Yritystapahtumat Villa Ivan Falinissa

Yritystapahtumat

Yritystapahtumat Villa Ivan Falinissa

Tavoitteellisen yritystapahtuman järjestäminen on aina työllistävä projekti ja me teemme sen niin helpoksi kuin suinkin mahdollista. Saat yhdestä osoitteesta kaikki tarvitsemasi palvelut oli kyseessä sitten kick off, kesäjuhlat, rapujuhlat, pikkujoulut, seminaarit tai saunaillat. Meillä järjestyvät myös isommat aidot eliittikokoukset, jos päätöksenteko vaatii enemmän kuin aina sen saman juustosämpylän.

Kaikissa yritystapahtumissa elämyksellisestä ruoasta vastaa Food Camp Finland Suomen Bocuse d’Or edustaja Mikko Kaukosen johdolla.

Yritystapahtumissa Villa Ivan Falinin päärakennuksen pääsaliin mahtuu 100 vierasta.

Lisäksi käytössä on päärakennuksen muita tiloja ja erikseensovittaessa tapahtumaa voi laajentaa Metsästysmajaan ja Rantasaunaan. Myös Villa Ivan Falinin upea piha-alue ja rantabulevardi voidaan kesäkaudella valjastaa juhlien näyttämöksi.

Tapahtumajärjestelyt voidaan hoitaa yhdestä osoitteesta vaikka eturivin artisteja myöten. Pitkä kokemuksemme tapahtuma-alalta ja laaja kontaktiverkostomme antaa mahdollisuuksia, joita muualta et välttämättä löydä. Tapahtumaan on mahdollista järjestää hulppeat venekuljetukset tai jotain mitä emme ehkä vielä ole tulleet edes ajatelleeksi.

Pyydä tarjous ja suunnitellaan paras yritystapahtuma juuri sinulle!

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox