vuoden 2023 häätrendit - Villa Ivan Falin

13.02.2023 | Blogit

vuonna 2023 häissä panostetaan hyvään ruokaan ja juomaan, elämyksiin sekä upeisiin kukka installatioihin!

Jo pitkään häiden väriteemana on vallinnut hempeät sekä vaaleat sävyt. Nyt tähän on tulossa muutos, ainakin mitä näemme kukkien osalta. Kukissa näkyy paljon luonnonkukkaa, kirkkaita sävyjä sekä näyttäviä kukkaseiniä ja vihkikaaria. Parit haluavat panostaa yhteen isompaan koristeeseen, jota voi käyttää niin vihkimisessä, koristeena kuin photoboothin taustana. Huvilamme somistepalveluista löydät upean kukkaseinän, jota voit vuokrata omiin juhliisi.

Toinen asia mikä kasvattaa suosiotaan on kokemusten luominen. Siinä missä ennen oltiin tyytyväisiä ruokailuun ja kimpun heittoon, nyt hääpari haluaa tarjota itselleen ja vierailleen unohtumattomia kokemuksia. Tämä syntyy personoitujen yksityiskohtien, tunteellisten musiikkiesitysten, tunnelman sekä huolella suunniteltujen aktiviteettien kautta.

 

 

Ruoka ja juoma ovat aina näytelleet suurta roolia hääjuhlassa ja myös ruokailussa näkyy uusia trendejä sekä tuulia. Miksei hääateriaa nautittaisi esimerkiksi Family-style tyylillä, jossa ruokapöydän keskustelut elävöityvät, tai alkupala nautittaisiin valmiiksi lautaselle aseteltuna. Kauniilla ilmalla jälkiruoan voi kattaa ulos terassille, ja samalla nauttia kauniista kesäillasta.  Myös ruokailu voi olla kokemus ja kun ruoka, seura, tunnelma ja miljöö ovat kohdallaan, syntyy ainutlaatuinen kokemus.

Ruokailu yhdistää ihmisiä arjen hetkissä ja erityisesti silloin kun on syytä juhlaan. Meitä inspiroivat asiakkaamme, heidän tavoitteensa ja intohimonsa. Näiden pohjalta luomme yhdessä täydellisen, yksilöllisen ruokailukokemuksen ja ikimuistoisen tunnelman”.

Food Camp Finland, Huvilan gastro catering

 Koronavuosien jälkimainingeissa myös pienet häät ovat lisänneet suosiota. Intiimit tunnelmalliset häät ovat vertaansa vailla, ja pari pääsee oikeasti viettämään illan läheisimpien ihmisten kanssa. Huvilan venevajassa olemmekin viettäneet useammat intiimit illalliset kynttilän valossa auringonlaskua katsellen. 

Myös ekologisuus on nouseva trendi, ja monelle hyvin tärkeä tekijä häitä suunnitellessa. Huvilalla hiilijalanjälkeä voi pienentää valitsemalla somistepaketin, jolloin uutta ei tarvitse hankkia ja jätteen määrä vähenee.  Yhteistyökumppanimme Food Camp Finland pitää myös aina huolen että ruokajätettä ei kerry, ja määrät suunnitellaan niin että poisheitettävää ei jää.

Viimeisimpänä nousevana trendinä näemme personoitujen yksityiskohtien, sekä uniikkien ideoiden lisääntymisen. Hääjuhlaan voi esimerkiksi tilata maalarin, maalaamaan potretit vieraista tai luoda salakapakan takahuoneeseen.

Uskomme että tänä kesänä saamme todistaa upeita ja tunteikkaita juhlia huvilallamme <3

 

Aina kannattaa kuitenkin muistaa että trendit tulevat ja menevät, ja koskaan ei kannata suunnitella häihin mitään mikä ei tunnu omalta. Vaikka hääjuhlat ovat myös läheisille, aina pitää kuitenkin muistaa mikä itselle on tärkeää ja mielekästä. 

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox