Palvelut ja kumppanit - Villa Ivan Falin

Villa Ivan Falin erottuu tapahtumapaikkana muiden joukosta upeiden tilojen lisäksi ensiluokkaisella palvelulla

Tavoitteenamme on olla aina askel edellä. Ylimääräinen valkoviini on jäähtymässä ennen kuin sitä kysytään, ja odottamattomiin tilanteisiin on ratkaisu valmiina jo ennen niiden syntymistä. Tarjous sisältää aina kaiken, mitä onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen tarvitaan, meihin on helppo olla yhteydessä ja olemme avuksi kaikessa, missä apua tarvitaan. Monipuolisen palveluvalikoimamme avulla järjestät mieleenpainuvan tilaisuuden stressivapaasti!

Villa Ivan Falin on pienisuuri tapahtumatoimisto

Me Villa Ivan Falinissa ideoimme ja toteutamme intohimolla!

Tarjoamme kaikki yritystapahtumaan tai juhlaan tarvittavat palvelut yhdestä osoitteesta olipa kyseessä sitten eturivin artistit, somisteet, ohjelma tai esitystekniikka. Sinun ei koskaan tarvitse etsiä palveluita useasta eri osoitteesta, ellet erikseen niin halua.

Uniikit tilat, upea piha-alue, Uutelan ulkoilualue sekä merenranta, tarjoavat rajattomat mahdollisuudet juhlien, kokousten, ohjelman ja aktiviteettien järjestämiseen. 

Pitkä kokemuksemme tapahtuma-alalta ja laajat kontaktiverkostomme takaavat tilaisuutesi onnistumisen. 

Yksityistilaisuudet

Huvilalla koetaan suuria tunteita, kun juhlitaan rakkautta, ystävyyttä ja elämää!

Järjestä häät, ristijäiset, polttarit, synttärit, sukujuhlat, muistotilaisuus tai karonkka huvilan uniikeissa tiloissa. Huvila, metsästäjänmaja, sauna ja venevaja soveltuvat erikokoisille porukoille ja saat kauttamme kaiken tarvittavan tarjoiluista kuljetuksiin.

Yritystilaisuudet

Huvilan upeat kokoustilat, ympäröivä luonto ja ensiluokkainen palvelu tarjoavat yritystapahtumiin kaiken mitä tarvitset.

Järjestä kokous, seminaari, tykypäivä, kesäjuhlat, kick off, rapujuhlat tai pikkujoulut ammattilaisten luotsaamana. Me Villa Ivan Falinissa autamme sinua mielellämme yritystilaisuuden ideoinnissa ja toteutuksessa. Hoidamme järjestelyt niin pitkälle puolestasi kuin toivot, sinun tarvitsee vain kertoa ajatuksesi ja me ehdotamme ratkaisua

Suunnitellaan paras yritystapahtuma juuri teille! 

KUMPPANIT

Teemme yhteistyötä tarkoin valittujen kumppaneiden kanssa. Näin voimme tarjota asiakkaillemme monipuoliset palvelut vaivattomasti. Saat kaiken tarvitsemasi yhdellä yhteydenotolla. 

Tarjoiluista vastaa Food Camp ja tarjoiluiden keskiöön nousee ruoan lisäksi tunnelma, miljöö ja seura. Sen lisäksi, että ruoka on huippulaatuista ja käsityönä valmistettua, panostamme tarjoiluiden esillepanoon sekä palvelun laatuun.

Aktiviteettivalikoimastamme löytyy vauhtia ja rauhallista menoa sekä luovia hetkiä. Huvilan aktiviteetit vievät osallistujat luontoon, maalle, merelle ja puutarhaan. Kumppaneihimme lukeutuu mm. Kasvun Kajo, Ratkaisuverstas, FoRestful, NaturaViva, Floramore ja Chisu savityöpaja. 

Kauttamme saat myös äänentoiston, tunnelmavalot, teltat ja kuljetukset. Taitaa olla niin, että mitä meiltä ei löydy, sitä ei tarvita!

 

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox