Tiimipäivät - Villa Ivan Falin

tiimipäiväkokonaisuudet

 

Villa Ivan Falinin upeat tilat, suuri piha-alue sekä merenranta tarjoilevat parastaan tiimipäivän viettoon. Olemme luoneet yhteistyökumppaneidemme kanssa kattavan aktiviteettivalikoiman, joiden avulla luot päivästänne ikimuistoisen.

Kaunis huvilamiljöö, iloinen palvelu sekä herkullinen ruoka kutsuvat kiireettömään yhdessä oloon. 

Huvilan ihastuttavan monipuoliset TYHY-, TYKY- tai virkistyspäivät toteutetaan yhteistyössä upeiden kumppaniemme kanssa!

AAMIAINEN

Jogurttibaari: luonnonjogurttia, granolaa, leseitä, pähkinöitä, kuivattuja hedelmiä, hunajaa, sesongin hilloa
ja kahvia/teetä


TAI


Täytetty sämpylä, joko kasvis- tai lihatäytteellä ja kahvia/teetä

LOUNAS

Maa-artisokkakeittoa ja syysomenaa

Sieni-quiche

Pieni makea kahvin kanssa

ILLALLINEN

Alkuruoka

Tillinsiemenellä maustettua siikaa, fenkolia ja grillattua sitruunaa

Pääruoka

Paahdettua sorsaa, grillattua sorsankoipea ja kuusietikassa kypsennettyä sipulia

Jälkiruoka

Haudutettua kotimaista omenaa, sitruunaverbena-jäätelöä ja paahdettua hasselpähkinää

HUVILAHUVIA

Hauska tiimipäivä alkaa venäläisestä teehuoneesta, johon kokoonnutaan yhteen nauttimaan teetä, kahvia, pientä makeaa sekä hedelmiä. Tämän jälkeen jakaannutaan joukkueisiin ja julistetaan kisa alkaneeksi – on grillikisan aika! Food Campin moneen kertaan palkitut ja taputetut keittiömestarit opastavat joukkueet grillikisan huumaan. Joukkueet valmistavat grilleillä herkullisen aterian, joka nautitaan ja tietenkin myös arvostellaan yhdessä tarjoiluihin sopivien juomien kera.

Grillikisan voi korvata cocktail-kisalla, jos aikaa on vähemmän. Cocktail -kisan voi yhdistää esimerkiksi kokouspäivän loppuun joko loppuhuipennuksesi tai pieneksi ohjelmanumeroksi ennen illallispöytään siirtymistä.

Meren kutsu

Merenraikas tiimipäivä alkaa herkullisella aamiaisella, jonka jälkeen lähdetään nauttimaan meren tarjoamista aktiviteeteista. Valittavana on joko SUP-lautailu, melonta tai vauhdikas RIB-veneajelu. Isommalle porukalle voidaan ottaa vaikkapa kaikki kolme aktiviteettia, joista osallistujat saavat valita mieleisensä.

Merisekkailun jälkeen palataan huvilalle nauttimaan herkullinen lounas alá Food Camp.

Metsäseikkailu

Luonnonläheinen tiimipäivä alkaa aamiaisella. Uutelan ulkoilualue tarjoaa upean mahdollisuuden nauttia luonnosta ja metsän eheyttävästä voimasta. Polut lähtevät aivan huvilan pihasta. Aktiviteetiksi voit valita ohjatun FatBike-ajelun, puujoogan tai luontoretken. Isommalle porukalle voidaan ottaa vaikkapa kaikki kolme aktiviteettia, joista osallistujat saavat valita mieleisensä.

MYSTeerijuhlat

Kesäinen tiimipäivä alkaa joko aamiaisella tai lounaalla. Tiimin ruokaillessa huvilalla muhii mysteeri. Joku saattaa aavistaakin jotain, mutta viimeistään kaikki ymmärtävät jotain olevan tekeillä, kun Koodin murtajat ryntäävät paikalle apua anoen. Jokin on mennyt pieleen ja vain teidän tiiminne saa sen ratkaistua. Kun mysteeri on ratkaistu, palkitaan etevät salapoliisit herkuilla ja hyvällä juomalla.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox