Vuoden hääyritys finaali 2022 - Villa Ivan Falin

07.01.2022 | Blogit

Vuoden 2022 hääyritys haussa

Ilolla ja ylpeydellä ilmoitamme, että olemme Vuoden Hääyritys 2022 finaalissa! Finaaliin pääsy tuli yllätyksenä ja veti hetkeksi hiljaiseksi. Hiljaisuus vaihtui kuitenkin hyvin pian riemunkiljahduksiin ja armottomaan tuuletukseen – ”Huh, siis me ollaan finaalissa!?!? VAU!”

Vasta kaksi vuotta toimineelle yritykselle tämä on suuren suuri kunnia, ilo ja onni! Aloitimme toiminnan juuri ennen pandemiaa, autuaan tietämättöminä mitä tuleman piti. Yrittäjiksi Villa Ivan Faliniin päädyttiin hullun päähänpiston seurauksena ja hommaan ryhdyttiin juurikin sillä kepeydellä, jolla hulluun päähänpistoon ryhdytään. Meitä kannatteli kuitenkin palava halu tarjota hääpareille unohtumaton päivä, kauniissa miljöössä, erinomaisella ruoalla ja palvelulla höystettynä.

Sitkeästi on menty pandemian keskellä eteenpäin ja juuri tällä hetkellä kiitollisuus on sanoinkuvaamattoman suuri. Ilman uskomattoman ihania asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme emme olisi tässä, sydämelliset kiitokset teille kaikille!

Vuoden hääyritys finaaliäänestykseen pääseminen antaa varmuutta tekemiseen jatkossakin. Olemme onnistuneet yhteistyökumppaneidemme kanssa välittämään intohimomme asiakkaillemmekin ja tästä jatketaan innolla kohti tulevia rakkauden täyttämiä päiviä!

Kiitos kaunis, kun äänestät meitä.

Kiitokset vielä upeille yhteistyökumppaneillemme:

@foodcampfinland @kovanenofficial @floramore_oy @cantogroup @haajajuhlasuunnittelu_orchidea @bottlescouts @visualmonkeysofficial @pinnijapuuteri @like2capture_com @helsinki

Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista <3

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox