Kokoustilat Helsinki - Villa Ivan Falin

Laadukkaat Kokoustilat Helsingissä

Järjestä kokous luonnonläheisessä ja persoonallisessa ympäristössä, jonne arjen asiat eivät yllä.  Kaunis huvilamiljöö hemmottelee vieraitaan ja osallistujien on helppo keskittyä päivän asialistaan.

Huvilan uniikit kokoustilat taipuvat näppärästi eri kokoisten ryhmien tarpeisiin. Seminaarit, kick off-tapahtumat ja isommat kokoukset järjestyvät pääsalissa. Salimme vetää osallistujia 60-70 tuntumatta ahtaalta. Pienempien ryhmien kokouksiin huvilalta löytyy neljä kokouskabinettia, jotka soveltuvat pienempiin kokouksiin tai toimivat ryhmätyötiloina.

Kun kaipaat täydellistä yksityisyyttä ja rauhaa, järjestä kokous Villa Ivan Falinissa, huvilan inspiroivat kokouskabinetit sekä valoisa pääsali ovat vain teidän käytössänne.  

Huvilalle on helppo tulla niin omalla autolla kuin julkisillakin. Parkkitilaa on runsaasti!   

Palvelemme aina viisi tähteä ohjenuoranamme. Kokouspalvelumme täyttää tekniikan, palvelun ja ensiluokkaisten tarjoilujen osalta vaativimmatkin odotukset.

VILLA IVAN FALIN KOKOUSPALVELUT

Upeat ja edustavat kokoustilat Helsingin Vuosaaressa

EASY

EASY -kokouspalvelu vastaa perinteistä kokousta kaipaavan tarpeisiin upeissa huvilamaisemissa. Päivän tarjoilut muodostuvat herkullisista kotiruoista. 

Keskity

Focus

FOCUS -kokouspalvelu auttaa pitämään osallistujien ajatukset kirkkaina, virkistäen kehoa ja mieltä. Räätälöimme palvelun aina ryhmän tarpeet huomioiden. 

EXCLUSIVE

EXCLUSIVE -kokouspalvelu tarjoaa ylellisen elämyksen aamupalasta illalliseen. Exclusive – sopii hetkiin, kun kokoukselta odotetaan paljon.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox