Yritysjuhlat - Villa Ivan Falin

Yritysjuhlat

17.05.2021 | Juuri nyt

Yritysjuhlat järjestetään juhlistamaan tiettyä yritystapahtumaa tai kiittämään ihmisiä viime vuoden aikana tehdystä työstä. Tyypillisesti yritykset pyrkivät helpottamaan työnsä järjestämällä tapahtuma omassa toimistossaan tai ravintolassa.

Kaikki tekevät niin, ja joillekin ihmisille tämä on sopivin vaihtoehto. Mutta meidän mielestämme se ei ole kovin kannustavaa. Valittavana on niin paljon muitakin jännittäviä vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi vanha venevaja. Nämä löytyy melko viehättävillä alueilla veden ja luonnon kupeessa. Yksi tällainen löytyy Villa Ivan Falinin tontilla. Tämä rouhea venevaja rakennettiin 1900-luvun alkupuolella ja sen kauniista pariovista Itämeri on vain muutaman metrin päässä.

Yritysjuhlan päätavoitteena on ympäröidä työntekijät rennolla tunnelmalla, joka kannustaa heidät tutustumaan paremmin toisiinsa ja esimiehiinsä epävirallisessa ympäristössä. Tämä ystävällinen ja juhlava ilmapiiri yhdistettynä maukkaaseen ruokaan suoraan grillistä, sekä lämmin sauna josta vieraat voivat hypätä suoraan mereen, vievät juhlanne seuraavalle tasolle.

Aika meren rannalla tarkoittaa ylimääräistä aikaa ulkona. Tunnelma on luonnostaan rento ja se tulee kannustamaan työntekijöitäsi rentoutumaan ja verkostumaan keskenään. Kaunis auringonlasku ja DJ jättävät mieleenpainuvan kuvan vieraidesi mieleen ja tämä on unohtumattoman tapahtuman salaisuus.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Tärkeä tiedote

Tärkeä tiedote

Turvallisuustiedote covid-19 Villa Ivan Falinin käytännöt Siisteys ja hygienie on aina ollut...

lue lisää
Pikkujoulut 2021

Pikkujoulut 2021

Ajat ovat poikkeukselliset, mutta kohti normaalia mennään. Kohtaamisia on odotettu kärsivällisesti...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox