Taikuutta tilaisuuksiin - Villa Ivan Falin

12.01.2023 | Blogit

Taikuutta kevään tilaisuuksiin alá taikurimestari Mika Värtö, olkaa hyvät!

Taikuri Mika Värtö on hämmästyttänyt ihmisiä monissa yksityis- ja yritystilaisuuksissa. Tilaisuus kuin tilaisuus saa ihastuttavan yllättävän käänteen taikurin pelmahtaessa paikalle!

Mikan taikuus on interaktiivista ja halukkaat pääsevät osallistumaan temppuihin. Lähitaikuudessa taikuus saattaa tapahtua jopa katsojan omissa käsissä! 
 
Mikalla on esiintymiseen rento ote ja hän elää tilanteessa mukana saaden vieraat viihtymään, nauttimaan ja hieraisemaan silmiään.
 
Esitys on aina suunniteltu siten, että siitä löytyy jokaiselle jotakin. Pelikortteja, ajatustenlukua ja kaikkea siltä väliltä.
Häät, tiimipäivät tai kokous jää varmasti mieleen, kun tilaisuutta maustaa ripauksella taikuutta.

Taikashow-vaihtoehdot

Ohjelma voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden mukaan, mutta nämä sapluunat on testattu ja erinomaisiksi havaittu:

 
1) Show koko porukalle
Temput valitaan vierasmäärän ja tilan mukaan, jotta kaikki varmasti pystyvät nauttimaan taikuudesta parhaalla mahdollisella tavalla. 30 minuuttia on hyväksi havaittu kesto, mutta toki kestosta saa esittää toiveita.
 
2) Kiertelevää lähitaikuutta
Mika kiertelee vieraiden joukossa ja viihdyttää ihmisiä yksi seurue tai pöytä kerrallaan. Viemällä taikuuden yleisön joukkoon luodaan tilaisuuteen rento ja pirskahteleva ilmapiiri. Lisäksi tällä tavoin kaikki halukkaat pääsevät kokemaan taikuuden aivan silmiensä edessä. Kesto määräytyy pitkälti asiakkaan toiveiden ja vierasmäärän muka

3) Show + kiertely
Alkuun 15-20 min show kaikille, jonka jälkeen Mika jää vieraiden joukkoon kiertelemään 1-2 tunniksi. Erittäin toimiva kombo, joka ei jätä ketään kylmäksi.

 
4) Show + workshop
Taikashown jälkeen Mika opettaa yleisölle helppoja, mutta erittäin vaikuttavia korttitemppuja. Jokaiselle osallistujalle jaetaan laadukas korttipakka sekä kirjalliset ohjeet tempuista kotiin viemisiksi – tästä ohjelmanumerosta riittää iloa siis iloa kotiväellekin!
 
Show ja workshop muokataan aina asiakkaan toiveiden ja käytettävissä olevan ajan mukaan. Erittäin toimiva setti esimerkiksi firman tiimipäiville tai kokouksen kevennykseksi. Sopii parhaiten pienemmille porukoille.  

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox