Palvelu & kumppanit - Villa Ivan Falin
FALLING IN THE MOMENT.

Palvelu & kumppanit

Villa Ivan Falin erottuu tapahtumatilojen joukosta upeiden tilojen lisäksi ensiluokkaisella palvelulla.

Tavoitteenamme on aina olla askel edellä. Lisää tarvittava valkoviini on jo jäähtymässä ennen kuin kysytään ja odottamattomiin tilanteisiin on aina ratkaisu valmiina jo ennen niiden syntymistä. Tarjouksen saat vuorokaudessa kun tilaisuuden tiedot ovat selvillä ja meihin on helppoa ja luontevaa olla yhteydessä. Mitä meiltä ei saa, sitä ei tarvita.

Tarjoamme kaikki, aivan kaikki, yritystapahtumaan tai juhlaan tarvittavat palvelut yhdestä osoitteesta olipa kyseessä sitten meikkaus, rekvisitointi, eturivin artistit, kukat tai esitystekniikka. Sinun ei koskaan tarvitse etsiä palveluita useasta eri osoitteesta ellet erikseen niin halua.

Erityisen ylpeitä olemme ravintolapalveluistamme ja cateringistä, jonka toteuttaa aina räätälöidysti toiveiden mukaan yksi alan merkittävimmistä suunnannäyttäjistä Suomessa, Food Camp Finland.

Food Camp Finland tarjoaa kokemuksellista ruokaa keittiömestarinsa Bocuse dÓr -edustaja Mikko Kaukosen johdolla ja hänen apunaan on merkittäviä ruoka-alan vaikuttajia kuten kasvisruoan osaaja Satu Silvo, Satokausikalenterin toimitusjohtaja Natalia Salmela, viinitilan omistaja Riikka Sukula ja taiteilija Johanna Oras.

JUURI NYT

Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi