Tilat & Palvelut - Villa Ivan Falin

Tilat & Palvelut

Villa Ivan Falin – yksityistä huvilatunnelmaa meren rannalla

Ekslusiivinen tapahtumatila Villa Ivan Falin on monipuolinen paikka yritystapahtumille ja yksityisille tilaisuuksille. Se sai täysin uuden elämän vuonna 2019 remontin ja uusien vetäjien myötä. Tilaisuuksien kirjo on moninainen joustavien tilojen ansiosta. Villa Ivan Falinissa onnistuvat niin suuret juhlat, tärkeät kokoukset kuin pienemmätkin tilaisuudet. Pihapiirin sydän on vanha huvilan päärakennus, joka henkii arvokkuutta. Ajattoman tyylikkäästi sisustettuun juhlasaliin tulvii valoa upeista isoista ikkunoista.

Päärakennuksen monipuoliset tilat ja huvilan erilliset rakennukset soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin hääjuhlasta, cocktail-tilaisuuteen ja kokoustamiseen. Meillä voit esimerkiksi järjestää unohtumattoman tapahtuman avarassa ja rouheassa venevajassa tai työskennellä tunnelmallisessa metsästäjänmajassa, jossa itse Marsalkka Mannerheimin kerrotaan aikoinaan rentoutuneen metsästysretkien lomassa.

Villa Ivan Falinin ympärillä avautuva vehreä luonto ja ilta-auringon maalaama merimaisema viimeistelevät historiallisen huvilamiljöön ainutlaaituisen tunnelman. Helsingin Vuosaarenlahden perukassa sijaitsevaan idylliin on helppo saapua eri puolilta pääkaupunkiseutua ja kauempaakin. Tilaisuuksien osallistujamäärät voivat vaihdella muutaman hengen kokoontumisista reilun sadan vieraan tilaisuuksiin. Tilat räätälöidään aina tarpeen mukaisesti käyttöönne.

Villa Ivan Falinin ympärillä avautuva vehreä luonto ja ilta-auringon maalaama merimaisema viimeistelevät historiallisen huvilamiljöön ainutlaaituisen tunnelman. Helsingin Vuosaarenlahden perukassa sijaitsevaan idylliin on helppo saapua eri puolilta pääkaupunkiseutua ja kauempaakin. Tilaisuuksien osallistujamäärät voivat vaihdella pienistä kokouksista satoihin vieraisiin niin että tila räätälöidään tarpeen mukaisesti käyttöönne.

VILLA IVAN FALIN – TILAT

HUVILA

Varsinainen Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 ㎡ tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima.  Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt Marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin hämyinen salakapakkakkin takkatulen ääressä juhlien yhteydessä.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen paitsi Suomenlahtea myös 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitset tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, on valinta helppo.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

VILLA IVAN FALIN – KUVAT

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox