Hyvinvointia yhdessä tekemällä - Villa Ivan Falin

01.03.2022 | Blogit

Huolestuttavien uutisten vastapainoksi kaivataan toivoa ja turvallisuutta arkeen, siksi juuri nyt on erityisen tärkeää panostaa työntekijöiden hyvinvointiin. Työnantajan on hyvä antaa tilaa keskusteluille, mutta myös luoda hetkiä, jotka vievät ajatukset pois huolta aiheuttavista asioista. Välittäminen sekä yhteishengen vahvistaminen yhdessä tekemisen kautta auttavat kantamaan vaikeiden aikojen yli ja juuri nyt sille on enemmän tilausta kuin koskaan.

Haluamme auttaa sinua tarjoamaan tiimillesi huolettoman päivän, niinpä suunnittelimme mahtavia kokonaisuuksia tämän vuoden rentouttavimpiin tiimipäiviin! Tule pienellä tai isolla porukalla, tilat ja aktiviteetit skaalautuvat juuri teidän tarpeisiinne.

Tiimipäivän keskiössä on aktiviteettien lisäksi hyvä ruoka. Tarjoilut suunnitellaan aina toiveiden ja tilaisuuden luonteen mukaan. Huvilan tarjoiluiden takana on aina cateringkumppanimme Food Camp Finlandin huippukokkien tiimi.

Lue lisää alta ja löydä teille sopiva tiimipäivä.

Nappaa tästä teille sopivin kokonaisuus ja hyppää hetkeksi hemmoteltavaksi

Itsestä huolehtiminen unohtuu helposti, kun ympärillä tapahtuu huolestuttavia asioita. Huippusuosittu hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkolan opastuksella matkataan hyvinvoinnin lähteelle ja saadaan energiaa kevääseen. Lue lisää.

Luonto rauhoittaa ja yhdessä tekeminen vahvistaa me-henkeä. Aktiviteetteja, hyvää ruokaa ja rentoa yhdessäoloa, ikivanha, mutta toimiva resepti hyvinvoinnin tukemiseen. Lue lisää.

Villa Ivan Falinin Cocktailkoulun kellot soivat vieden oppilaiden ajatukset ja huomion cocktailien kiehtovaan maailmaan. Opettavaista, hauskaa ja ah, niin herkullista! Lue lisää.

Kokonaisuuksia on myös mahdollista yhdistellä ja räätälöidä niistä juuri teidän porukallenne parhaiten sopiva yhdistelmä.

Olemme täällä sinua varten, luodaan yhdessä hyvinvointia – me hoidamme kaikki järjestelyt puolestasi!

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox