Sani Leinon myyntikoulutukset - Villa Ivan Falin

Sani Leinon myyntikoulutukset

29.11.2021 | Juuri nyt

 

 Villa Ivan Falin ja supersuosittu myyntivalmentaja Sani Leino nostavat myyntitiimisi tuloksen uudelle tasolle vuonna 2022.

 

Ensi vuonna tulee se hetki, kun etätyöverkkarit vaihdetaan myyntihousuihin. Unohdetaan etäpalaverit ja vaalitaan aitoja kohtaamisia, joissa luodaan asiakassuhteita ja saadaan aikaan tuloksia! Sani Leinolla on työkalut energiapiikin kera tuloksellisen myynnin tekemiseen, Villa Ivan Falin tarjoaa inspiroivat tilat niiden oppimiseen ja tarjoiluista vastaa tuttuun tapaan Food Camp.

Kick off 2022

Sani Leino on räätälöinyt huvilalle neljä tulosta nostattavaa myynnin ja asiakaskokemuksen workshoppia. Workshopit ovat räätälöitävissä tarpeiden mukaan joko puolen päivän tai kokopäivän kokonaisuuksiksi.

Mikä näistä saa teidän myyntitiiminne uuteen nousuun?

1. Viiden tähden asiakaskokemus – Myyntitiimisi ja asiakkaasi ansaitsevat parasta

 

Miten voit tarjota odotukset ylittäviä kohtaamisia torkkumalla toimistolla tai suljettuna yksin kotikonttorille? Ota irtiotto inspiroivaan ympäristöön ja aloita myynnin vuosi viiden tähden elämyksellä, vaikka pienemmälläkin porukalla.

Buusti:

* Aamu alkaa herkullisella aamiaisella. Yksityiskokin valmistamat omeletit sekä noutopöydän notkuvat herkut nautitaan huvilan valoisissa huoneissa merta ja metsää ihaillen.

* Aamiaisen jälkeen Sani Leino toimii matkaoppaana kohti viiden tähden asiakaskokemusta. Tekemisen ja hyväksi todistettujen työkalujen avulla nostetaan vuoden 2022 myynti seuraavalle tasolle.

* Workshopin jälkeen nautitaan lounas aamupäivän oivalluksista keskustellen.

* Iltapäivää jatketaan tulevaisuuden ja toimintasuunnitelmien merkeissä. Suunnitelmien hiomisen jälkeen on aika rentoutua saunan löylyissä tai cocktailien äärellä. Päivän kruunaa viiden tähden fine dining illallinen huvilan upeassa pääsalissa.

2. Getaway 2022 – Vaihda maisemaa – Muokkaa mielentilaa – Paranna tuloksia

Aloita vuosi energisesti ja unohda Exceleiden ja ruudun tuijottelu. Myyntivuoden virkistävin startti jossain ihan muualla kuin tylsässä toimistossa.

Näin se kulkee:

* Aamu alkaa energisellä aamiaisella, jonka jälkeen joukkue pääsee kehittämään tiimitaitojaan KoodinMurtajat -aktiviteetin parissa. KoodinMurtajien avulla virität osallistujat tehokkaasti päivän asiaosuuteen.

* Mukaansatempaavan aamupäivän jälkeen hengähdetään hetki lounaan merkeissä aamun oivalluksista keskustellen.

* Iltapäivällä Sani Leino heittää lisää vettä myyntimyllyyn tarjoillen menestyvän myynnin menun – kuinka purat myynnin esteet ja kokoat askelmerkit tulevaan.

3. Soihtu – Sytytä myynnin roihu

 

Ymmärrä asiakkaan odotukset, ammattilaisen ja puuhastelijan erot, rakenna rautainen rutiini, fokusoi ja tee tulosta.

Tulille:

* Workshop alkaa yhteen kokoavalla iltapäiväkahvilla, jonka aikana tarjoillaan pientä purtavaa. Tiimi pääsee vaihtamaan ajatuksia kollegoiden kanssa ja virittäytymään iltapäivän agendaan.

* Kahvihetken jälkeen Sani Leino ottaa lavan haltuun ja ojentaa kuulijoille myynnin soihdun, kirkastaen menestyksekkään myynnin tärkeimmät kulmakivet.

 

* Asiaosuuden jälkeen kokoonnutaan leirinuotiolle paistamaan makkarat ja S’moresit. Kuuma kaakao nautitaan mintulla terästettynä tai ilman. Nuotion äärellä kootaan ajatukset päivästä ja suunnata kotiin tai saunan lauteille.

* Saunan jälkeen iltaa voi jatkaa rennossa tunnelmassa iltajuhlan merkeissä huvilalla tai metsästäjänmajalla.

4. Parempi startti – Herää myyntivuoteen oikealla jalalla!

 

Varmista myyntitiimisi vireys ja korkea tuloksentekokyky heti vuoden alusta. Tarjoa joukkueellesi ajan- & energianhallinnan vitamiinipilleri.

Nousuun:

* Aamu aloitetaan vireystasot pilviin nostavalla aamiaisbuffetilla, joka nautitaan huvilan valoisissa huoneissa ympäröivästä luonnosta voimaa ammentaen.

* Aamiaisen jälkeen Sani Leino starttaa vuoden suorapuheisimman myynnin bootcampin, joka herättää viimeisetkin talviunilla torkkujat.

* Välipala tarjoillaan värikkäästä Brain Food -stationista, jonka raaka-aineet on valittu tarkoin tehostamaan aivojen toimintaa ja pitämään osallistujien vireystilan korkealla

* Iltapäivätauon jälkeen kokoonnutaan jatkamaan workshoppia ja tuunataan modernin myynnin pelikirja toimintasuunnitelmineen kadehdittavalle tasolle.

* Brain Food -station palvelee koko iltapäivän pitäen osallistujat pitelemättömän pirteinä.

Iltajuhla herkullisen illallisen kera kruunaa päivän.

SANI LEINO

Sosiaalisen liiketoiminnan ja Social Sellingin sanansaattaja Sani Leino tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista, käytännönläheisistä koulutuksista ja erilaisista myynnin motivaatiopuheista. Lue lisää täältä.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Talvihäät

Talvihäät

Villa Ivan Falinin upeat tilat tarjoavat tunnelmalliset puitteet talvihäille. Huvilan kauniit...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox