Kutsu OPEN HOUSE -tapahtumaan 12.10. - Villa Ivan Falin

Kutsu OPEN HOUSE -tapahtumaan 12.10.

15.09.2021 | Juuri nyt

Kokoontumisrajoitukset lieventyivät, nyt on oikea hetki varata aikaa kohtaamisille! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan upean Villa Ivan Falinin monipuolisiin tiloihin ja palveluihin, maistelemaan catering yhteistyökumppanimme, Food Camp Finlandin herkkuja sekä keskustelemaan tarpeistasi tilaisuuden järjestäjänä. 

Open House -tapahtuma järjestetään 12.10. klo 15 – 17:00

Olemme suunnitelleet palvelukokonaisuuksia niin kokouksiin kuin tiimipäiviinkin ajatuksenamme helpottaa tilaisuuden järjestäjän arkea. Lue lisää kokouspalveluistamme täältä ja tiimipäiväkokonaisuuksista täältä. Näin pikkujoulukauden kynnyksellä on hyvä muistuttaa, että huvilan tilat tarjoavat myös mainiot mahdollisuudet pienten ja suurten porukoiden pikkujouluihin.

Open House – tilaisuudessa on tarjolla yhteistyökumppanimme Food Campin moneen kertaan palkittujen keittiömestareiden loihtimia pieniä herkkuja ja kuplivaa.

Tulo-ohjeet: Perille löydät osoitteella Skatanniementie 4. Sijaitsemme aivan Vuosaari Golfin vieressä, mutta olemme metsän takana suojassa, joten pidäthän silmällä tienvarressa olevaa kylttiä ”Villa Ivan Falin”. Huvilan pihalla on reilusti parkkitilaa. Jos saavut julkisilla, katso ohjeet reittioppaasta kirjoittamalla määränpääksi Villa Ivan Falin.

 

Ilmoitathan tulostasi, mahdollisista ruoka-allergioista 2.10. mennessä. Toimi nopeasti sillä osallistujamäärä on rajallinen.

sales@villaivanfalin.fi

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Tärkeä tiedote

Tärkeä tiedote

Turvallisuustiedote covid-19 Villa Ivan Falinin käytännöt Siisteys ja hygienie on aina ollut...

lue lisää
Pikkujoulut 2021

Pikkujoulut 2021

Ajat ovat poikkeukselliset, mutta kohti normaalia mennään. Kohtaamisia on odotettu kärsivällisesti...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox