Metsästäjänmaja - Villa Ivan Falin

Metsästäjänmaja

Marskin tarkastama tunnelman tyyssija

Villan pihapiiristä kuusimetsän katveesta löytyy ylipäällikön itsensä hyväksymä metsästäjänmaja. Reilun kymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin vaikkapa hämyinen salakapakka takkatulen ääreen juhlien yhteydessä.

Kokoonnu takkatulen ääreen 

Sinun ei tarvitse kuitenkaan metsästää nauttiaksesi rustiikista tunnelmasta. Järjestä majalla kokous, synttärit, polttarit, muistotilaisuus, teemajuhla tai vaikkapa juhlien sideshow, kuten salakapakka.  

Metsästäjänmajassa on tunnelmallinen avotakka, ja tila sopii niin kestitsemiseen kuin neuvonpitoonkin. Tilaisuudesta riippuen metsästäjänmaja soveltuu noin 15 hengen kokoontumisiin. 

Anna arvokkaan herrasmiestyylin lumota ja nauti täysillä tunnelmasta. Luonnollisesti saat kauttamme tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Helsingin kaupunkialueelta tuskin löytyy vastaavanlaista kokemusta.

Kysy lisää

Hinnoittelu 

Metsästäjänmajan tilavuokra on 100 €/ h, minimiveloitus 5 h. Hinta sisältää tilan valmistelun sekä siivouksen. 

Metsästäjänmajan seuraksi sopii täydellisesti rantasauna. Näiden kahden tilan yhteisvuokra on 150 € / minimiveloitus 5 h.

Voit tuoda metsästäjänmajalle omat tarjoilut. Majalta löytyy iso jääkaappi sekä kahvinkeitin. Lisätilauksesta saatavilla myös grillit ja tarpeisto omatoimiseen grillaukseen.

Pyydä tarjous  

KUVIA METSÄSTÄJÄNMAJASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

HUVILA

Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 neliömetrin tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen Suomenlahtea ja vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitaan tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, Stadin rantasauna on oiva valinta.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Häämessutarjous

Häämessutarjous

Love Me Do -häämessut 21. - 22.1.2023 On taas häämessujen aika ja se tarkoittaa tietenkin ihania...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox