Pikkujoulut 2022 - Villa Ivan Falin

pikkujoulut 2022

15.09.2022 | Blogit

Koko maa siirtyy hiljalleen joulun tunnelmiin, joulukalenterit täyttävät kauppojen hyllyt ja toimistoissa kootaan pikkujoulukomiteat. On pikkujoulujen aika ja Villa Ivan Falinissa ne juhlitaan tyylillä! Säkenöivä pikkujoulutunnelma syntyy ihastuttavasta ohjelmasta sekä tyylikkäistä tarjoiluista.

Huvilan laajasta ideapankista löydät kaikenkokoisille juhlaseurueille sopivat jouluiset aktiviteetit. Tässä muutama esimerkki: 

Rentoudu tunnelmallisessa joulusaunassa ja paljussa
Valmista jouluiset kranssit kotiin viemisiksi
Vietä taianomainen hetki astrologisen minitulkinnan parissa
Mausta illallinen murhamysteerillä
Tyylittele New York -tyylisellä Jazz & Dinner illallisella

Jatka lukemista ja löydät alta vielä lisää koko illan ohjelmapaketteja!

Kaikki yhdestä osoitteesta

Huvilan henkilökunta auttaa luomaan unohtumattoman pikkujouluillan. Hoidamme mielellämme järjestelyt puolestasi ja saat yhdellä yhteydenotolla kaiken tarvittavan kuljetuksista ohjelmaan.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille vuoden tyylikkäimmät juhlat!

NAPPAA alta PARHAAT PIKKUJOULUIDEAT!

Juhlien järjestäminen on työläs homma ja joskus aivot lyövät tyhjää ideoita miettiessä. Ei hätää, kokosimme Villa Ivan Falinin vinkit pikkujoulukauteen. Nappaa alta omasi ja järjestä ikimuistoiset kemut!

TYYLIKÄSTÄ JOULUNTAIKAA

Kun kaipaat rennon tyylikästä pikkujouluiltaa, anna huvilan kuljettaa juhlaseurueenne New Yorkilaisen jazzklubin tunnelmiin. 

Illan live-musiikista vastaa upea jazz-bändi ja tarjoiluista tietenkin Food Camp. Herkulliset joulunajan tarjoilut syntyvät huippukokkien valmistamina, käsityönä alusta loppuun saakka.  

Cocktail-lounge houkuttelee seurustelemaan rennosti, jazz- bändi kutsuu tanssilattialle. Sataman valot luovat tunnelmaa ja tarjoilut saavat huokaamaan ihastuksesta.

Tähän on hyvä pysähtyä nautiskelemaan hetkestä

YLLÄTÄ KOLLEEGAT

Vuosi lähenee loppuaan, mutta se ei ole syy lopettaa työntekoa. Vai onko? Kutsu työntekijät kokoukseen, jonka agenda on pitkä ja tylsä. Osallistuminen on kaikille pakollista. Tietenkin.

Kokouspaikalle saapuessa suljettujen ovien takaa paljastuukin jotain odottamatonta. Kokoustilan on vallannut joulunhenki ja baarimestari odottelee jo malttamattomana asiakkaita. Joulumarkkinoilta tutut ruokakojut tarjoilevat herkkuja ja joulukuoro esiintyy joulumarkkinakävijöille.

Yhdessä oloa ja ”small talkia” huvilan joulumarkkinoilla olkaa hyvät!

SIRKUS SAAPUU KAUPUNKIIN

Varma keino saada väriä pimeään vuodenaikaan, on hankkia sirkus paikalle. Emme suosittele elefantin vuokraamista, sillä sirkustunnelmaan päästään myös hauskalla valaistuksella, sirkusrekvisiitalla ja pukeutumisella.

Sirkusteemaiset aktiviteetit ja katuartistit pitävät tunnelmaa yllä, eivätkä nauru ja puheenaiheet lopu illan aikana.

Päätä vakavista puheenaiheista täyttynyt vuosi kevyissä tunnelmissa hassutellen!  

ROUND THE WORLD

Onko työyhteisönne monikulttuurinen? Juhlista rikasta kulttuuritaustaa ”Round the world” -teeman ympärille rakennetulla pikkujoululla.

Sisällytä juhlatilan sisustukseen, illan ohjelmaan ja tietenkin tarjoiluihin makuja, somisteita ja tapoja työkavereiden kulttuuritaustoista. Mikä oiva tapa herättää keskustelua ja tutustua kollegoihin paremmin.

Tarjoile osallistujille jotain uutta omiin jouluperinteisiin!

Villa Ivan Falin

Skatanniementie 4, 00980 HelsinkI
(käynti Eteläreimarintien alusta)

+358 40 158 7560

info@villaivanfalin.fi

Henkilökunta esittäytyy

Mikko Enäkoski

Mies kaiken takana, jonka vastuulla on kokonaisuus. Enäkoskelle mikään ei ole mahdotonta eikä yksikään idea liian iso toteutettavaksi. Enäkoski on pyörittänyt omaa tapahtumatuotantoyritystä ja tehnyt töitä TV- ja musiikkiteollisuuden parissa yli kaksi vuosikymmentä. Enäkoski on yksi Suomen arvostetuimmista lavaste- ja valosuunnittelijoista.

Tiina Rantaniemi

Huvilan johtaja, jonka vastuulla on huvilan päivittäinen pyörittäminen, palveluiden kehittäminen sekä henkilöstöhallinto. Rantaniemi huolehtii siitä, että huvila palvelee asiakkaita huvilan arvojen mukaisesti – vastuullisesti ja ilolla. Rantaniemi on työskennellyt henkilöstön johtamisen ja kehittämisen parissa kansainvälisissä tehtävissä reilun vuosikymmenen ja hyödyntää nyt kokemustaan maailmalta huvilan huveissa.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Häämessutarjous

Häämessutarjous

Love Me Do -häämessut 21. - 22.1.2023 On taas häämessujen aika ja se tarkoittaa tietenkin ihania...

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox