Rantasauna - Villa Ivan Falin

Rantasauna

Jos Berliinissä olisi rantasauna Itämeren rannalla, se olisi tämä.

Villa Ivan Falinin rantabulevardin päästä löytyy hulppea rantasauna. Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen paitsi Suomenlahtea myös 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitset tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, on valinta helppo.

Saunaan saadaan juomat kylmään ja saunojat kuumaan. Välillä Itämereen pääsee vilvoittelemaan niin upean aallonmurtajalaiturin uimaportailta kuin pikkuruiselta hiekkarannalta saunan kupeesta. Tunnit ja tarinat lentävät siivillä terassilla, laiturilla tai saunan lämmössä. Hoidamme saunalle tilauksen mukaan luonnollisesti kaiken tarvittavan viimeisen päälle pyyhkeistä kosmetiikkaan ja tarjoiluista stand up -koomikkoon. Vain mielikuvitus on rajana kun saunotaan tosissaan.

Oli sauna sitten paikka neuvotella tai nauttia niin kun homma hoidetaan kuin Tauno Palo niin paikka on Villa Ivan Falinin rantasauna.

KUVIA RANTASAUNASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

HUVILA

Varsinainen Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 ㎡ tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt Marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin hämyinen salakapakkakkin takkatulen ääressä juhlien yhteydessä.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Joulukuun saunatarjous!

Joulukuun saunatarjous!

Ilma kylmenee ja päivä lyhenee, Villa Ivan Falin tarjoaa lämpöä erikoishintaan joulukuun ajan – yksityinen saunavuoro tnauttimaan lempeist

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox