Metsästäjänmaja - Villa Ivan Falin

Metsästäjänmaja

Marskin tarkastama tunnelman tyyssija

Villan pihapiiristä kuusimetsän katveesta löytyy ylipäällikön hyväksymä Metsästäjänmaja. Reilun kymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt Marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin hämyinen salakapakkakkin takkatulen ääressä juhlien yhteydessä.

Sinun ei tarvitse kuitenkaan metsästää nauttiaksesi rustiikista teemasta kokouksen, teemajuhlan tai esimerkiksi erillisen juhlien sideshown merkeissä. Metsästäjänmajassa on tunnelmallinen avotakka ja kokoontumistila kestitsemiseen tai neuvonpitoon. 

Anna arvokkaan herrasmiestyylin lumota tai vaihtoehtoisesti älä anna sen hämätä ja nauti täysillä tunnelmasta. Helsingin kaupunkialueelta ei taida vastaavaa kokemusta löytyä.

KUVIA METSÄSTÄJÄNMAJASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

HUVILA

Varsinainen Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 ㎡ tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen paitsi Suomenlahtea myös 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitset tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, on valinta helppo.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Joulukuun saunatarjous!

Joulukuun saunatarjous!

Ilma kylmenee ja päivä lyhenee, Villa Ivan Falin tarjoaa lämpöä erikoishintaan joulukuun ajan – yksityinen saunavuoro tnauttimaan lempeist

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox