Kutsu B2B-asiakkaille Open House -tapahtumaan12.10. - Villa Ivan Falin

15.09.2021 | Blogit

Kokoontumisrajoitukset lieventyivät, nyt on oikea hetki varata aikaa kohtaamisille! Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan upean Villa Ivan Falinin monipuolisiin tiloihin ja palveluihin, maistelemaan catering yhteistyökumppanimme, Food Camp Finlandin herkkuja sekä keskustelemaan tarpeistasi tilaisuuden järjestäjänä. 

Open House -tapahtuma järjestetään 12.10. klo 15 – 17:00

Olemme suunnitelleet palvelukokonaisuuksia niin kokouksiin kuin tiimipäiviinkin ajatuksenamme helpottaa tilaisuuden järjestäjän arkea. Lue lisää kokouspalveluistamme täältä ja tiimipäiväkokonaisuuksista täältä. Näin pikkujoulukauden kynnyksellä on hyvä muistuttaa, että huvilan tilat tarjoavat myös mainiot mahdollisuudet pienten ja suurten porukoiden pikkujouluihin.

Open House – tilaisuudessa on tarjolla yhteistyökumppanimme Food Campin moneen kertaan palkittujen keittiömestareiden loihtimia pieniä herkkuja ja kuplivaa.

Tulo-ohjeet: Perille löydät osoitteella Skatanniementie 4. Sijaitsemme aivan Vuosaari Golfin vieressä, mutta olemme metsän takana suojassa, joten pidäthän silmällä tienvarressa olevaa kylttiä ”Villa Ivan Falin”. Huvilan pihalla on reilusti parkkitilaa. Jos saavut julkisilla, katso ohjeet reittioppaasta kirjoittamalla määränpääksi Villa Ivan Falin.

 

Ilmoitathan tulostasi, mahdollisista ruoka-allergioista 2.10. mennessä. Toimi nopeasti sillä osallistujamäärä on rajallinen.

sales@villaivanfalin.fi

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox