Hääjuomat - Villa Ivan Falin

Häihin kuuluvat tärkeänä osana tarjottavat juomat, ja häiden suunnittelussa niihin kiinnitetään usein paljon huomiota. Usein hääjuhlissa osa juomista tarjotaan suoraan vieraille, ja illan edetessä pidetään joko avointa tai hääpaikan maksullista baaria.

Yleinen kysymys hääpaikkaa selviteltäessä on se, tuleeko juomat ostaa hääpaikalta tai catering-yritykseltä vai voiko juomat tuoda itse. Villa Ivan Falinissa asia on ratkaistu niin, että molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia. Kumppanimme Bottle Scouts valitsee meille aina kuhunkin juhlaan sopivimmat juomat hääparin toiveet kuultuaan. Valikoimasta löytyy jokaiseen makuun ja teemaan sopivat juomat kohtuuhintaisista supereksklusiivisiin vaihtoehtoihin asti. Hääpari voi näiden suositusten pohjalta tehdä itselleen sopivimmat valinnat.

Suurimmassa osassa häitä tervetulomaljana tarjotaan kuohuviiniä tai samppanjaa sekä niiden alkoholittomia vaihtoehtoja. Tervetulomalja voi olla kuitenkin myös jotain muuta – esimerkiksi tilanteeseen räätälöity mehujuoma tai vaikkapa juhlan teemaan sopiva drinkki.

Häissä ruokajuomana tarjotaan usein viinejä ja olutta, mahdollisesti muitakin juomia sekä luonnollisesti alkoholittomia juomia kuten vettä, erilaisia mehuja ja muita hääparin hyväksi katsomia vaihtoehtoja. Suurimmat toiveet ja odotukset kohdistuvat useimmiten hyvin valittuihin ja sopiviin viineihin ja nykyään myös oluisiin. Valikoima on lähes loputon, ja siksi sekä omia mieltymyksiä että ammattilaisten suosituksia kannattaa kuunnella rakennettaessa unohtumatonta hääjuhlaa.

Hääateria viimeistellään useimmiten jälkiruoan yhteydessä tarjoamalla kahvit ja traditioon kuuluva avec – esimerkiksi likööri tai konjakki. Niidenkään ei tarvitse olla kaikkein ilmeisimpiä valintoja, vaan niiden valitsemiseen voidaan käyttää tarkkaa harkintaa hääparin kanssa.

Hääjuomat ovat parhaimmillaan kiinteä osa juhlan ja hääparin tarinaa, ja niiden kanssa on ilo auttaa. Villa Ivan Falinissa myös hääjuhlan jatkojen avoin baari on erittäin laadukas ja takuulla jokaisen vieraan mieleen. Toiveesta voimme hankkia yksittäisiä erikoisuuksiakin tarjolle.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox