Pikkujouluideat - Villa Ivan Falin

Pikkujouluideat

21.10.2021 | Juuri nyt

Helpotusta pikkujoulujen järjestäjälle eli pikkujouluideat

Koko maa siirtyy hiljalleen joulun tunnelmiin, joululaulut täyttävät radiot ja toimistoissa kootaan pikkujoulukomiteat. Juhlien järjestäminen on työläs homma ja joskus aivot lyövät tyhjää ideoita miettiessä. Ei hätää, kokosimme Villa Ivan Falinin viisi vinkkiä pikkujoulukauteen. Nappaa alta omasi ja järjestä ikimuistoiset kemut! 

Anna hyvän kiertää

Pandemia koetteli kaikkia ja me, jotka voimme kokoontua yhteen viettämään firman pikkujoulua, olemme onnekkaita. Mitäs, jos hyvää fiilistä jakaisi oman työyhteisön ulkopuolelle – niille, jotka eivät ole yhtä onnekkaita?

Järjestä tyylikäs Black Tie -tilaisuus, jossa kiität työyhteisöä kuluneesta vuodesta tekemällä samalla hyvää. Aloita ilta jouluisilla cocktailpaloilla ja drinkeillä Jazz-bändin soittaessa taustalla. Puheita ja kiitoksia seuraa elegantti illallinen, jonka aikana on tilaa seurustelulle. Nyt kaivataan aikaa kohtaamisille! Ilta huipentuu hyväntekeväisyys huutokauppaan, jonka tuotto lahjoitetaan yrityksen sydäntä lähellä olevalle taholle. Anna hyvän kiertää! 

Yllätä kolleegat

Vuosi lähenee loppuaan, mutta se ei ole syy lopettaa työntekoa. Vai onko? Kutsu työntekijät kokoukseen tai koulutukseen, jonka agenda on pitkä ja tylsä. Osallistuminen on kaikille pakollista. Tietenkin.

Kokouspaikalle saapuessa suljettujen ovien takaa paljastuukin jotain odottamatonta. Kokoustilan on vallannut joulunhenki ja baarimestari odottelee jo malttamattomana asiakkaita. Joulumarkkinoilta tutut ruokakojut tarjoilevat herkkuja eri pisteissä ja joulukuoro esiintyy joulumarkkinakävijöille. Yhdessä oloa ja ”small talkia” joulumarkkinoilla olkaa hyvät. 

Vaihda maskit naamioihin

Tänä vuonna on totuttu käyttämään maskia ja se on varmasti turhauttanut aika ajoin meistä jokaista. Mitäpä jos kääntäisit negatiivisen positiiviseksi ja teidän firman pikkujouluissa maski toisikin hymyn huulille?

Loihdi juhlatilaan tumman salaperäinen tunnelma. Kullan sävyjä, tunnelmallisia seurustelutiloja ja tunnelmavalaistus niin pihalla kuin sisälläkin. Juhlijoiden tyylikäs vaatetus ja upeat naamiot yhdessä juhlatilan kanssa luovat oikeanlaisen tunnelman. Hienot asut ja tunnelmallinen miljöö eivät ole mitään ilman tyylikästä ruokapöytää – kuvittele ostereita, tarteletteja ja samppanjatornia! Ja jotta railakas juhlatunnelma ei lässähdä pannukakuksi, paikalle on tietenkin kutsuttava tunnelmalle loppusilauksen antava bilebändi. Joulunaamiaiset voivat alkaa!

Sirkus saapuu kaupunkiin

Varma keino saada väriä pimeään vuodenaikaan, on hankkia sirkus paikalle. Emme suosittele elefantin vuokraamista, sillä sirkustunnelmaan päästään myös hauskalla valaistuksella, sirkusrekvisiitalla ja pukeutumisella. Sirkusteemaiset aktiviteetit ja katuartistit pitävät tunnelmaa yllä, eivätkä nauru ja puheenaiheet lopu illan aikana. Vakavista puheenaiheista täyttynyt vuosi on hyvä lopettaa pelleilyyn. 

Round the world

Onko työyhteisönne monikulttuurinen? Juhlista rikasta kulttuuritaustaa ”Round the world” -teeman ympärille rakennetulla pikkujoululla. Sisällytä juhlatilan sisustukseen, illan ohjelmaan ja tietenkin tarjoiluihin makuja, somisteita ja tapoja työkavereiden kulttuuritaustoista. Mikä oiva tapa herättää keskustelua ja tutustua kollegoihin paremmin. Ehkäpä jokaiselle tarttuu jotain uutta omiin jouluperinteisiin

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Pikkujoulut 2021

Pikkujoulut 2021

Ajat ovat poikkeukselliset, mutta kohti normaalia mennään. Kohtaamisia on odotettu kärsivällisesti...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox