Yksityistilaisuudet Helsinki - Villa Ivan Falin

Yksityistilaisuudet Villa Ivan Falinissa

Yksityistilaisuuden järjestäminen kanssamme on niin helppoa kuin suinkin mahdollista. Saat yhdestä osoitteesta kaikki tarvitsemasi palvelut, oli kyseessä sitten syntymäpäivät, perhejuhlat, ristiäiset tai häät. Tilaisuuden järjestäjänä huolehdit vain varauksesta, me hoidamme loput. 

Upea piha-alue, Uutelan ulkoilualue sekä merenranta, tarjoavat rajattomat mahdollisuudet juhlien järjestämiseen. 

Pitkä kokemuksemme tapahtuma-alalta ja laajat kontaktiverkostomme takaavat tilaisuutesi onnistumisen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä paras yksityistilaisuus juuri teille! 

YKSITYISTILAISUUKSIA pienille ja suurille ryhmille

Huvilan monipuoliset tilat sekä suuri ja suojaisa piha-alue mahdollistavat kaiken kokoiset yksityistilaisuudet. Valoa tulviva pääsali on ihanteellinen 20-100 hengen tilaisuuksiin. Järjestä valmistujaiset, syntymäpäiväjuhlat, karonkat, muistotilaisuudet tai ristijäiset kauniissa merimaisemissa. 

Huvilan päätaloon mahtuu 150 henkeä sisätiloihin, ja kun mukaan otetaan ulkotilat sekä muut rakennukset, vieraita voi olla useampi sata.

Tarjoilut 

Kaikissa yksityistilaisuuksissa ensiluokkaisista tarjoiluista vastaa Food Camp Finland Suomen Bocuse d’Or -edustaja Mikko Kaukosen johdolla. Sen lisäksi, että ruoka on huippulaatuista ja käsityönä valmistettua, panostamme tarjoiluiden esillepanoon sekä palvelun laatuun.

Yksityistilaisuuksien tarjoiluiden keskiöön nousee ruoan lisäksi tilaisuuden luonne. Kaikki tarjoilumuodot onnistuvat, buffet, Family Style, pöytiin tarjoilu, cocktail-palat tai vaikkapa grilliherkut suoraan grillistä. Millainen ikinä tilaisuuden luonne onkaan, autamme sinua suunnitelmaan siihen sopivat tarjoilut.

Yksityistilaisuuksien, kuten kesäjuhlien, polttarien, syntymäpäivien, cocktailtilaisuuksien tai yksityisillallisten, tarjoilut toteutetaan aina räätälöidysti toiveiden mukaan. 

Juomatarjoilun vaihtoehdot

 

Tarjoamme tilaisuuksien juomatarjoiluun joustavia vaihtoehtoja.

Voit tilata kauttamme kaikki juomat, jolloin yhteistyökumppanimme BottleScoutsin sommelier valitsee tilaisuutenne tarjoiluihin sopivat viinit.

Voit myös tuoda omat tarjoilut koko tilaisuuden ajaksi tai vain tietyksi hetkeksi ja avata baarin lopputilaisuuden ajaksi. 

Kysy lisää vastaamme mielellämme!

Asiakaskertomukset

Villa Ivan Falin on uusi helmi juhlatilojen joukossa. Villan täysin uusitut, upeasti sisustetut tilat sopivat niin hääjuhliin, merkkipäiviin, yritystapahtumiin kuin myös vaikkapa ihastuttaviin kesäjuhliin. Villan sijainti merenrannalla, pihapiirin metsästysmaja sekä ”laituripaviljonki” antavat huikeat puitteet myös upealle juhlakokonaisuudelle. Suosittelen persoonalliseksi ja upeaksi juhlatilaksi.

Yhteistyö Villan ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan kanssa on ollut loistavaa, varsinkin Tiina on aivan huippu.

Sonja Wickström, Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea

Kuulin että kaikki sujui hyvin ja ruoka oli kuulemma aivan loistavaa! 

Ja muutenkin teidän kanssa oli supermukavaa asioida alusta loppuun! Eli kiitos hyvästä palvelusta ja palataan toivottavasti pian uudelleen.

Pauliina Rajamäki, Hartwall

Villa Ivan Falin on ihanteellinen paikka juhlien järjestämiseen. Maisemat huvilalta sopivat täydellisesti yhteen maukkaan ruoan kanssa. Mutta parasta on, että huvilan ihmiset kohtaavat sinut aina hymyillen.

Ehdoton Helsingin helmi!

Jaakko Peltomäki, Capital AV

Olin vieraana Villa Ivan Falinissa järjestetyssä gaalassa, ilta oli hienoissa puitteissa oli erinomaisen onnistunut. Maukas ruoka, moitteeton palvelu ja juuri sopiva etäisyys keskustasta – mietin oman tilaisuuden järjestämistä huvilalla lähitulevaisuudessa.

 Roni Saarinen, Restotec

Kiitos vielä kaikesta. Häät onnistuivat täydellisesti ja olivat Samulin ja Jutan toiveiden mukaiset.

Sade ei haitannut juhlijoita 😊

Miljöö mitä kaunein. Ruoka oli todella hyvää ja sai paljon kehuja. Henkilökunta ystävällistä. Iso kiitos teille kaikille!

Lissu Arolinna

Suurkiitos upeasta häätilasta ja koko päivästä. Päivä ei olisi voinut olla upeampi! Kiitos vielä kerran, että lähditte mukaan hurjaan ideaan järjestää häät 48 tunnissa.

Morsian 27.2.2021

Upea ja kaunis paikka, niin ulkoa kuin sisältäkin. Toimivat ja tyylikkäät tilat. Henkilökunta mitä mainioin. Vahva suositus.

Marko Keränen, TTK -tanssiopettaja, tanssija ja koreografi

Floristin silmin Villa Ivan Falin on täydellinen juhlien järjestämiseen kaikkina vuodenaikoina! 

Ikkunoista näkymä on kiehtova ja meren läheisyys ja upeat männyt ovat jo itsessään tunnelman luojia.

Villan värimaailma on toteutettu niin, että siihen sopii ihan kaikki värit ja sävyt joita koristelussa halutaan käyttää! Täydellinen napakymppi suunnittelulle.

Villan kanssa yhteistyö on ollut joustavaa, iloista ja huomioon ottavaa. Aivan huikeita tekijöitä ja ammattilaisia suurella sydämellä. Voin ilolla suositella Villa Ivan Falinia , koska täällä tehdään tilaisuudet asiakkaalle vahvalla osaamisella ja toiveita kunnioittaen.

Tanja Lähdeaho, Floramore

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox