2024 Kokoustrendit - Villa Ivan Falin

11.01.2024 | Blogit

2024 Kokoustrendit:

Keskity, verkostoidu ja koe – vastuullisesti! 

Kokousten ja tilaisuuksien järjestäminen on ollut aikamoisessa myllerryksessä siitä alkaen, kun pandemia laittoi stopin tutulle ja turvalliselle. Vaikka pandemia alkaa olla jo historiaa, maailman tapahtumien vaikutukset yritysten taloudelliseen tilanteeseen ja tulevaisuuden näkymiin, luovat omat haasteensa kohtaamisiin. Hinnat nousevat ja budjetit pienenevät, samalla, kun paine luoda merkityksellisiä kohtaamisia hybridityön keskellä kasvaa.  

Kuulostaa raskaalta ja lannistavalta, mutta eipäs hätäillä! Yhdessä ideoimalla ja tekemällä saadaan hyvää aikaiseksi 👨‍❤️‍👨

Kokosimme blogiin 4 keskeisintä kokoustrendiä vuodelle 2024. Näiden, ja mahtavien yhteistyökumppaniemme avulla, luomme tänäkin vuonna unohtumattomia kokouskokemuksia! 

Keskittymiskyvyn edesauttaminen🧘‍♂️

Mitä jos kaikki tämän vuoden kokoukset aloitettaisiin rauhoittumalla hetkeen hengittämällä yhdessä syvään? Sovittaisiinko, että kännykät jätetään naulakkoon ja vain yksi tietokone on auki sillä, joka tekee tarvittavat muistiinpanot kokouksesta? 

Keskittymiskyky on yksi tulevaisuuden supervoimista ja sen vaaliminen saa yrityksissä aikaan laadukkaampaa tekemistä. Paras uutinen keskittymiskyvyn ylläpitämisessä on se, että se ei maksa mitään. Hengittäminen ja häiriötekijöiden, kuten kännyköiden poistaminen on ilmaista. 

Kun haluat taata kokouksen osallistujille täydellisen rauhan keskittyä päivän agendaan, järjestä kokous rauhallisessa ympäristössä. Keskittymiskykyä voi myös edesauttaa ohjatusti aloittamalla kokouspäivä ohjatulla meditaatioharjoituksella tai luotokävelyllä. 

Villa Ivan Falinissa keskittymiskyvyn ylläpitämiseen on panostettu tarjoamalla asiakkaille äänimaljamatkoja tai meditaatioharjoituksia kokousten lomassa. Kysy lisää, autamme sinua onnistumaan! 

Verkostoitumisen korostaminen 🤝

Verkostoitumisen merkitystä ei voi korostaa tarpeeksi hybridityön aikakautena. Kun emme ole fyysisesti läsnä jaa paljon sanomatta ja kokematta, ja pahimmassa tapauksessa yhteenkuuluvuuden tunne jää syntymättä.   

Mitä jos lisäisit tänä vuonna kokousagendalle slotin verkostoitumiselle? Osallistujamäärästä riippuen, varaa tähän aikaa 30 minuuttista puoleentoista tuntiin. Hyödynnä kokouspaikan tilat ja luo vaikkapa kiertävä learning cafe-tyylinen harjoitus. Jokainen osallistuja on valmistellut etukäteen lyhyen puheenvuoron itsestään ja työstään ”mikä saa minut iloiseksi? Mistä nautin työssäni kaikista eniten? Yksi asia, jota työkaverini eivät tiedä työstäni? Harjoituksen avulla kollegat oppivat toisistaan paljon uutta, jota voi hyödyntää jokapäiväisessä työelämässä.  

Jos kaipaat verkostoitumiseen ohjattua aktiviteettia, huvilan yhteistyökumppanin Kasvun Kajon tarjoama vahvuustyöskentely on tähän mainio valinta! Huvilan monipuoliset tilat tarjoavat verkostoitumiselle loistavat mahdollisuudet. 

Kokemuksellisuus budjettirajoitteissa 🌞

Huvilan sijainti ja uniikit tilat tarjoavat jo itsessään kokemuksen. Osallistuja pysähtyy hetkeen saapuessaan luonnon keskelle. Huvilan ikkunoista ulapalle tuijotellessa päässä vilisevät ajatukset rauhoittuvat ja hengitys tasaantuu. 

Maiseman tuijottelu ja pihalla luonnon äänien kuunteleminen on ilmaista kokemuksellisuutta. mikä sopii mainiosti budjettirajoituksiin. Huvilalla on tarjolla myös pieneen budjettiin sopivia kokemuksia, kuten Taikuri Mika Värrön hämmästyttävät taikuudet, Kasvun Kajon rauhoittavat aktiviteetit tai makkaran paisto nuotiolla meren rannalla. 

Vastuullisuus ♻️

Tänäkin vuonna ilmastonmuutos ja kestäväkehitys puhuttavat. On selvää, että meidän kaikkien pienikin panos on tarpeen. Kokouksia järjestäessä kestävyys voi näkyä niin paikan valintana kuin tarjoiluissakin. Valitse paikka, johon osallistujien on helppo päästä muutenkin kuin omalla autolla. Huvilan tilaisuuksiin osallistujat saapuvat usein julkisia käyttäen, kävellen tai pyöräillen. 

Jotkut tulevat pitkänkin matkan takaa ottaen pyöräilyn treeninä, jolloin he ennen kokousta ottavat pikasuihkun rantasaunalla. Tämä on energinen tapa aloittaa kokous ja ehdotammekin, että järjestä tänä vuonna yksi kokous, jonne saavutte yhdessä pyöräillen. Sovitte etukäteen, että pukukoodi on rento ja tutustutte pyöräretken aikana uuteen ympäristöön ja toisiinne. Tässä yhdistyy niin kokemuksellisuus, verkostoituminen kuin kestävyyskin. Siis kolme kärpästä yhdellä iskulla!

Tarjoiluissa kasvisruoan suosiminen on jatkuvasti nouseva trendi. Sen lisäksi lähiruoan suosiminen ja kauden raaka-aineiden käyttäminen alkaa olla jo itsestäänselvyys. Huvilan catering yhteistyökumppani Food Camp Finlandille nämä ovat olleet osa toimintaa jo pitkään. Food Camp ehdottaa asiakkaalle toiveiden mukaan maistuvat ja vastuulliset menut.
Tervetuloa kokemaan tulevaisuuden kokoustrendit kanssamme! 

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox