vuoden 2023 häätrendit - Villa Ivan Falin

13.02.2023 | Blogit

Häät keskellä kaunista luontoa ja lumisia maisemia

 

Vuoden 2024 talven trendit juhlapaikkojen suhteen vievät meidät kohti kaunista luontoa ja lumisia maisemia. Kun etsitään täydellistä hääpaikkaa tai tapahtumapaikkaa Helsingin keskustan ulkopuolelta, Villa Ivan Falin kohoaa ylitse muiden ainutlaatuisella tunnelmallaan.

Täällä luonto on osa juhlaa ja tarjoaa aivan erityisen Winter Wonderland tunnelman. Tässä idyllisessä paikassa metsä ympäröi huvilaa ja lumipeitteinen maisema tarjoaa upean taustan hääkuville. Keskustan hälinästä poiketen täällä voi todella kokea talven lumoavan kauneuden.

 

Talvihäät ovat harvemmin valittu vaihtoehto, mikä tarkoittaa, että hääparilla voi olla paremmat mahdollisuudet löytää suosikkihääpaikkansa helpommin ja jopa edullisemmin. Eikö olisi ihanaa yllättää vieraat keskellä pimeää talvea ja järjestää hääjuhlat josta kaikki ovat innoissaan!?

Villa Ivan Falin tarjoaa upean mahdollisuuden viettää romanttiset talvihäät lumoavassa ympäristössä.

Tunnelmallinen Huvila: Villa Ivan Falinin ainutlaatuinen huvila tarjoaa täydelliset puitteet talvihäille. Huvilan kodikas sisustus tarjoaa lämpimän ja viihtyisän tunnelman ja luovat intiimin ilmapiirin julien viettoon. 

Kynttilät ja Valaistus: Hääjuhlan tunnelmaa korostavat kynttilät ja ulkona tuikkivat valot, jotka tuovat lämpöä ja valoa juhlapaikalle. Sisälle asetellut kynttilät ja valojen loiste luovat romanttisen ilmapiirin ilman suurta panostusta muihin koristuksiin.

Sesongin Ruoka ja Juoma: Talvihäissä tarjottavat herkut heijastavat vuodenajan tunnelmaa. Alkudrinkkinä voi nauttia lämmittävää glögiä ja jälkiruoaksi voi tarjoilla pipareita ja juustoja. Sesongin maut tuovat oman säväyksensä häämenuun.

Unelma Hääparin Poistumisesta: Hääparin poistuminen juhlapaikalta voi olla todellinen spektaakkeli. Tähtisädetikkujen valaisema uloskäynti antaa satumaisen lopetuksen unohtumattomalle talvihääjuhlalle.

Villa Ivan Falin tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun hääjuhlallesi; catering-palvelut, somistepalvelut ja muut järjestelyt hoituvat kaikki kauttamme. Ei siis pelkoa, että aikaa ei ole tarpeeksi, sillä me ammattilaiset järjestämme hääjuhlasi vaikka muutamassa viikossa.

Meiltä löytyy vielä vapaita viikonloppuja tammi-, helmi- ja maaliskuulle. Ole rohkeasti yhteydessä ja autamme sinua järjestämään unelmiesi talvihäät <3

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox