Valmistujaiset - Villa Ivan Falin

VALMISTUJAISET

Järjestä valmistujaiset luonnonläheisessä ja persoonallisessa ympäristössä.  Kauniista huvilamiljööstä löytyy kolme uniikkia tilaa, jotka soveltuvat valmistujaisten järjestämiseen.

Villa Ivan Falinin päätalo tarjoaa upeat merelliset puitteet jopa 120 hengen valmistujaisiin. Päätalon lisäksi huvilan venevaja ja metsästäjänmaja tarjoavat uniikit vaihtoehdot pienempien valmistujaisjuhlien järjestämiseen. Kesällä ulkoalueet tarjoavat unohtumattomia hetkiä vieraille.

Huvilalla tarjoillaan catering yhteistyökumppanimme loihtimat tarjoilut, jotka suunnitellaan aina toiveisiin perustuen ja vastuullista toimintaa painottaen. Tarjoiluvaihtoehtoja löytyy useampia kevyestä ja rennommasta, ruokaisampaan ja muodollisempaan. Tarjoilut suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa juhlan luonne huomioiden.

Villa Ivan Falin tarjoaa juhlien juomatarjoiluun joustavia vaihtoehtoja. Juhlajuomat voit tuoda itse tai luottaa anniskeluumme. Voit myös tuoda omat juomatarjoilut alkuun ja tarjota vieraille mahdollisuuden ostaa loppuillan juomat itse.

Huvila

Valoisassa pääsalissa vastavalmistunutta juhlitaan upeissa puitteissa. Pääsali on tilava ja soveltuu mainiosti jopa 120 hengen juhliin. Tarjoiluvaihtoehtoja on useita, noutopöydästä cocktail-tilaisuuteen.

Pääsalissa on myös hyvin tilaa mahdolliselle ohjelmanumerolle. Olipa valmistujaisissa tarkoitus tarjoilla vieraille live-musiikkia tai hauska kuvakollaasi päivänsankarista, se onnistuu!

Tutustu huvilaan tarkemmin täältä

Venevaja

Huvilan venevajalla juhlitaan rennommat valmistujaiset. Venevajan leveät pariovet avautuvat merelle, luoden vajalle luonnonläheisen tunnelman. Tämä rouhea paikka on kuin luotu liian formaalia tilaisuutta kaihtavan päivänsankarin valmistujaisiin! 

Tutustu venevajaan tarkemmin täältä.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox