Tilaussauna Helsinki - Villa Ivan Falin

Jos Berliinissä olisi rantasauna Itämeren rannalla, se olisi tämä.

Stadin saunakulttuuri rakentuu yleisten saunojen kautta myöhemmin kerrostaloihinkin rakennettuihin yksityissaunoihin, mutta tilaussauna vastaa suomalaiseen tarpeeseen puhua valitulla porukalla asiat halki ja nauttia siinä samalla.

Villa Ivan Falinin rantabulevardin päästä löytyy hulppea rantasauna. Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen  Suomenlahtea sekä vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitaan tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, Villa Ivan Falinin rantasauna on oiva valinta.

Rantasauna soveltuu yritysten tapahtumiin, polttarisaunaksi ja juhliin tai erilaisiin illanviettoihin, joissa halutaan kokoontua enintään kymmenen hengen ryhmällä kerrallaan.

Saunaan saadaan juomat kylmään ja saunojat kuumaan.

Välillä Itämereen pääsee vilvoittelemaan niin upean aallonmurtajalaiturin uimaportailta kuin pikkuruiselta hiekkarannalta saunan kupeestakin. Tunnit ja tarinat lentävät siivillä terassilla, laiturilla tai saunan lämmössä. Tunnit ja tarinat lentävät siivillä terassilla, laiturilla ja saunan lämmössä.

Mikäli kaipaat aktiivisempaa tekemistä, yhteistyökumppanimme Natura Viva tarjoaa mahdollisuuden SUP -lautailuun tai melontaan. Talvella pääset hiihtämään Uutelan ulkoilupoluille suoraan saunalta.

Hoidamme saunalle tilauksen mukaan kaiken tarvittavan pyyhkeistä kosmetiikkaan ja tarjoiluista stand up -koomikkoon. Vain mielikuvitus on rajana, kun saunotaan tosissaan!

Saunan perusvuoro on kaksi tuntia, mutta pidemmistä vuoroista päästään aina sopuun. Varattavissa maanantaista lauantaihin. Tervetuloa nauttimaan!

OTA YHTEYTTÄ

Villa Ivan Falin

Skatanniementie 4, 00980 HelsinkI
(käynti Eteläreimarintien alusta)

+358 40 158 7560

info@villaivanfalin.fi

PYYDÄ TARJOUS

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

TUTUSTU MYÖS MUIHIN TILOIHIMME

HUVILA

Villa Ivan Falinin päärakennus saa tilaisuutesi loistamaan. Noin 150 vieraan kapasiteetti 480 neliömetrin tiloissa merelle avautuvin suurin ikkunoin on huima. Huvilan päärakennus tarjoaa huikeat puitteet sekä pieniin että suuriin tilaisuuksiin.

METSÄSTÄJÄNMAJA

Kahdenkymmenen vieraan metsästäjänmaja on tarinan mukaan isännöinyt marsalkka Mannerheimia, joten sinne sopivat niin arvokkaat neuvonpidot metsämaisemassa kuin vaikkapa hämyinen salakapakka takkatulen ääreen juhlien yhteydessä.

VENEVAJA

Kesäkäyttöön sopivan venevajan kauniit pariovet aukeavat suoraan merenrantaan. Tunnelmalliset vihkiseremoniat, juhlien tanssit sekä illalliset ja illanistujaiset nousevat kesän kohokohdiksi ja ikimuistoisiksi hetkiksi rouheassa venevajassa.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox