Venevaja - Villa Ivan Falin

Kesäkokemusten parhaimmistoa ja ikimuistoisia iltoja

Venevaja on verraton paikka kesäisissä juhlissa, illallistilaisuuksissa tai vaikkapa kesädiskona! 

Päädyn kauniit pariovet aukaisemalla Itämeri on vain parin metrin päässä bileistä, ja purjeveneet ja jahdit keinahtelevat taustalla huvivenesatamassa.

Venevaja ei ole lämmitetty tila, minkä vuoksi se on useimmiten käytössä kesäisin, mutta tilaan saadaan loihdittua lämpöä ilmojen kylmettyäkin lämmittimien avulla.

Rouhean upea juhlatila 

Venevajan isännöimät juhlat nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi. Vajalla voit järjestää rennon juhlalliset tilaisuudet yritysillallisista sukujuhliin.

Olipa suunnitelmissa polttarit, synttärit, häät, muistotilaisuus, valmistujaiset tai kesäjuhlat – kauniin rouhea tila sopii mainiosti näihin kaikkiin! Venevajassa järjestyy myös tunnelmalliset vihkiseremoniat.

Ympäröivä luonto ja meri sekä vieressä lämpiävä sauna tarjoavat upean suomalaisen kokemuksen. Itämeri ja Uutelan luontopolut löytyvät aivan vierestä ja saat yhdistettyä näppärästi tilaisuuteesi kivoja aktiviteetteja.  

Kysy lisää 

hinnoittelu ja Tarjoilut 

Venevajan tilavuokraan kuuluu aina myös rantasauna. Tilavuokra on 150 €/ h, minimiveloitus 5 h. Hinta sisältää tilojen valmistelun sekä siivouksen. 

Kun haluat tarjoilla vieraille parasta, tarjoilut loihtii cateringkumppanimme Food Camp.

Venevajalle voit myös tuoda omat tarjoilut.   

Millainen tilaisuus teille järjestettäisiin? 

KUVIA VENEVAJASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

HUVILA

Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 neliömetrin tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin vaikkapa hämyinen salakapakka takkatulen ääreen juhlien yhteydessä.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen Suomenlahtea ja vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitaan tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, Stadin rantasauna on oiva valinta.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox