Yritystapahtumat Helsinki - Villa Ivan Falin

Yritystapahtumat Villa Ivan Falinissa

Teemme tavoitteellisen yritystapahtuman järjestämisen asiakkaallemme niin helpoksi kuin suinkin mahdollista. Saat yhdestä osoitteesta kaikki tarvitsemasi palvelut, oli kyseessä sitten yrityksen kick off, kesäjuhlat, rapujuhlat, pikkujoulut, seminaari tai saunailta. Tilaisuuden järjestäjänä huolehdit vain varauksesta, me hoidamme loput.

Valittavanasi on kolme upeaa valmiiksi suunniteltua kokouspalvelupakettia, joista jokainen tarjoaa osallistujilleen jotain uutta. Kokouspalveluiden lisäksi saat kauttamme kattavan ohjelma- ja aktiviteettitarjonnan yrityksesi tärkeisiin tapahtumiin.

Upea piha-alue, Uutelan ulkoilualue sekä merenranta, tarjoavat rajattomat mahdollisuudet juhlien, kokousten ja tiimipäivien järjestämiseen.

Pitkä kokemuksemme tapahtuma-alalta ja laajat kontaktiverkostomme takaavat tilaisuutesi onnistumisen.

Suunnitellaan paras yritystilaisuus juuri teille!

Yritystapahtumia pienille ja suurille ryhmille

Huvilan monipuoliset tilat sekä suuri ja suojaisa piha-alue mahdollistavat kaiken kokoiset kokoontumiset.

Huvilaan mahtuu 150 henkeä sisätiloihin. Kun mukaan otetaan ulkotilat sekä muut rakennukset, vieraita voi olla useampi sata.

Kokouskabinetit soveltuvat pienemmille ryhmille ja toimivat erinomaisesti ryhmätyöskentelytiloina.

 

Tarjoilut 

Kaikissa yritystapahtumissa ensiluokkaisista tarjoiluista vastaa Food Camp Finland Suomen Bocuse d’Or -edustaja Mikko Kaukosen johdolla. Sen lisäksi, että ruoka on huippulaatuista ja käsityönä valmistettua, panostamme tarjoiluiden esillepanoon sekä palvelun laatuun.

Yritystilaisuuksissa tarjoiluiden keskiöön nousee ruoan lisäksi tilaisuuden tavoite. Kokouspalveluidemme tarjoilut on suunniteltu kokouksen tavoitetta tukevaksi – valittavanasi on kokoustarjoilut terveellisestä ylelliseen. 

Yritystapahtumien, kuten kesäjuhlien, tyhy-päivien, cocktailtilaisuuksien tai yksityisillallisten, tarjoilut toteutetaan aina räätälöidysti toiveiden mukaan. 

Juomatarjoilun vaihtoehdot

Tarjoamme tilaisuuksien juomatarjoiluun joustavia vaihtoehtoja.

Voit tilata kauttamme kaikki juomat, jolloin yhteistyökumppanimme BottleScoutsin sommelier valitsee tilaisuutenne tarjoiluihin sopivat viinit.

Voit myös tuoda omat tarjoilut koko tilaisuuden ajaksi tai vain tietyksi hetkeksi ja avata baarin lopputilaisuuden ajaksi. 

Kysy lisää vastaamme mielellämme!

Asiakaskertomukset

Olin vieraana Villa Ivan Falinissa järjestetyssä gaalassa, ilta oli hienoissa puitteissa oli erinomaisen onnistunut. Maukas ruoka, moitteeton palvelu ja juuri sopiva etäisyys keskustasta – mietin oman tilaisuuden järjestämistä huvilalla lähitulevaisuudessa.

 Roni Saarinen, Restotec

Villa Ivan Falin on uusi helmi juhlatilojen joukossa. Villan täysin uusitut, upeasti sisustetut tilat sopivat niin hääjuhliin, merkkipäiviin, yritystapahtumiin kuin myös vaikkapa ihastuttaviin kesäjuhliin. Villan sijainti merenrannalla, pihapiirin metsästysmaja sekä ”laituripaviljonki” antavat huikeat puitteet myös upealle juhlakokonaisuudelle. Suosittelen persoonalliseksi ja upeaksi juhlatilaksi.

Yhteistyö Villan ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan kanssa on ollut loistavaa, varsinkin Tiina on aivan huippu.

Sonja Wickström, Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea

Kuvasimme TV-ohjelmaa viikon ajan Villa Ivan Falinissa. Puitteet olivat meidän tuotannollemme erinomaiset ja saimmekin kuvattua loistavaa materiaalia sekä huvilan sisätiloissa, että ulkona. Henkilökunnan kanssa yhteistyö sujui hyvin & joustavasti, työrauha oli taattu ja saimme apua aina tarvittaessa. Innolla uutta yhteistyöprojektia odottaen, palaamme varmasti huvilalle uudestaankin!

Noora Jalmanen, Fremantle 

Upea ja kaunis paikka, niin ulkoa kuin sisältäkin. Toimivat ja tyylikkäät tilat. Henkilökunta mitä mainioin. Vahva suositus.

Marko Keränen, TTK -tanssiopettaja, tanssija ja koreografi

Tilaisuus aivan loistava 😊

Tiina oli iloinen ja ystävällinen, Wilma aivan huippu, 10+ molemmille. Puitteet olivat loistavat, kaikki toimi.

Onneksi saimme olla huvilassa, koska vettä tuli ja tuuli. Johtajamme ihastui paikkaan, veikkaan, että tulemme uudestaan 😊

Elena, K-ryhmä

Kuulin että kaikki sujui hyvin ja ruoka oli kuulemma aivan loistavaa! 

Ja muutenkin teidän kanssa oli supermukavaa asioida alusta loppuun! Eli kiitos hyvästä palvelusta ja palataan toivottavasti pian uudelleen.

Pauliina Rajamäki, Hartwall

Villa Ivan Falin on ihanteellinen paikka juhlien järjestämiseen. Maisemat huvilalta sopivat täydellisesti yhteen maukkaan ruoan kanssa. Mutta parasta on, että huvilan ihmiset kohtaavat sinut aina hymyillen.

Ehdoton Helsingin helmi!

Jaakko Peltomäki, Capital AV

Floristin silmin Villa Ivan Falin on täydellinen juhlien järjestämiseen kaikkina vuodenaikoina! 

Ikkunoista näkymä on kiehtova ja meren läheisyys ja upeat männyt ovat jo itsessään tunnelman luojia.

Villan värimaailma on toteutettu niin, että siihen sopii ihan kaikki värit ja sävyt joita koristelussa halutaan käyttää! Täydellinen napakymppi suunnittelulle.

Villan kanssa yhteistyö on ollut joustavaa, iloista ja huomioon ottavaa. Aivan huikeita tekijöitä ja ammattilaisia suurella sydämellä. Voin ilolla suositella Villa Ivan Falinia , koska täällä tehdään tilaisuudet asiakkaalle vahvalla osaamisella ja toiveita kunnioittaen.

Tanja Lähdeaho, Floramore

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox