Koronavirusepidemian aikainen toiminta

Voihan korona sentään! Se vaikuttaa nyt meihin kaikkiin, siitä ei epäilystäkään. Villa Ivan Falinin toiminta tulevien tilaisuuksien myynnin osalta jatkuu kuitenkin normaalisti, poikkeuksia on vain peruutusehdoissa, niiden kanssa ollaan nyt erityisen joustavia. On kaikkien etu etsiä ratkaisuja, joustamattoman toiminnan sijaan.

Huvilaa näytetään virtuaalisesti asiakkaalle parhaiten sopivan sovelluksen avulla. Ymmärrämme, ettei videokierros huvilan tiloissa ole live-kierroksen veroinen, mutta se on tällä hetkellä meille kaikille turvallisin tapa toimia. Kasvokkain kohtaamisten aika tulee vielä! Huvilaa näytetään asiakkaalle aina yksityisesti, jolloin paikalla on vain asiakas ja huvilan edustaja. Näin ollen uskomme, että pääsemme siirtymään takaisin live-näyttöihin piakkoin. Kättely ja lähikontakti tulevat kuitenkin olemaan pannassa vielä jonkin aikaa, ihan vain varmuuden vuoksi.

Normaalisti jatketaan myös alkukesän tilaisuuksien suunnittelua, toki tilaisuutta suunnittelevien asiakkaiden kanssa kuulostellaan erityisen herkällä korvalla tilanteen kehitystä ja reagoidaan, jos tarvetta on.

Haluamme kiittää asiakkaitamme jo tässä vaiheessa rauhallisesta, avoimesta dialogista, joka välillemme on syntynyt epävarmuuden keskellä. Yhdessä keskustellen löydämme varmasti parhaat ratkaisut ja niin syntyy kuningasideat.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!