Huvila - Villa Ivan Falin

Yritystapahtumien aatelia, hääpaikkojen kuninkaallinen – Villa Ivan Falin

Astu sisään ja hengitä syvään. Koe Villa Ivan Falinin yksityisyys, ympäröivän luonnon hiljaisuus, iloinen palvelu ja viiden tähden tarjoilut. Ihastu huvilan uniikkeihin tiloihin.

Huvilaa ympäröi meri ja Uutelan ulkoilupuisto. Suuri piha-alue useine rakennuksineen nautiskelee verkkaiseen tahtiin luonnon rauhasta ja monimuotoisuudesta. Peurat hyppelevät pihalla, metsästäjänmajan takana vilahtaa ketun häntä – on hankala uskoa, että kantakaupunki on vain 20 minuutin ajomatkan päässä.

Huvilan omaleimaiset tilat edustavat Helsingin vanhaa huvilaperinnettä, mutta kaikki tarvittava on uusittu tämän päivän tilaisuuksia palvelevaksi. Avara pääsali kylpee luonnonvalossa ja pienemmät kabinetit Salonki, Viidakko, Casino sekä Morsiamenhuone kutsuvat vieraat inspiroiviin kokoontumisiin.

Huvilan päärakennukseen mahtuu 150 vierasta. Pääsalissa voidaan järjestää sadan hengen illallisia ja kabinetit kestitsevät pienemmät ryhmät. Huvilan kaikki tilat muokkautuvat tilaisuuden luonteen mukaan soveltuen monipuolisesti erilaisiin tilaisuuksiin. 

Pääsalin iso, puolikaaren muotoinen ikkunarivi avaa näkymän huvivenesatamaan ja Itämerelle. Avara sali kylpee luonnonvalossa ja muut tilat tarjoavat paikan, johon vetäytyä vaihtamaan kuulumisia juhlinnan lomassa tai kokoontua tekemään merkittäviä päätöksiä. 

Huvila soveltuu häätilaisuuksiin ja muihin juhlallisuuksiin, gaaloihin, cocktail-tilaisuuksiin, seminaareihin tai koulutuksiin – vain mielikuvitus on rajana.  

Parhaan käsityksen tiloista saat sopimalla tutustumiskäynnin.

Huvilan pääsali 

Huvilan pääsali henkii kauneutta ja tulvii valoa. Sen upea muoto antaa paljon erilaisia vaihtoehtoja plaseeraukselle ja elämyksellisille kohtaamisille. Olipa kyseessä yksityis- tai yritystilaisuus, niin hienoa tai niin tavallista tilaisuutta ei olekaan, mihin Villa Ivan Falinin huvilarakennuksen tunnelma ei taipuisi.

Järjestä upeassa huvilassa yritys- tai yksityistilaisuus, kun haluat hemmotella vieraitasi. 

 

Huvilan erkkeri

KABINETIT

Huvilan kabinetit toimivat joko juhlien näyttämönä tai kokoustiloina.

Tilat muokkautuvat aina tilaisuuden tarpeen mukaan. Kerro toiveesi, me toteutamme.

KUVIA HUVILASTA

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin vaikkapa hämyinen salakapakka takkatulen ääreen juhlien yhteydessä.

RANTASAUNA

Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen Suomenlahtea ja vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitaan tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, Stadin rantasauna on oiva valinta.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox