Palvelut ja kumppanit - Villa Ivan Falin

Villa Ivan Falin erottuu tapahtumapaikkana muiden joukosta upeiden tilojen lisäksi ensiluokkaisella palvelulla.

Tavoitteenamme on olla aina askel edellä. Ylimääräinen valkoviini on jäähtymässä ennen kuin sitä kysytään, ja odottamattomiin tilanteisiin on ratkaisu valmiina jo ennen niiden syntymistä. Tarjous sisältää aina kaiken, mitä onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen tarvitaan, meihin on helppo olla yhteydessä ja olemme avuksi kaikessa, missä apua tarvitaan. Monipuolisen palveluvalikoimamme avulla järjestät mieleenpainuvan tilaisuuden stressivapaasti!

Villa Ivan Falin on pienisuuri tapahtumatoimisto

Me Villa Ivan Falinissa ideoimme ja toteutamme intohimolla!

Tarjoamme kaikki yritystapahtumaan tai juhlaan tarvittavat palvelut yhdestä osoitteesta olipa kyseessä sitten eturivin artistit, somisteet, ohjelma tai esitystekniikka. Sinun ei koskaan tarvitse etsiä palveluita useasta eri osoitteesta, ellet erikseen niin halua.

Uniikit tilat, upea piha-alue, Uutelan ulkoilualue sekä merenranta, tarjoavat rajattomat mahdollisuudet juhlien, kokousten, ohjelman ja aktiviteettien järjestämiseen. 

Pitkä kokemuksemme tapahtuma-alalta ja laajat kontaktiverkostomme takaavat tilaisuutesi onnistumisen. 

Yksityistilaisuudet

Huvilalla koetaan suuria tunteita, kun juhlitaan rakkautta, ystävyyttä ja elämää!

Järjestä häät, ristijäiset, polttarit, synttärit, sukujuhlat, muistotilaisuus tai karonkka huvilan uniikeissa tiloissa. Huvila, metsästäjänmaja, sauna ja venevaja soveltuvat erikokoisille porukoille ja saat kauttamme kaiken tarvittavan tarjoiluista kuljetuksiin.

Yritystilaisuudet

Huvilan upeat kokoustilat, ympäröivä luonto ja ensiluokkainen palvelu tarjoavat yritystapahtumiin kaiken mitä tarvitset.

Järjestä kokous, seminaari, tykypäivä, kesäjuhlat, kick off, rapujuhlat tai pikkujoulut ammattilaisten luotsaamana. Me Villa Ivan Falinissa autamme sinua mielellämme yritystilaisuuden ideoinnissa ja toteutuksessa. Hoidamme järjestelyt niin pitkälle puolestasi kuin toivot, sinun tarvitsee vain kertoa ajatuksesi ja me ehdotamme ratkaisua

Suunnitellaan paras yritystapahtuma juuri teille! 

KUMPPANIT

Huippukokit valmistavat huvilan tilaisuuksien tarjoilut

Olemme erityisen ylpeitä tarjoiluistamme. Huvilan cateringkumppani Food Camp Finland on ruokailukokemuksen edelläkävijä.

Tarjoiluiden keskiöön nousee ruoan lisäksi tunnelma, miljöö ja seura. Sen lisäksi, että ruoka on huippulaatuista ja käsityönä valmistettua, panostamme tarjoiluiden esillepanoon sekä palvelun laatuun.

Uskomme, että ruokailun tulee olla se hetki, kun kaikki tuntevat olevansa tervetulleita, niinpä myös kaikki erikoisruokavaliot valmistetaan pieteetillä ja esillepanoon panostetaan yhtä paljon kuin muidenkin annosten tarjoilussa.

Tilaisuuksien tarjoilut toteutetaan toiveiden mukaan. Olipa kyseessä kokous, häät, tiimipäivä tai yksityisillallinen, tarjoiluiden takana on aina huippukokkien tiimi. 

 

Keskeiset kumppanimme

Food camp finland

Food Camp luo inspiroivia kokemuksia laadukkaan ruoan äärellä paikasta, ajasta ja henkilömäärästä riippumatta.

Huvilan tarjoilut suunnittelee Vuoden kokki -kilpailun ja Suomea upeasti maailman arvostetuimmassa kokkien Bocuse d’Or -kisassa edustanut Mikko Kaukonen.

Mikko johtaa Food Campin keittiötiimiä, johon kuuluu hänen lisäksi useita Michelin-ravintoloissa kannuksensa ansainnutta kokkia.

Tutustu Food Campiin tarkemmin: https://www.foodcampfinland.fi/.  

Floramore

Floramore tarjoilee kukkaloistoa käsityönä Villa Ivan Faliniin asiakkaan toiveiden mukaan pitkällä ja näkemyksellisellä kokemuksella. Asiakasta kuullaan aina tarkkaan, ja kukkakoristelut suunnitellaan tilaisuuteen ja tunnelmaan sopiviksi. Erikoisuutena Villa Ivan Falinissa on kukkien kierrätyskäyttö. Mikäli asiakas ei halua juhlan jälkeen kaikkia kukkia mukaansa, viemme Floramoren luomuksia esimerkiksi ilahduttamaan vanhainkotien asukkaita.

Tutustu Floramoreen tarkemmin: https://floramoreflowers.com/floramoreflowers.  

BOTTLE SCOUTS

Kumppanimme Bottle Scouts ilmoittaa vaatimattomasti etsivänsä viinimaailman kiinnostavimmat yksilöt jokaiseen ruokaa ja viinejä rakastavaan pöytään. Allekirjoitamme väittämän täysin.

Aidosti intohimoinen juoma-asiantuntija on tapahtumatilalle keskeinen kumppani, ja siksi valitsimme kaikkein parhaan. Viinit vaativat paneutumista ja todellista osaamista, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme Bottle Scoutsin valitsemia juomia. Bottle Scouts kuratoi valikoimansa yhdessä viiniharrastajien ja sommelierien kanssa ja voimme olla varmoja, että tarjoamme aina mielenkiintoisia elämyksiä.

Tutustu Bottle Scoutsiin tarkemmin: https://bottlescouts.com/. 

Hotelli U14

Joskus juhlien jälkeen on hyvä ottaa yö ja seuraava aamu laadukkaan rennosti. Teemme yhteistyötä vastuullisuuteen panostavan boutiquehotelli U14:n kanssa esimerkiksi hääpakettien osalta. Hieman persoonallisempi kokemus kuin jättiketjuissa!

Natura viva

Kaikki upeat ja suositut ulkoaktiviteetit huvilalla hoitaa Natura Viva. Jos työhyvinvointipäivässä halutaan suppailla, maastopyöräillä, meloa tai vaikkapa lumikenkäillä, kaiken saa kauttamme yhdestä osoitteesta ulkoaktiviteettien johtavan kumppanin toimittamana.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox