Kokoustilat Helsinki - Villa Ivan Falin

Kokouspalvelut

Kokouspalvelut

Järjestä kokous luonnonläheisessä ja persoonallisessa ympäristössä, jonne arjen asiat eivät yllä.  Kaunis huvilamiljöö hemmottelee vieraitaan ja osallistujien on helppo keskittyä päivän asialistaan.

Huvilan uniikit kokoustilat taipuvat näppärästi eri kokoisten ryhmien tarpeisiin. Seminaarit, kick off-tapahtumat ja isommat kokoukset järjestyvät pääsalissa. Pienempien ryhmien kokouksiin huvilalta löytyy neljä kokouskabinettia, jotka soveltuvat 10-15 henkilön tilaisuuksiin – Salonki, Viidakko, Casino ja Morsiamenhuone.  

Kun kaipaat täydellistä yksityisyyttä ja rauhaa, vuokraa koko huvila seurueenne käyttöön, tällöin huvilan inspiroivat kokouskabinetit sekä valoisa pääsali ovat vain teidän käytössänne.      

Palvelemme aina viisi tähteä ohjenuoranamme. Kokouspalvelumme täyttää tekniikan, palvelun ja ensiluokkaisten tarjoilujen osalta vaativimmatkin odotukset.

VILLA IVAN FALIN KOKOUSPALVELUT

(LASKEMME JOKAISEN TARJOUKSEN HENKILÖMÄÄRÄN MUKAISESTI ILMAN MINIMIVELOITUSTA)

EASY

EASY -kokouspalvelu vastaa perinteistä kokousta kaipaavan tarpeisiin upeissa huvilamaisemissa. Päivän tarjoilut muodostuvat herkullisista kotiruoista. 

HEALTHY

HEALTHY -kokouspalvelu auttaa pitämään osallistujien ajatukset kirkkaina, virkistäen kehoa ja mieltä. Räätälöimme palvelun aina ryhmän tarpeet huomioiden. 

EXCLUSIVE

EXCLUSIVE -kokouspalvelu tarjoaa ylellisen yksityisen elämyksen aamupalasta illalliseen. Exclusive – sopii hetkiin, kun kokoukselta odotetaan paljon.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Häämessutarjous

Häämessutarjous

Love Me Do -häämessut 21. - 22.1.2023 On taas häämessujen aika ja se tarkoittaa tietenkin ihania...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox