Villa Ivan Falinin Cocktailkoulu on täällä! - Villa Ivan Falin

04.02.2022 | Blogit

Villa Ivan Falinin kuuma cocktailkouluSSA KAIKKI OVAT KYMPIN OPPILAITA!

Kun järjestät yrityksen kesäjuhlat tai tykypäivät ja kaipaat hauskaa yhdessä tekemistä, tuo porukkasi Villa Ivan Falinin Cocktailkoulunpenkille. Tässä koulussa kaikki haluavat olla opettajan lellikkejä ja hinkuvat jälki-istuntoon. Tätä intensiivikurssia suorittaessa ei pönötetä eikä murjoteta. Oppilaiden sisäinen motivaatio on huipussaan ja kaikki haluavat valmistua kympin oppilaina. Opintokokonaisuuden suoritettuaan oppilailla on perusteelliset tiedot juhlatunnelman kohotukseen sekä yleisön villitsemiseen. Lisäksi oppilaat hallitsevat liemien, yrttien, sheikkauksen ja sekoituksen salat.  

Huvilan uniikit huoneet ovat toimineet inspiraationa Cocktailkoulun opintosuunnitelmalle ja niinpä valmistettavat cocktailit vievät oppilaat eksoottisista tunnelmista hempeisiin ja miehekkäistä fiiliksistä entisaikojen loisteeseen.  

Cocktailien valmistuksen lumoissa teoria twistautuu käytäntöön ja nykyaika kietoutuu historiaan. Mutta mikä parasta oppilaat saavat makunystyröitä hemmottelevia oivalluksia, oppien uutta niin toisistaan kuin cocktailien syvimmästä olemuksestakin.  

Cocktailkoulu on täynnä makuja, värejä, jään poltetta ja sitruunan potkaisua. Opit asiantuntijan opastuksella erilaisia drinkinvalmistamisen tekniikoita: rakentamista, hämmentämistä ja sheikkausta. 

Parasta tässä opintokokonaisuudessa lienee kuitenkin empiirisen kokeen osiot, valmistuneet juomasekoitukset on maisteltava pieteetillä tieteen ja sivistyksen nimissä! 

Valitse kahdesta eri vaihtoehdosta teidän porukalle sopiva.

Wanhanajan glamour 

Tässä vanhanajan glamouria tihkuvassa tiiviskurssissa tutustutaan maailman vanhimpien cocktailien valmistuksen saloihin. Saammeko esitellä klassisen kolmikon – Old Fashioned, Whiskey Sour & Manhattan!  

Näiden arvostetuimpien cocktailien siivittämänä sukelletaan valmistuksen historiaan upean huvilan salonkitunnelmassa.  

Tiesitkö että Old Fashioned on tunnettu maailman vanhimpana cocktailina, josta ensimmäinen maininta löytyy 1800 -luvulla.  

Wanhanajan cocktailkoulu soveltuu pienemmille ryhmille, maksimissaan 20 hengelle, joko aperitiivina ennen illallista tai vaikkapa kokouksen päätteeksi ennen kotiin lähtöä. Wanhanajan glamour kestää noin 1 h.

Cocktails by Villa Ivan Falin 

Tämä pitkän oppimäärän cocktailkoulu sopii suuremmillekin ryhmille, maksimissaan 50 hengelle. Porukka jaetaan pienempiin ryhmiin, joissa lähdetään cocktailmatkalle huvilan eri tiloihin. Jokaisessa uniikissa tilassa perehdytään tilasta inspiraation saaneen cocktailin valmistustekniikoihin, makumaailmaan ja historiaan. Opitaan miksi yrttejä ei saa murskata ja kuinka estää kupliva sekoittumasta mansikkamassaan.  

Morsian vie osallistujat hempeän eleganttiin tunnelmaan ja makuihin kuohuviinipohjaisen cocktail siivillä. Kuohuviinicocktaileja valmistettaessa kuohuviini toimii cocktailin pidentäjänä. Toisin sanoen juomalle valmistetaan niin sanotusti pohja, joka sitten pidennetään kuohuviinillä. Makumaailma morsiamen cocktaileissa on happaman makea, elegantti, sivistynyt ja raikas. Makeana pohjana käytetään sesongin marjoja.  

Casino nappaa osallistujat kuivan maskuliiniseen otteeseen tarjoillen Dry Martinin sheikattuna tai sekoitettuna. Klassinen cocktail viedään baarimestarin ohjeistuksella uuteen ulottuvuuteen. Makumaailma on keikarimaisen sivistynyt ja hieman katkera.  

 

Viidakko tempaa mukaansa tunnetun eksoottisen cocktailin alkulähteille. Mojitossa maistuu Etelä-Amerikka ja cocktail valmistetaankin palmunlehtien alla. Mojito on klassisen simppeli cocktail, jonka valmistustekniikalla on väliä. Baarimestarin opastuksella osallistujat oppivat rakentamaan täydellisen mojiton. Makumaailma on raikkaan hapokas, ripauksella makeutta.  

Salonki kutsuu kumartaen wanhanajan tunnelmaan suositun Whiskey Sour -cocktailin siivittämänä. Tasapainoisen whiskey sourin tekeminen ei ole yksinkertasta, mutta ei hätää, ammattilaisen opastuksella osallistujat saavat tekniikan haltuun ja pääsevät brassailemaan seuraavissa juhlissa taidoillaan. Makumaailma on hapokas, makeahko ja raikas. Valittavaksi jää tuleeko cocktail kananmunavalkuaisella vai ilman?  

Haluatko kuulla lisää?

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox