Huvila

Haluan tarjouksen huvilasta

Huvilan päärakennuksen 480㎡ tarjoavat huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin. Isoista ikkunoista avautuu näkymä Vuosaaren satamaan ja merelle. Huvila kylpee valoloisteessa ja pysyy lämpimänä toimivien tulisijojen sekä nykyaikaisen lämmitystekniikan ansiosta ympäri vuoden. 

Huvila Villa Ivan Falinin pääsali

Pääsali

Istuva illallinen max 100 hlöä, cocktail-tilaisuus 120 hlöä, seminaarikaari/luokkamuoto 35-40 hlöä.

Huvilan alakerta - VIF

Alakerta

Pääsali & kolme pienempää huonetta: Istuva illallinen – pöytiin tarjoilu 150 hlöä, istuva illallinen – buffet 130 hlöä, cocktail-tilaisuus 180 hlöä.

Huvilan yläkerta - Kokoushuone

Yläkerta

Morsiamensviitti 28 hlöä (ruokailu/kokous), casino 28 hlöä (ruokailu/kokous), jungle 14 hlöä (ruokailu/kokous), cocktail-tilaisuus yläkerrassa 70 hlöä.

Referenssit

Noora Jalmanen – Fremantle

”Kuvasimme TV-ohjelmaa viikon ajan Villa Ivan Falinissa. Puitteet olivat meidän tuotannollemme erinomaiset ja saimme kuvattua loistavaa materiaalia sekä huvilan sisätiloissa että ulkona. Henkilökunnan kanssa yhteistyö sujui hyvin & joustavasti, työrauha oli taattu ja saimme apua aina tarvittaessa. Innolla uutta yhteistyöprojektia odottaen – palaamme varmasti huvilalle uudestaan!”

Sonja Wickström – Hää- ja juhlasuunnittelu Orchidea

”Villa Ivan Falin on uusi helmi juhlatilojen joukossa. Villan täysin uusitut, upeasti sisustetut tilat sopivat niin hääjuhliin, merkkipäiviin, yritystapahtumiin tai vaikkapa ihastuttaviin kesäjuhliin. Villan sijainti merenrannalla, pihapiirin metsästysmaja ja ”laituripaviljonki” antavat huikeat puitteet ikimuistoisen juhlakokonaisuudeen luomiseksi. Suosittelen persoonallisena ja upeana juhlatilana.

Yhteistyö Villan ammattitaitoisen ja ystävällisen henkilökunnan kanssa on ollut loistavaa, varsinkin Tiina on aivan huippu.”

Jaakko Peltomäki – Capital AV

”Villa Ivan Falin on ihanteellinen paikka juhlien järjestämiseen. Maisemat huvilalta sopivat täydellisesti yhteen maukkaan ruoan kanssa. Parasta kuitenkin on, että huvilan ihmiset kohtaavat sinut aina hymyillen – ehdoton Helsingin helmi!”

Roni Saarinen – Restotec

”Olin vieraana Villa Ivan Falinissa järjestetyssä gaalassa, ilta oli hienoissa puitteissa järjestetty ja erinomaisen onnistunut. Maukas ruoka, moitteeton palvelu ja juuri sopiva etäisyys keskustasta – mietin jo oman tilaisuuden järjestämistä huvilalla lähitulevaisuudessa.”

Marko Keränen – Tanssija, TTK-tanssinopettaja ja koreografi

”Upea ja kaunis paikka, niin ulkoa kuin sisältäkin. Toimivat ja tyylikkäät tilat. Henkilökunta mitä mainioin. Vahva suositus.”

Tanja Lähdeaho – Floramore

”Floristin silmin Villa Ivan Falin on täydellinen paikka juhlien järjestämiseen kaikkina vuodenaikoina!

Näkymä ikkuinoista, meren läheisyys sekä upeat männyt luovat jo itsessään näyttävän tunnelman Villaan.

Villan värimaailma on toteutettu niin, että siihen sopivat ihan kaikki värit ja sävyt, joita koristelussa halutaan käyttää. Täydellinen napakymppi suunnittelulle siis.

Pienet yksityiskohdat luovat mahdollisuuksia tehdä mukavia sommitelmia tilaan. Useat takat ja kauniit pylväät salissa puhuttelevat floristia koristeluita suunnitellessa. Tilan voi joko koristella tai antaa puhua omaa selkeää kieltään, kumpikin vaihtoehto toimii.

Portaat tarjoavat mainion paikan esimerkiksi juhlavieraille kuvien ottamiseksi tai morsiamen hääkimpun heittämiselle!

Yläkerran tiloissa voi viihtyä ja viipyillä rauhassa. Luovana työläisenä katse merelle riittää ja ideat alkavat virrata. Mainio paikka tehdä töitä myös tiimeissä, kun tiloja on tarjolla useammalle eri ryhmälle.

Ja mikä parasta – rantasauna näillä näkymillä! Kukapa ei haluaisi viettää ikimuistoista juhlaansa täällä.

Villan useat rakennukset , loistava pihapiiri ja meri – täydellistä yhdessä. Tänne toisin ulkomaiset yritysvieraat nauttimaan Helsingistä ja luonnosta.

Villan kanssa yhteistyö on ollut joustavaa, iloista ja huomioon ottavaa. Aivan huikeita tekijöitä ja ammattilaisia suurella sydämellä. Voin ilolla suositella Villa Ivan Falinia, koska täällä tehdään tilaisuudet asiakkaalle vahvalla osaamisella ja toiveita kunnioittaen.”

Haluan tarjouksen huvilasta