Yritystapahtumat Villa Ivan Falinissa

Yritystapahtumat

Yritystapahtumat Villa Ivan Falinissa

Tavoitteellisen yritystapahtuman järjestäminen on aina työllistävä projekti, mutta teemme sen niin helpoksi kuin suinkin mahdollista. Saat yhdestä osoitteesta kaikki tarvitsemasi palvelut, oli kyseessä sitten firman kick off, kesäjuhlat, rapujuhlat, pikkujoulut, seminaari tai saunailta. Meillä järjestyvät myös isommat eliittikokoukset, jos päätöksenteon yhteyteen halutaan enemmänkin kuin perinteinen juustosämpylä.

Kaikissa yritystapahtumissa elämyksellisestä ruoasta vastaa Food Camp Finland Suomen Bocuse d’Or -edustaja Mikko Kaukosen johdolla.

.

Yritystapahtumissa Villa Ivan Falinin päärakennuksen pääsaliin mahtuu 100 vierasta.

Lisäksi käytössä on päärakennuksen muita tiloja, ja erikseen sovittaessa tilaisuutta voidaan laajentaa metsästysmajaan ja rantasaunaan. Myös Villa Ivan Falinin upea piha-alue ja rantabulevardi voidaan kesäkaudella valjastaa juhlien näyttämöksi.

Tapahtumajärjestelyt voidaan hoitaa yhdestä osoitteesta jopa eturivin artisteja myöten. Pitkä kokemuksemme tapahtuma-alalta ja laajat kontaktiverkostomme antavat mahdollisuuksia, joita ei muualta välttämättä löydä. Tapahtumaan on mahdollista järjestää esimerkiksi hulppeat venekuljetukset tai jotain muuta, mitä emme ehkä ole vielä tulleet edes ajatelleeksi.

Pyydä tarjous ja suunnitellaan paras yritystapahtuma juuri teille!

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Kokouspalvelut

Kokouspalvelut

Onnistunut kokous on enemmän kuin voileipiä ja kahvia sisältävä kokouspaketti. Kokousta...

lue lisää
Yritysjuhlat

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat järjestetään juhlistamaan tiettyä yritystapahtumaa tai kiittämään ihmisiä viime vuoden aikana tehdystä työstä. Tyypillisesti yritykset pyrkivät helpottamaan työnsä järjestämällä tapahtuma omassa toimistossaan tai ravintolassa.

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox