Hääohjelman suunnittelu ja ideoita - Villa Ivan Falin

Hääohjelman suunnittelu on hauska mutta haastava projekti. Sen tekeminen on lähtökohtaisesti ainutkertaista, ja kannattaakin ottaa haaste avoimin mielin ja rennosti vastaan, hakea tietoa ja tehdä hääparin näköinen ohjelma. Häihin voi sisältyä paineita, ja usein hääohjelmaa kannattaa mieluummin karsia kuin laittaa aikataulu aivan täyteen – tärkeintä on aina hääparin ja vieraiden viihtyminen sekä ohjelman luonteva eteneminen.

Keskeisimmät ohjelman suunnitteluun vaikuttavat tekijät ovat käytettävissä oleva aika, tila ja vieraiden ikärakenne. Onko häissä mukana lapsia? Entä kuinka paljon välttämättömän ohjelman, kuten vihkimisen ja ruokailujen lisäksi hääjuhlaan on varattu aikaa? Voidaanko olla osittain ulkotiloissa? Entä mitkä ovat sisätilojen mahdollisuudet?

Hääpari voi esimerkiksi tehdä aluksi listan välttämättömiksi katsomistaan ohjelmanumeroista, joita yleisimmin ovat vihkiseremonian lisäksi tervetulotoivotus, hääparin vanhempien puhe tai puheet, morsiusparin kiitospuheet, bestmanin ja kaason puheet, ruokailu ja kakun leikkaus sekä häävalssi. Lisä- ja viihdeohjelmassa vain mielikuvitus on rajana. Usein valitaan musiikkiesityksiä tai leikkejä, mutta miksipä ei vaikkapa stand up -komediaakin. Mitään virallisia sääntöjä viihteellisen ohjelman laatimiseen ei ole. Kannattaa kuitenkin aina huolehtia siitä, että vapaaseen seurusteluun jää riittävästi aikaa. Usein häävieraat tapaavat toisiaan muualla varsin harvakseltaan, joten kuulumisten vaihtoon ja muutenkin tutustumiseen kannattaa varata kunnolla rauhallista aikaa.

Villa Ivan Falin auttaa myös tarvittaessa hääohjelman suunnittelussa. Meillä on hyvät kontaktit ja laaja esiintyjien ja artistien verkosto tavoitettavissamme. Aina kannattaa kysyä neuvoa – ne eivät nimittäin maksa mitään.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox