Palvelu & kumppanit - Villa Ivan Falin

Palvelu & kumppanit

Villa Ivan Falin erottuu tapahtumapaikkana muiden joukosta upeiden tilojen lisäksi ensiluokkaisella palvelulla.

Tavoitteenamme on olla aina askel edellä. Ylimääräinen valkoviini on jäähtymässä ennen kuin sitä kysytään, ja odottamattomiin tilanteisiin on ratkaisu valmiina jo ennen niiden syntymistä. Tarjous sisältää aina kaiken, mitä onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen tarvitaan, ja meihin on helppo olla yhteydessä ja olemme avuksi kaikessa, missä apua tarvitaankin.

Tarjoamme kaikki yritystapahtumaan tai juhlaan tarvittavat palvelut yhdestä osoitteesta olipa kyseessä sitten meikkaus, rekvisiitta, eturivin artistit, kukat tai esitystekniikka. Sinun ei koskaan tarvitse etsiä palveluita useasta eri osoitteesta, ellet erikseen niin halua.

Olemme erityisen ylpeitä ravintolapalveluistamme ja cateringistä, jonka toteuttaa aina räätälöidysti toiveiden mukaan yksi alan merkittävimmistä suunnannäyttäjistä Suomessa: Food Camp Finland.

Food Camp Finland tarjoaa kokemuksellista ruokaa keittiömestarinsa Bocuse d’Or -edustaja Mikko Kaukosen johdolla, ja hänen apunaan on merkittäviä ruoka-alan vaikuttajia, kuten kasvisruoan osaaja Satu Silvo, Satokausikalenterin toimitusjohtaja Natalia Salmela, viinitilan omistaja Riikka Sukula ja taiteilija Johanna Oras.

Keskeiset kumppanimme

Food camp finland

Food Camp on ruokailukokemuksen muotoilun edelläkävijäyritys Suomessa. Food Camp pyrkii luomaan inspiroivia kokemuksia laadukkaan ruoan äärellä paikasta, ajasta ja henkilömäärästä riippumatta.

Tutustu Food Campiin tarkemmin: https://www.foodcampfinland.fi/.  

Floramore

Floramore tarjoilee kukkaloistoa käsityönä Villa Ivan Faliniin asiakkaan toiveiden mukaan pitkällä ja näkemyksellisellä kokemuksella. Asiakasta kuullaan aina tarkkaan, ja kukkakoristelut suunnitellaan tilaisuuteen ja tunnelmaan sopiviksi. Erikoisuutena Villa Ivan Falinissa on kukkien kierrätyskäyttö. Mikäli asiakas ei halua juhlan jälkeen kaikkia kukkia mukaansa, viemme Floramoren luomuksia esimerkiksi ilahduttamaan vanhainkotien asukkaita.

Tutustu Floramoreen tarkemmin: https://floramoreflowers.com/floramoreflowers.  

BOTTLE SCOUTS

Kumppanimme Bottle Scouts ilmoittaa vaatimattomasti etsivänsä viinimaailman kiinnostavimmat yksilöt jokaiseen ruokaa ja viinejä rakastavaan pöytään. Allekirjoitamme väittämän täysin.

Aidosti intohimoinen juoma-asiantuntija on tapahtumatilalle keskeinen kumppani, ja siksi valitsimme kaikkein parhaan. Viinit vaativat paneutumista ja todellista osaamista, ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme Bottle Scoutsin valitsemia juomia. Bottle Scouts kuratoi valikoimansa yhdessä viiniharrastajien ja sommelierien kanssa ja voimme olla varmoja, että tarjoamme aina mielenkiintoisia elämyksiä.

Tutustu Bottle Scoutsiin tarkemmin: https://bottlescouts.com/. 

Hotelli U14

Joskus juhlien jälkeen on hyvä ottaa yö ja seuraava aamu laadukkaan rennosti. Teemme yhteistyötä vastuullisuuteen panostavan boutiquehotelli U14:n kanssa esimerkiksi hääpakettien osalta. Hieman persoonallisempi kokemus kuin jättiketjuissa!

Natura viva

Kaikki upeat ja suositut ulkoaktiviteetit huvilalla hoitaa Natura Viva. Jos työhyvinvointipäivässä halutaan suppailla, maastopyöräillä, meloa tai vaikkapa lumikenkäillä, kaiken saa kauttamme yhdestä osoitteesta ulkoaktiviteettien johtavan kumppanin toimittamana.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Pikkujouluideat

Pikkujouluideat

Helpotusta pikkujoulujen järjestäjälle eli pikkujouluideat Koko maa siirtyy hiljalleen joulun...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox