Venevaja - Villa Ivan Falin

Venevaja

Kesäkokemusten parhaimmistoa ja ikimuistoisia iltoja

Venevaja on verraton paikka kesäisissä juhlissa, illallistilaisuuksissa tai vaikkapa kesädiskona! 

Päädyn kauniit pariovet aukaisemalla Itämeri on vain parin metrin päässä bileistä, ja purjeveneet ja jahdit keinahtelevat taustalla huvivenesatamassa.

Rennon juhlallisesti 

Venevajalla järjestät rennon juhlalliset tilaisuudet yritysillallisista sukujuhliin. Erinomainen juhlatila esimerkiksi tilaisuuksiin, joissa on ulkomaisia vieraita.

Ympäröivä luonto ja meri sekä vieressä lämpiävä sauna tarjoavat upean suomalaisen kokemuksen juhlallisesti ja arvokkaasti. 

Kun haluat tarjoilla vieraille parasta, tarjoilut loihtii cateringkumppanimme Food Camp. Venevajalle voit myös tuoda omat eväät.  

 

Rouhean upea juhlatila 

Venevajan isännöimät tanssit, rapujuhlat, synttärit, karonkat ja polttarit nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa. Venevajassa järjestyy myös tunnelmalliset vihkiseremoniat. 

Venevaja ei ole lämmitetty tila, minkä vuoksi sen käyttökausi on kesä.

Millaiset kesäjuhlat teille järjestettäisiin?

Ota yhteyttä!

 

Polttarit venevajalla

Järjestä ikimuistoiset polttarit pienellä vaivalla. Olemme suunnitelleet kokonaisuuden puolestanne, teidän täytyy vain saapua paikalle!

Polttarisauna lämpiää aivan venevajan vieressä ja polttarileikit leikitään piha-alueella tai sateen sattuessa venevajassa. Polttariohjelmassa on luvassa grillailua, cocktailien tekoa, saunomista ja leikkimielistä kisailua. 

Jos kaipaatte lisää ohjelmaa polttareihin, vaihtoehtoja löytyy. Kukkakurssi, melontaa, FatBike- tai RIB-veneajelu. Kaikki tämä onnistuu samassa paikassa, joten siirtymiin ei kulu turhaan rahaa ja paikka on vain teidän seurueenne käytössä. Ihanan helppoa ja yksityistä!

 

KUVIA VENEVAJASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

HUVILA

Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 neliömetrin tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin vaikkapa hämyinen salakapakka takkatulen ääreen juhlien yhteydessä.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen Suomenlahtea ja vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitaan tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, Stadin rantasauna on oiva valinta.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox