Stadin rantasauna – Eksklusiivinen tilaussauna Helsinki. - Villa Ivan Falin

Stadin rantasauna – Eksklusiivinen tilaussauna Helsinki.

Stadin saunakulttuuri rakentuu yleisten saunojen kautta myöhemmin kerrostaloihinkin rakennettuihin yksityissaunoihin, mutta tilaussauna vastaa suomalaiseen tarpeeseen puhua valitulla porukalla asiat halki ja nauttia siinä samalla.

Villa Ivan Falinin rantabulevardin päästä löytyy hulppea Stadin rantasauna. Kymmenen saunojaa kerrallaan voi nauttia meren äärellä pehmeistä löylyistä ihaillen  Suomenlahtea sekä vuonna 1916 rakennettua aallonmurtajamaista laituria. Kun tarvitaan tunnelmaa juhlaan tai päätöksentekoon, Stadin rantasauna on oiva valinta.

Stadin rantasauna soveltuu yritysten tapahtumiin, polttarisaunaksi ja juhliin tai erilaisiin illanviettoihin, joissa halutaan kokoontua enintään kymmenen hengen ryhmällä kerrallaan.
Stadin rantasauna soveltuu yritysten tapahtumiin, polttarisaunaksi ja juhliin tai erilaisiin illanviettoihin, joissa halutaan kokoontua enintään kymmenen hengen ryhmällä kerrallaan.

Saunaan saadaan juomat kylmään ja saunojat kuumaan.

Välillä Itämereen pääsee vilvoittelemaan niin upean aallonmurtajalaiturin uimaportailta kuin pikkuruiselta hiekkarannalta saunan kupeestakin. Tunnit ja tarinat lentävät siivillä terassilla, laiturilla tai saunan lämmössä.

Hoidamme saunalle tilauksen mukaan kaiken tarvittavan pyyhkeistä kosmetiikkaan ja tarjoiluista stand up -koomikkoon. Vain mielikuvitus on rajana, kun saunotaan tosissaan!

Saunan perusvuoro on kaksi tuntia hintaan 250 €, mutta pidemmistä vuoroista päästään aina sopuun. Tarjous on voimassa huhtikuun 2021 loppuun. Varattavissa maanantaista lauantaihin. Tervetuloa nauttimaan!

OTA YHTEYTTÄ

Villa Ivan Falin

Skatanniementie 4, 00980 HelsinkI
(käynti Eteläreimarintien alusta)

+358 40 158 7560

info@villaivanfalin.fi

PYYDÄ TARJOUS

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Pikkujouluideat

Pikkujouluideat

Helpotusta pikkujoulujen järjestäjälle eli pikkujouluideat Koko maa siirtyy hiljalleen joulun...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox