Rekry - Villa Ivan Falin

Rekry

Villa Ivan Falin työnantajana

Huvilaa pyörittää tapahtuma-alan ammattilaisten pieni jengi, jonka intohimo on tarjota asiakkaille hetkiä, jotka muistetaan. Pieni organisaatiomme on ketterä ja jokainen pääsee käyttämään vahvuuksiaan monipuolisesti sekä oppimaan uutta.

Järjestämämme tilaisuudet ovat hauskoja, innovatiivisia ja laadukkaita. Parasta syntyy silloin, kun nautimme työstämme ja saamme elää asiakkaiden rinnalla tärkeitä hetkiä.

Ydinjengin lisäksi tiimiimme kuuluu suuri joukko yhteistyökumppaneita, jotka edustavat alojensa parhaimmistoa. Yhteistyökumppaneiksi olemme valikoineet sellaiset, joiden arvot ja tekeminen ovat linjassa omiemme kanssa.

Toimintaamme ohjaavat arvot

  • Pidä hauskaa – huumorintajua ei tarvitse jättää kotiin, vaan töihin saa tulla pilke silmäkulmassa. 
  • Ole utelias – Huvilan palveluita ja toimintoja kehitetään jatkuvasti, mutta myös jokaisen henkilökohtaista kehittymistä tuetaan mahdollisuuksien mukaan ja opitaan yhdessä uutta. 
  • Pysy liikkeellä – Työntekijöitä kannustetaan osallistumaan tapahtumiin ja koulutuksiin sekä verkostoitumaan. Näin syntyy uusia ideoita ja toiminta kehittyy.

  • Tee hyvää – Niin työkavereita kuin asiakkaitakin kohdellaan aina kunnioituksella ja arvostavasti. Lisäksi huvila on aina avoin hyväntekeväisyysmahdollisuuksille.

Tarinamme ja visiomme

Päädyimme huvilayrittäjiksi hullun päähänpiston seurauksena vuoden 2019 loppupuolella etsiessämme uusia sijoitusasuntoja. Etsintä johti sattumien seurauksena sivupolulle ihanaan huvilaan – Villa Ivan Faliniin ja hetken aikaa pohdittuamme päätimme ryhtyä huvilayrittäjiksi.

Pandemia alkoi, kun olimme ehtineet olla alle puoli vuotta auki, mutta siitä huolimatta olemme onnistuneet tavoittamaan asiakkaat, jotka arvostavat palvelua ja laatua.

Koska olemme joukko uteliaita ja motivoituneita tyyppejä, kuuntelemme asiakkaitamme tarkalla korvalla ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme.

Meillä unelmoidaan, ideoidaan ja toteutetaan, eikä mikään ole mahdotonta. Villa Ivan Falin on matkalla Helsingin halutuimmaksi kokous- ja juhlatilaksi!

Avoimet Työpaikat

Sisältömarkkinoinnin harjoittelija

Etsimme joukkoomme innokkaita sisältömarkkinoinnin harjoittelijoita. Jengiimme sopii parhaiten ”onnistuu!” -asenteen omaava henkilö, joka haluaa auttaa start up-yritystä näkyvyyden lisäämisessä sekä brändin tunnettuuden kasvattamisessa luomalla asiakkaillemme arvokasta sisältöä.

Töitä on tarjolla ympärivuoden. Toivoisimme harjoittelijoiden viihtyvän seurassamme vähintään kolme kuukautta, mieluummin pidempäänkin.

Tutustu tarkemmin paikkaan tästä

Tapahtumatuotannon harjoittelija

Etsimme joukkoomme innokkaita ja uteliaita tapahtumatuottajaharjoittelijoita. Jengiimme sopii parhaiten ”onnistuu!” -asenteen omaava henkilö, joka haluaa kehittyä tapahtuma-alan huipuksi asiantuntijatiimimme hellässä huomassa.

Töitä on tarjolla aikavälillä maalis-joulukuu. Toivoisimme harjoittelijan viihtyvän seurassamme vähintään kolme kuukautta, mieluummin pidempäänkin.

Tutustu tarkemmin paikkaan tästä

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox