Häätilat Helsinki & Uusimaa - Villa Ivan Falin

villa ivan falin on upea häätila helsingissä

Villa Ivan Falin tarjoaa upeat merelliset puitteet ja häätilat jopa 120 hengen hääjuhliin. Päätalon lisäksi huvilan venevaja ja metsästäjänmaja tarjoavat uniikkeja vaihtoehtoja hääohjelman järjestämiseen. Vihkiseremonia merenrannalla, disko venevajalla, salakapakka metsästäjänmajalla – vain mielikuvitus on rajana!

Huvilan pääsaliin mahtuu 100 vierasta ja pääsalin yhteydessä olevaan huoneeseen 20. Kesällä ulkoalueet tarjoavat unohtumattomia hetkiä vieraille. Valoisassa pääsalissa tarjotaan Food Camp Finlandin loihtimat huippuluokan hääateriat, jotka suunnitellaan aina teemaan ja toiveisiin perustuen ja vastuullista toimintaa sekä kokemuksellista ruokailua painottaen. Food Camp Finlandin tarjoilusta vastaa huikea ruoka-alan edelläkävijöiden joukko Bocuse d’Or -edustaja Mikko Kaukosen johdolla.

Villa Ivan Falin tarjoaa juhlien juomatarjoiluun joustavia vaihtoehtoja. Juhlajuomat voit tuoda itse tai luottaa anniskeluumme. Voit myös tuoda omat juomatarjoilut alkuun ja tarjota vieraille mahdollisuuden ostaa loppuillan juomat itse.

Hääyö metsästäjänmajalla

Tunnelmallinen metsästäjänmaja sijaitsee huvilan pihapiirissä, kuusimetsän katveessa. Voit varata majan vain hääparin käyttöön tai useammalle hengelle. Majaan mahtuu yöpymään 8 henkeä.

Juhlat saavat jatkua myöhään

Henkilökunta pitää iloisimmista ja janoisimmista huolen juhlien loppuun saakka. Loihdimme sopimuksen mukaan häätilaan juhlatunnelman takaavan somistuksen, äänentoiston, tunnelmavalot sekä muut toivomasi asiat. Kauttamme on mahdollista tilata myös meikki ja kampaus, esiintyjät, ilmapallot, kakut, juomat…  Kuuntelemme kaikkia toiveita.

Häähumu alkaa juhlapäivän ja häätilan varauksesta. Ole hyvissä ajoin yhteydessä ja pyydä tarjous. Hääpäivistä suosituimpia ovat kesälauantait ja -perjantait, mutta hääkausi on huvilalla ympärivuotinen. Myös henkeäsalpaavat talvihäät onnistuvat meillä!

Pyydä tarjous ja suunnitellaan unelmiesi päivä!

Villa Ivan Falin hääsomistepalvelut

Villa Ivan Falinin hääsomistepalvelut on suunniteltu helpottamaan hääparin valmistautumista tärkeään päivään.

Somistepalvelun avulla haluamme vähentää niin juhlanjärjestäjän stressiä kuin juhlista syntyvää hiilijalanjälkeäkin. Kokonaisuus on suunniteltu puolestasi ja toteutuksesta huolehtii ammattilainen. 

Sinulle sopivimman palvelun voit valita kolmesta upeasta palvelukokonaisuudesta!

Eleganssi 
Kukkaketo 
Romanssi

TUNNELMIA HUVILALLA JUHLITUISTA HÄISTÄ

H & J 27/5/2023, Lauri Hytti Photography

K & V 21/7/2023, Pyry Kantonen Photography

S & A  10/6/2023, Stelios Kirtselis Photography

Häiden suunnittelu

Jokaisen hääjuhlan tulee olla juhlaparin näköinen ja omakseen kokema.
Autamme kaikin mahdollisin ja mahdottomin tavoin onnistuneen päivän luomisessa.

Lue myös hääsuunnitelija Sonja Wikströmin vinkit!

Asiakaskertomukset

Villa Ivan Falin on uusi helmi juhlatilojen joukossa. Villan täysin uusitut, upeasti sisustetut tilat sopivat niin hääjuhliin, merkkipäiviin, yritystapahtumiin kuin myös vaikkapa ihastuttaviin kesäjuhliin. Villan sijainti merenrannalla, pihapiirin metsästysmaja sekä ”laituripaviljonki” antavat huikeat puitteet myös upealle juhlakokonaisuudelle. Suosittelen persoonalliseksi ja upeaksi juhlatilaksi.

Yhteistyö Villan ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan kanssa on ollut loistavaa, varsinkin Tiina on aivan huippu.

Sonja Wickström, Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea

Suurkiitos upeasta häätilasta ja koko päivästä. Päivä ei olisi voinut olla upeampi! Kiitos vielä kerran, että lähditte mukaan hurjaan ideaan järjestää häät 48 tunnissa.

Morsian 27.2.2021

Upea ja kaunis paikka, niin ulkoa kuin sisältäkin. Toimivat ja tyylikkäät tilat. Henkilökunta mitä mainioin. Vahva suositus.

Marko Keränen, TTK -tanssiopettaja, tanssija ja koreografi

Villa Ivan Falin on ihanteellinen paikka juhlien järjestämiseen. Maisemat huvilalta sopivat täydellisesti yhteen maukkaan ruoan kanssa. Mutta parasta on, että huvilan ihmiset kohtaavat sinut aina hymyillen.

Ehdoton Helsingin helmi!

Jaakko Peltomäki, Capital AV

Kiitos vielä kaikesta. Häät onnistuivat täydellisesti ja olivat Samulin ja Jutan toiveiden mukaiset.

Sade ei haitannut juhlijoita 😊

Miljöö mitä kaunein. Ruoka oli todella hyvää ja sai paljon kehuja. Henkilökunta ystävällistä. Iso kiitos teille kaikille!

Lissu Arolinna

Tilaisuus aivan loistava 😊

Tiina oli iloinen ja ystävällinen, Wilma aivan huippu, 10+ molemmille. Puitteet olivat loistavat, kaikki toimi.

Onneksi saimme olla huvilassa, koska vettä tuli ja tuuli. Johtajamme ihastui paikkaan, veikkaan, että tulemme uudestaan 😊

Elena, K-ryhmä

Floristin silmin Villa Ivan Falin on täydellinen juhlien järjestämiseen kaikkina vuodenaikoina! 

Ikkunoista näkymä on kiehtova ja meren läheisyys ja upeat männyt ovat jo itsessään tunnelman luojia.

Villan värimaailma on toteutettu niin, että siihen sopii ihan kaikki värit ja sävyt joita koristelussa halutaan käyttää! Täydellinen napakymppi suunnittelulle.

Villan kanssa yhteistyö on ollut joustavaa, iloista ja huomioon ottavaa. Aivan huikeita tekijöitä ja ammattilaisia suurella sydämellä. Voin ilolla suositella Villa Ivan Falinia , koska täällä tehdään tilaisuudet asiakkaalle vahvalla osaamisella ja toiveita kunnioittaen.

Tanja Lähdeaho, Floramore

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox