tilaa Uutiskirjeemme - Villa Ivan Falin

Haluaisitko pysyä ajantasalla tapahtumamaailman uusimmista trendeistä?

Asiakaskirjeemme tilaajana saat kuukausittain räätälöityjä tietopaketteja, joissa esitellään Villa Ivan Falinin palveluja, annetaan vinkkejä tapahtumatuotantoon sekä uutisoidaan ajankohtaisista kampanjoista. 

Mitä voit odottaa uutiskirjeeltämme? 

Inspiroivia tapahtumavinkkejä: Tarjoamme sinulle ainutlaatuisia vinkkejä ja ideoita, joiden avulla voit luoda unohtumattomia tapahtumia. Olitpa järjestämässä yritystilaisuutta, juhlaa tai konferenssia, meillä on runsaasti innovatiivisia ideoita, jotka auttavat sinua viemään tapahtumasi seuraavalle tasolle. 

Tapahtumamaailman trendejä: Pidämme sinut ajan tasalla tapahtumamaailman uusimmista trendeistä ja kehityksestä. Saat arvokasta tietoa siitä, millaisia tapahtumia muut järjestävät menestyksekkäästi, ja voit inspiroitua näistä esimerkeistä omia projektejasi varten. 

Case-tutkimuksia: Jaamme kanssasi mielenkiintoisia tapahtumien onnistumistarinoita. Tutustu erilaisiin tapahtumiin, joita olemme suunnitelleet ja toteuttaneet, ja ota oppia näistä kokemuksista. Saat arvokkaita vinkkejä ja oivalluksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi omien tapahtumiesi kanssa. 

Erikoistarjouksia ja kampanjoita: Haluamme palkita uskolliset tilaajamme erikoistarjouksilla ja kampanjoilla. Seuraa uutiskirjettämme tarkasti ja hyödynnä ainutlaatuisia etuja, jotka saat meiltä yhteistyömme ansiosta. 

Yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta: Haluamme kuulla sinusta! Kannustamme sinua jakamaan kanssamme ajatuksiasi, ideoitasi ja palautettasi.

  Kutsuvierastilaisuus B2B-asiakkaille 12.3.24

  Kutsuvierastilaisuus B2B-asiakkaille 12.3.24

  Ilmoittautuminen on sulkeutunut! Ilmoittautuneita tuli iso joukko, nähdään ensi viikolla! Saisimmeko hemmotella sinua hetken? Onko vastuullasi järjestää yrityksen kokouksia, kesäjuhlia sun muita talon ulkopuolella tapahtuvia happenenkeja? Jos vastaus tähän on kyllä,...

  Let’s festival!

  Let’s festival!

  Järjestettäisiinkö teidän työporukallenne mahtavat kesäbileet?Milloin olet viimeksi ollut yrityksen kesäjuhlissa, joiden jälkeen heräsit hymyillen? Hyvin onnistuneen tiimipäivän muisto saa naurahtamaan ja odotat innolla, että pääset puhumaan kollegoiden kanssa. ...

  JUURI NYT

  UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
  Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
  +358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
  Yritysmyynti
   +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
  © Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
  WordPress Video Lightbox