Huvila - Villa Ivan Falin

Huvila

Yritystapahtumien aatelia, hääpaikkojen kuninkaallinen – Villa Ivan Falin

Kukapa ei haluaisi juhlia Villa Ivan Falinin pääsalissa, jossa on jaettu kirjallisuuden Finlandia-palkinto, kuvattu lukuisia televisio-ohjelmia ja jossa useat merkkihenkilöt ovat juhlineet. Salin iso, puolikaaren muotoinen ikkunarivi avaa näkymän huvivenesatamaan ja Itämerelle, Kalkkisaaren- ja Skatanselälle. Pääsalin lisäksi huvilasta löytyy pienempiä tiloja, joita tilaisuuksissa voi hyödyntää esimerkiksi ryhmätyöskentelyssä tai samppanjaloungena. Vain mielikuvitus on rajana!

Huvilan pääsaliin mahtuu noin sata vierasta ja muihin tiloihin joitain kymmeniä lisää tilaisuuden luonteesta riippuen. Tilat ovat omaleimaiset ja huvila edustaa Helsingin huvilaperinnettä, mutta kaikki tarvittava on uusittu tämän päivän tapahtumatoteutuksia palvelevaksi.

Avara pääsali kylpee luonnonvalossa ja muut tilat tarjoavat paikan, johon vetäytyä vaihtamaan kuulumisia juhlinnan lomassa tai kokoontua tekemään merkittäviä päätöksiä.

Huvila soveltuu häätilaisuuksiin ja muihin juhlallisuuksiin, gaaloihin, cocktail-tilaisuuksiin, seminaareihin tai koulutuksiin – vain mielikuvitus on rajana. Pääsalin muoto antaa paljon erilaisia vaihtoehtoja plaseeraukselle ja elämyksellisille kohtaamisille. Niin hienoa tai niin tavallista tilaisuutta ei olekaan, mihin Villa Ivan Falinin tunnelma ei taipuisi.

Parhaan käsityksen tiloista saat sopimalla tutustumiskäynnin.

KUVIA HUVILASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin vaikkapa hämyinen salakapakka takkatulen ääreen juhlien yhteydessä.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen Suomenlahtea ja vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitaan tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, Stadin rantasauna on oiva valinta.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Talvihäät

Talvihäät

Villa Ivan Falinin upeat tilat tarjoavat tunnelmalliset puitteet talvihäille. Huvilan kauniit...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox