Palvelu & kumppanit - Villa Ivan Falin

Palvelu & kumppanit

Villa Ivan Falin erottuu tapahtumatilojen joukosta upeiden tilojen lisäksi ensiluokkaisella palvelulla.

Tavoitteenamme on aina olla askel edellä. Lisää tarvittava valkoviini on jo jäähtymässä ennen kuin kysytään ja odottamattomiin tilanteisiin on ratkaisu valmiina jo ennen niiden syntymistä. Tarjous sisältää aina kaiken mitä onnistuneen tilaisuuden järjestämiseen tarvitaan, meihin on helppoa olla yhteydessä ja autamme kaikessa, missä apua tarvitset.
Mitä meiltä ei saa, sitä ei tarvita.

Tarjoamme kaikki, aivan kaikki, yritystapahtumaan tai juhlaan tarvittavat palvelut yhdestä osoitteesta, olipa kyseessä sitten meikkaus, rekvisitointi, eturivin artistit, kukat tai esitystekniikka. Sinun ei koskaan tarvitse etsiä palveluita useasta eri osoitteesta, ellet erikseen niin halua.

Erityisen ylpeitä olemme ravintolapalveluistamme ja cateringistä, jonka toteuttaa aina räätälöidysti toiveiden mukaan yksi alan merkittävimmistä suunnannäyttäjistä Suomessa, Food Camp Finland.

Food Camp Finland tarjoaa kokemuksellista ruokaa keittiömestarinsa Bocuse dÓr -edustaja Mikko Kaukosen johdolla ja hänen apunaan on merkittäviä ruoka-alan vaikuttajia, kuten kasvisruoan osaaja Satu Silvo, Satokausikalenterin toimitusjohtaja Natalia Salmela, viinitilan omistaja Riikka Sukula ja taiteilija Johanna Oras.

Keskeiset kumppanimme

Food camp finland

Food Camp on ruokailukokemuksen muotoilun edelläkävijäyritys Suomessa, jonka tehtävä on auttaa luomaan inspiroivia kokemuksia laadukkaan ruoan äärellä paikasta, ajasta ja henkilömäärästä riippumatta. 

Tutustu Food Campiin tarkemmin https://www.foodcampfinland.fi/.  

Floaramore

Kukkaloistoa käsityönä Villa Ivan Faliniin asiakkaan toiveiden mukaan tarjoilee Floramore pitkällä ja näkemyksellisellä kokemuksella. Asiakasta kuullaan aina tarkkaan ja kukkakoristelut suunnitellaan tilaisuuteen sopiviksi ja näyttäviksi tunnelmaan sopien. Erikoisuutena Villa Ivan Falinissa on kukkien kierrätyskäyttö. Mikäli asiakas ei halua juhlan jälkeen kaikkia kukkia mukaansa viemme Floramoren luomuksia esimerkiksi vanhainkoteihin ilahduttamaan.

Tutustu Floramoreen tarkemmin https://floramoreflowers.com/floramoreflowers.  

BOTTLE SCOUTS

Kumppanimme Bottle Scouts ilmoittaa vaatimattomasti etsivänsä viinimaailman kiinnostavimmat yksilöt jokaiseen ruokaa ja viinejä rakastavaan pöytään. Emme voisi olla enempää samaa mieltä.

Aidosti intohimoinen juomakumppani on tapahtumatilalle keskeinen kumppani ja siksi valitsimme parhaan. Viinit vaativat paneutumista ja todellista osaamista ja siksi haluamme tarjota asiakkaillemme Bottle Scoutsin valitsemia juomia. Bottle Scouts kuratoi valikoimansa yhdessä viiniharrastajien ja sommelierien kanssa ja voimme olla varmoja, että tarjoamme aina mielenkiintoisia elämyksiä.

Tutustu BottleScoutsiin taremmin https://bottlescouts.com/. 

Hotelli U14

Joskus juhlien jälkeen on hyvä ottaa vielä yö ja seuraava aamu laadukkaan rennosti. Teemme yhteistyötä vastuullisuuteen panostavan boutique hotelli U14:sta kanssa esimerkiksi hääpakettien osalta. Hieman persoonallisempi kokemus kuin valtaketjut!

Natura viva

Kaikki upeat ja suositut ulkoaktiviteetit huvilalla hoitaa Natura Viva. Jos työhyvinvointipäivässä halutaan suppailla, maastopyöräillä, meloa tai vaikka lumikenkäillä niin saat edelleen kaiken yhdestä osoitteesta ulkoaktiviteettien johtavan kumppanin toimittamana.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox