Kokouspalvelu - Villa Ivan Falin

Kokouspalvelu

Kokouspalvelut

Järjestä kokous luonnonläheisessä ja persoonallisessa ympäristössä, jonne arjen asiat eivät yllä.  Kaunis huvilamiljöö hemmottelee vieraitaan ja osallistujien on helppo keskittyä päivän asialistaan.

Huvilan uniikit kokoustilat taipuvat näppärästi eri kokoisten ryhmien tarpeisiin. Seminaarit, kick off-tapahtumat ja isommat kokoukset järjestyvät pääsalissa. Pienempien ryhmien kokouksiin huvilalta löytyy neljä kokouskabinettia – Salonki, Viidakko, Casino ja Morsiamenhuone.  

Kun kaipaat täydellistä yksityisyyttä ja rauhaa, vuokraa koko huvila seurueenne käyttöön, tällöin huvilan inspiroivat kokouskabinetit sekä valoisa pääsali ovat vain teidän käytössänne.      

Palvelemme aina viisi tähteä ohjenuoranamme. Kokouspalvelumme täyttää tekniikan, palvelun ja ensiluokkaisten tarjoilujen osalta vaativimmatkin odotukset.

VILLA IVAN FALIN KOKOUSPALVELUT

(LASKEMME JOKAISEN TARJOUKSEN HENKILÖMÄÄRÄN MUKAISESTI ILMAN MINIMIVELOITUSTA)

EASY

EASY -kokouspalvelu vastaa perinteistä kokousta kaipaavan tarpeisiin upeissa huvilamaisemissa. Päivän tarjoilut muodostuvat herkullisista suomalaisista kotiruoista. 

IVAN FALIN

IVAN FALIN -kokouspalvelu tarjoaa venäläisen elämyksen suomalaisella tvistillä. Venäjän runsaus ja maut kietoutuvat suomalaiseen ruokakultuuriin ja -sesonkiin. 

HEALTHY

HEALTHY -kokouspalvelu auttaa pitämään osallistujien ajatukset kirkkaina, virkistäen kehoa ja mieltä liikunnan ja ruoan avulla. Räätälöimme palvelun aina ryhmän tarpeet huomioiden. 

EXCLUSIVE

EXCLUSIVE -kokouspalvelu tarjoaa kokousvierailleen upean yksityisen elämyksen aamupalasta illalliseen. ”Kokouksesi on prioriteettimme heti ensikontaktista.”

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Myynnin Kick Off

Myynnin Kick Off

Myynnin Kick Off - motivaatio ja tulokset uudelle tasolle  Villa Ivan Falin ja supersuosittu...

lue lisää
Strategiapäivä

Strategiapäivä

Strategiapäivä Villa Ivan Falinissa Strategian luominen ja johtoryhmän kokoukset ovat hetkiä,...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox