Rantasauna - Villa Ivan Falin

Rantasauna

Jos Berliinissä olisi rantasauna Itämeren rannalla, se olisi tämä.

Villa Ivan Falinin rantabulevardin päästä löytyy tunnelmallinen rantasauna. Pehmeisiin löylyihin meren äärelle mahtuu kerrallaan kymmenen saunojaa nauttimaan löylyistä ja ihailemaan Suomenlahtea sekä vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Tila sopii erinomaisesti niin illanviettoon kuin päätöksentekohetkiinkin.

Saunaan saadaan juomat kylmään ja saunojat kuumaan. Välillä Itämereen pääsee vilvoittelemaan upean aallonmurtajalaiturin uimaportailta tai pikkuruiselta hiekkarannalta saunan kupeesta. Tunnit ja tarinat lentävät siivillä terassilla, laiturilla ja saunan lämmössä. Hoidamme saunalle tilauksen mukaan kaiken tarvittavan pyyhkeistä kosmetiikkaan ja tarjoiluista stand up -koomikkoon. Vain mielikuvitus on rajana, kun saunotaan tosissaan!

KUVIA RANTASAUNASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

HUVILA

Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 neliömetrin tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin vaikkapa hämyinen salakapakka takkatulen ääreen juhlien yhteydessä.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Talvihäät

Talvihäät

Villa Ivan Falinin upeat tilat tarjoavat tunnelmalliset puitteet talvihäille. Huvilan kauniit...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox