tilaa Uutiskirjeemme - Villa Ivan Falin

Haluaisitko pysyä ajantasalla tapahtumamaailman uusimmista trendeistä?

Asiakaskirjeemme tilaajana saat kuukausittain räätälöityjä tietopaketteja, joissa esitellään Villa Ivan Falinin palveluja, annetaan vinkkejä tapahtumatuotantoon sekä uutisoidaan ajankohtaisista kampanjoista. 

Mitä voit odottaa uutiskirjeeltämme? 

Inspiroivia tapahtumavinkkejä: Tarjoamme sinulle ainutlaatuisia vinkkejä ja ideoita, joiden avulla voit luoda unohtumattomia tapahtumia. Olitpa järjestämässä yritystilaisuutta, juhlaa tai konferenssia, meillä on runsaasti innovatiivisia ideoita, jotka auttavat sinua viemään tapahtumasi seuraavalle tasolle. 

Tapahtumamaailman trendejä: Pidämme sinut ajan tasalla tapahtumamaailman uusimmista trendeistä ja kehityksestä. Saat arvokasta tietoa siitä, millaisia tapahtumia muut järjestävät menestyksekkäästi, ja voit inspiroitua näistä esimerkeistä omia projektejasi varten. 

Case-tutkimuksia: Jaamme kanssasi mielenkiintoisia tapahtumien onnistumistarinoita. Tutustu erilaisiin tapahtumiin, joita olemme suunnitelleet ja toteuttaneet, ja ota oppia näistä kokemuksista. Saat arvokkaita vinkkejä ja oivalluksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi omien tapahtumiesi kanssa. 

Erikoistarjouksia ja kampanjoita: Haluamme palkita uskolliset tilaajamme erikoistarjouksilla ja kampanjoilla. Seuraa uutiskirjettämme tarkasti ja hyödynnä ainutlaatuisia etuja, jotka saat meiltä yhteistyömme ansiosta. 

Yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta: Haluamme kuulla sinusta! Kannustamme sinua jakamaan kanssamme ajatuksiasi, ideoitasi ja palautettasi.

  Skragat narikkaan – kesän rennoin yritysjuhla

  Skragat narikkaan – kesän rennoin yritysjuhla

  Skragat narikkaan – kesän rennoin yritysjuhla Jes kesä tulee! Ajatellaanko hetki jotain kevyttä. Jotain sellaista, mikä aiheuttaa koko kropassa ihanan rennon fiiliksen ja saa hymyn huulille. Tulee tarpeeseen juuri nyt, eikös? Kuvittele laineiden liplatus, iloinen...

  Ihanat kukkakurssimme!

  Ihanat kukkakurssimme!

  Kukkakurssit Oletko sinä tai kaverisi aito kukkahullu? Tunnistatko oireet, kun huokaillen ihastelet jotakin yksittäistä anemonea vai viekö neilikat sun sydämen? Tunnetko kahisevat eucalyptuksen lehdet ja niiden eteerisen tuoksun? Vai kuuletko hentojen heinien havinan?...

  Häämessutarjous

  Häämessutarjous

  Love Me Do -häämessut 21. - 22.1.2023 On taas häämessujen aika ja se tarkoittaa tietenkin ihania messutarjouksia. Suunnitteletko talvihäitä? Tämä tarjous on sinulle! Tarjoamme häämessutarjouksena 500 euron alennuksen talvihäistä! Mitä ihanaa saakaan 500 eurolla?!...

  JUURI NYT

  UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
  Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
  +358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
  Yritysmyynti
   +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
  © Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
  WordPress Video Lightbox