Venevaja - Villa Ivan Falin

Venevaja

Kesäkokemusten parhaimmisto ja ikimuistoiset illat

Kesäiseen juhlatila-, illallis- tai vaikka diskokäyttöön ei ole Venevajalle voittajaa sillä päädyn kauniit pariovet aukaisemalla Itämeri on parin metrin päässä bileistä ja purjeveneet ja jahdit keinahtelevat taustalla huvivenesatamassa.

Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa. Venevaja ei ole lämmitetty tila, minkä vuoksi sen käyttökausi on kesä.

KUVIA VENEVAJASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

HUVILA

Varsinainen Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 ㎡ tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt Marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin hämyinen salakapakkakkin takkatulen ääressä juhlien yhteydessä.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen paitsi Suomenlahtea myös 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitset tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, on valinta helppo.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Joulukuun saunatarjous!

Joulukuun saunatarjous!

Ilma kylmenee ja päivä lyhenee, Villa Ivan Falin tarjoaa lämpöä erikoishintaan joulukuun ajan – yksityinen saunavuoro tnauttimaan lempeist

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox