Usein kysyttyjä kysymyksiä - Villa Ivan Falin

05.04.2023 | Blogit

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

Millainen äänentoisto ynnä muu tekniikkatarpeisto huvilalla on?

Meiltä löytyy riittävä perustekniikkatarpeisto kokouksiin sekä perusäänentoisto, joka riittää esimerkiksi ruokailun ajaksi taustamusiikin soittamiseen. Järeämpi äänentoisto tai muu tekniikkatarpeisto on tilattavissa helposti kauttamme. Jos juhliisi tulee bändi tai DJ, riittävä äänentoisto löytyy yleensä heiltä.

Miksi sivuillamme ei ole suoraan hintoja näkyvissä?

Tarkkoja hintoja on todella vaikea ilmoittaa, sillä ne riippuvat monesta asiasta. Hintaan vaikuttaa tapahtuman päivämäärä, kesto, osallistujamäärä, toiveet cateringin suhteen sekä mahdolliset halutut aktiviteetit. Laskemme jokaisen tarjouksen erikseen edellämainittujen seikkojen pohjalta ja pyrimme lähettämään sen asiakkaalle 24 h sisällä tarjouspyynnön saapumisesta.

Missä huvila sijaitsee ja kuinka sinne pääsee? Kuinka monelle autolle löytyy parkkipaikka?

Villa Ivan Falin sijaitsee merenrannalla Helsingin Vuosaaressa. Huvilan naapurissa minuutin sijaitsee mm. Vuosaari Golf. Helsingin keskustasta huvilalle kestää autolla noin 20 minuuttia, mutta myös julkisilla kulkuvälineillä pääsee meille kätevästi; Bussi nro 90 joka lähtee Vuosaaren metroasemalta, pysähtyy kävelymatkan päässä huvilalta. Vuosaaren metroasemalta on villalle kävelymatkaa reilu pari kilometriä. Myös meriteitse saapuminen onnistuu, sillä Vuosaaren vierasvenesatama on muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Maksuttomia parkkipaikkoja huvilan pihapiiristä löytyy runsaasti, jopa 20-30 autolle.

Onko huvilallamme yöpymismahdollisuutta?

Olemme kuulleet asiakkaidemme toiveet ja uutena palveluna vuokraamme Metsästäjänmajaa yöpymistarkoituksiin. Nostalgiselle majalle mahtuu jopa 8 henkeä yöpymään. Maja sijaitsee Huvilan pihapiirissä, mutta tarjoaa kuitenkin yksityisen ja rauhallisen yöpymismahdollisuuden merinäköalalla.

Miten myöhään huvilalla saa juhlia? 

Vuokra-aika on joustava ja meillä voi juhlat jatkua klo 02:00 saakka. Se on erinomainen aika lopettaa juhlat, sillä silloin meno on vielä iloista ja juhlija muistellaan seuraavanakin päivänä hymy huulilla. Jos ehdottomasti haluat juhlien jatkuvan pidempään, päättymisajassa on neuvottelun varaa.

Saako tuoda omat ruoat ja juomat? 

Päätalon cateringin hoitaa aina yhteistyökumppanimme Food Camp Finland. Muihin tiloihin saa tuoda omat tarjoilut. Omat juomat ovat sallittuja kaikissa tiloissamme, myös päätalolla, mutta alkoholitarjoilut järjestyy myös meidän kauttamme.  

Koska olisi hyvä tehdä varaus juhlillemme? 

Tila on hyvä varata heti kun päätös on syntynyt. Esittelemme aina tiloja mielellämme vaikka juhliin olisi vielä pitkäkin aika. Mitä aikaisemmin päivän varaa, sitä suuremmalla todennäköisyydellä haluamanne päivä on vapaana. Emme valitettavasti tee alustavia varauksia, vaan päivä varataan ensimmäiselle varausmaksun maksavalle.  

Pääseekö huvilaa katsomaan ennen kuin tekee varauksen? 

Tottakai! Järjestämme mielellämme näyttöjä aina kuin asiakas haluaa tulla katsomaan huvilaa. Paikalle ei pääse ilman sovittua aikaa, joten olethan meihin yhteydessä, mikäli haluat tulla katsastamaan minkä vain tiloistamme.  

Paljonko varausmaksu on? 

Varausmaksu on 50 % tilavuokrasta, eli kaikista niistä tiloista, jotka haluatte varata. Loppusumma tulee maksettavaksi 10 pvä ennen juhlia.  

Kuinka monta vierasta tiloihinne mahtuu? 

Pääsaliin mahtuu istuvalle illalliselle 100–120 henkilöä. Venevajalla voi järjestää istuvan illallisen max. 50 henkilölle. Rantasaunamme löylyihin mahtuu 10-12 saunojaa kerralla. Huvilalla on järjestetty onnistuneesti kesäjuhlia, joissa on ollut reilu 200 vierasta, joten isompienkin tilaisuuksien järjestäminen onnistuu. 

Voiko vihkimisen suorittaa paikan päällä? 

Ehdottomasti. Vihkimisen voi suorittaa joko pihalla, huvilalla tai tunnelmallisella venevajallamme. Huvilan läheisyydessä löytyy monia upeita paikkoja ulkovihkimiselle.  

Jäikö jokin kysymys askarruttamaan? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Meidät tavoittaa sähköpostitse info@villaivanfalin.fi 

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox