Muistotilaisuus - Villa Ivan Falin

Muistotilaisuus

    Osanottomme läheisesi poismenon johdosta.

Surun sattuessa kohdalle, olemme kumppanisi muistotilaisuuden järjestelyissä. Kohtaamme lämmöllä ja hoidamme puolestasi kaiken tarvittavan. Kerro meille toiveesi ja me hoidamme toiveiden mukaiset tarjoilut, somisteet sekä tilajärjestelyt.

Muistotilaisuuteen ei ole virallista kaavaa, se saa olla vainajan persoonaa kunnioittava. Ohjelma voi sisältää musiikkia ja puheita, yhteisten hetkien muistelua valokuvia katsellen, maljojen kilistelyä cocktailpalojen kanssa tai ruokailun pidemmän kaavan mukaan. Autamme mielellämme muistotilaisuuden kulun suunnittelussa.

Muistotilaisuuksien tarjoilut suunnitellaan aina yksilöllisesti tilaisuuden luonteen mukaan. Tarjoiluissa voidaan ottaa huomioon vainajan mieltymykset ja persoona ja muistotilaisuuden somistuksessa, kuten kukissa voidaan käyttää vainajan lempikukkia ja -värejä. Me huvilalla autamme järjestelyissä ja hoidamme kaiken toiveidesi mukaan puolestasi, jos niin haluat.

huvilan tilat tarjoavat kauniit puitteet muistotilaisuuteen

 

Villa Ivan Falinissa on kaksi muistotilaisuuteen sopivaa, uniikkia tilaa – huvila ja venevaja.

Tilat sopivat eri kokoisiin ja tyylisiin tilaisuuksiin. 

Huvila

Valoa tulviva, meren rannalla sijaitseva huvila on kaunis, avara tila muistotilaisuuksiin. Pääsalissa on tilaa niin ruokailulle tai kahvitilaisuudelle kuin musiikkiesityksille ja muulle mahdolliselle ohjelmalle.

Tarjoilut suunnitellaan yhdessä teidän tilaisuuteenne sopivaksi. Kaikki onnistuu, formaalista lautastarjoilusta kevyeen kahvihetkeen.  

Huvilalla voidaan pitää suurimmillaan 120 hengen tilaisuus. Lisätietoja ja kuvia huvilasta löydät täältä.

Venevaja

Aivan merenrannalla, omalla pikkuruisella hiekkarannalla sijaitseva venevaja sopii tyyliltään hieman rennompiin muistotilaisuuksiin. Kauniit pariovet avautuvat merelle ja laineet liplattavat luoden rauhallisen tunnelman.  

Kauniilla somisteilla ja tarjoiluilla vajalle luodaan vainajan persoonaa kunnioittava tunnelma. 

Venevaja sopii enimmillään 30 hengen, ja kesällä järjestettäviin muistotilaisuuksiin, sillä vaja ei ole lämmitetty tila. 

Lisätietoja ja kuvia venevajasta löydät täältä.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox