Upeat Häät Villa Ivan Falinissa!
FALLING IN THE MOMENT.

Häät

Upeat häät villa ivan falinissa!

Villa Ivan Falin tarjoaa upeat merelliset puitteet jopa 120 hengen hääjuhliin niin sisällä pääsalissa kuin vapaasti käytössä olevissa muissa tiloissa. Pääsaliin mahtuu 100 vierasta ja kesällä ulkoalueet tuovat oman tunnelmansa mukaan. Valoisassa pääsalissa tarjotaan Food Camp Finlandin loihtimat huippuluokan hääateriat, jotka suunnitellaan aina teemaan ja toiveisiin perustuen painottaen vastuullista toimintaa ja kokemuksellista ruokailua. Food Camp Finlandin tarjoilusta vastaa huikea ruoka-alan edelläkävijöiden joukko Bocuse d’Or edusataja Mikko Kaukosenjohdolla.

Juhlajuomat voit tuoda itse tai luottaa anniskeluumme. Mikäli haluat toimia juomien suhteen itse, suosittelemme kumppaniamme Bottle Scouts.

Juhlia saa niin myöhään kuin haluaa.

Henkilökunta pitää iloisimmista ja janoisimmista huolen juhlien loppuun saakka. Loihdimme juhlatunnelmantakaavan äänentoiston, tunnelmavalot sekä muun tavittavan tekniikan sovittaessa. Lisäksi tarjoamme toiveidesi mukaan kaikki palvelut kukista, meikkauksista ja esiintyjistä kumppaneidemme kautta tai voit toki halutessasi hoitaa kaikki juhlajärjestelyt itse.

Häähumu alkaa juhlapäivän varauksesta. Ole hyvissä ajoin yhteydessä ja pyydä tarjous. Hääpäivistä suosituimpia ovat kesälauantait ja perjantait, mutta hääkausi on nykyisin ympärivuotinen. Ehkä haluat yllättää talvihäillä!

Pyydä tarjous ja suunnitellaan unelmiesi päivä!

JUURI NYT

Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi