Juhlatilat Helsinki - Villa Ivan Falin

Tilat

JUHLATILAt Villa Ivan Falin – yksityistä huvilatunnelmaa meren rannalla

Eksklusiivinen juhlatila Villa Ivan Falin on monipuolinen tapahtumapaikka yritys- ja yksityistilaisuuksiin Helsingin Vuosaaressa. Laadukkaat juhlatilat Helsingissä saivat täysin uuden elämän vuonna 2019 remontin ja uusien vetäjien myötä. Joustavien tilojen ansiosta tilaisuuksien kirjo on moninainen, ja Villa Ivan Falinissa onnistuvat niin suuret juhlat, tärkeät kokoukset kuin pienemmätkin tilaisuudet. Pihapiirin sydän on vanha huvilan päärakennus, joka henkii arvokkuutta. Ajattoman tyylikkäästi sisustettuun juhlasaliin tulvii valoa upeista isoista ikkunoista.

Päärakennuksen monipuoliset tilat ja huvilan erilliset rakennukset soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin hääjuhlasta cocktail-tilaisuuteen ja kokoustamiseen. Meillä voit järjestää esimerkiksi unohtumattoman tapahtuman avarassa ja rouheassa venevajassa tai työskennellä tunnelmallisessa metsästäjänmajassa, jossa itse marsalkka Mannerheimin kerrotaan aikoinaan rentoutuneen metsästysretkien lomassa.
Villa Ivan Falinin ympärillä avautuva vehreä luonto ja ilta-auringon maalaama merimaisema viimeistelevät historiallisen huvilamiljöön ainutlaatuisen tunnelman. Helsingin Vuosaarenlahden perukassa sijaitsevaan idylliin on helppo saapua eri puolilta pääkaupunkiseutua ja kauempaakin. Tilaisuuksien osallistujamäärät voivat vaihdella muutaman hengen kokoontumisista reilun sadan vieraan tilaisuuksiin. Tilat räätälöidään aina yksilöllisesti tarpeen mukaan.

VILLA IVAN FALIN – juhlaTILAT

Upeat ja edustavat juhlatilat Helsingin Vuosaaressa.

HUVILA

Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 neliömetrin tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin vaikkapa hämyinen salakapakka takkatulen ääreen juhlien yhteydessä.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen Suomenlahtea ja vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitaan tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, Stadin rantasauna on oiva valinta.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

VILLA IVAN FALIN – KUVAT

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Häämessutarjous

Häämessutarjous

Love Me Do -häämessut 21. - 22.1.2023 On taas häämessujen aika ja se tarkoittaa tietenkin ihania...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox