Talvihäät Helsinki - Villa Ivan Falin

17.01.2022 | Blogit

Villa Ivan Falinin upeat tilat tarjoavat tunnelmalliset puitteet talvihäille. Huvilan kauniit tilat takkoineen luovat lämmintä tunnelmaa ja ympäröivä luonto tarjoaa eri vuoden aikoina postikorttimaiseman. Hääkuva lumisen maiseman keskellä, erottuu ihanasti perinteisten hääkuvien joukosta. Huvilan uniikeissa huoneissa vain mielikuvitus on rajana hääohjelmaa suunnitellessa.

Talvihäät tarjoavat niin vieraille kuin hääparillekin upean elämyksen. Hääkutsu keskellä pimeintä aikaa on kiva yllätys  ja talvihäät raikas tuulahdus perinteisten kesähäiden rinnalla. Huvilalla voi järjestää vihkiseremonian joko ulkona tai venevajassa myös talvella. Tunnelma luodaan kukilla ja valoilla ja hääsomisteilla. 

Hääohjelma on helppo suunnitella huvilan useita tiloja hyödyntäen. Vaahtokarkkien paistoa takkatulen loimussa, photobooth-hassuttelua yläkerrassa, tunnelmallinen baari salongissa ja hääjuhla pääsalissa. Pääsaliin mahtuu 100 henkeä nauttimaan tarjoiluista ja ohjelmasta.  

Huvilan ammattitaitoinen henkilökunta on hääparin tukena aina suunnittelusta toteutukseen. Voit valita kuinka paljon haluat tehdä itse ja missä toivot ammattilaisten tekevän puolestasi. 

Häämenu tehdään aina kauden parhaita raaka-aineita käyttäen ja menu suunnitellaan hääparin toiveiden mukaan. Food Campin keittiömestarit tekevät kaiken alusta loppuun käsin ja palvelu on ensiluokkaista – tietenkin. 

Suunniteltaisiinko teille upeat talvihäät?

Ota yhteyttä.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox