Yritystapahtumat Villa Ivan Falinissa

Yritystapahtumat

Yritystapahtumat Villa Ivan Falinissa

Teemme tavoitteellisen yritystapahtuman järjestämisen asiakkaallemme niin helpoksi kuin suinkin mahdollista. Saat yhdestä osoitteesta kaikki tarvitsemasi palvelut, oli kyseessä sitten firman kick off, kesäjuhlat, rapujuhlat, pikkujoulut, seminaari tai saunailta.

Valittavanasi on neljä upeaa kokouspalvelua, joista jokainen tarjoaa osallistujilleen jotain uutta. Kokouspalveluiden lisäksi saat kauttamme kattavan ohjelma- ja aktiviteettitarjonnan yrityksesi tärkeisiin tapahtumiin. 

Kaikissa yritystapahtumissa ensiluokkaisista tarjoiluista vastaa Food Camp Finland Suomen Bocuse d’Or -edustaja Mikko Kaukosen johdolla.

.

Yritystapahtumissa Villa Ivan Falinin pääsaliin mahtuu 100 vierasta.

Lisäksi käytössä on päärakennuksen muita tiloja, ja erikseen sovittaessa tilaisuutta voidaan laajentaa metsästysmajaan, venevajaan ja rantasaunaan. Myös Villa Ivan Falinin upea piha-alue ja rantabulevardi voidaan valjastaa juhlien näyttämöksi.

Tapahtumajärjestelyt hoituvat yhdestä osoitteesta jopa eturivin artisteja myöten. Pitkä kokemuksemme tapahtuma-alalta ja laajat kontaktiverkostomme antavat mahdollisuuksia, joita ei muualta välttämättä löydä. 

Pyydä tarjous ja suunnitellaan paras yritystapahtuma juuri teille!

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Talvihäät

Talvihäät

Villa Ivan Falinin upeat tilat tarjoavat tunnelmalliset puitteet talvihäille. Huvilan kauniit...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox