Pikkujoulut 2021 - Villa Ivan Falin

21.09.2021 | Blogit

Ajat ovat poikkeukselliset, mutta kohti normaalia mennään. Kohtaamisia on odotettu kärsivällisesti ja odotus on nyt aika palkita – terveys ja turvallisuus huomioiden, hauskuudesta tinkimättä. Siihen pikkujoulut Villa Ivan Falinissa sopii loistavasti!

Olipa tiimisi iso tai pieni, Villa Ivan Falinin upeat tilat tarjoavat jouluisia hetkiä kaiken kokoisille porukoille. Voit tuoda tiimisi suureen huvilaan huvittelemaan tai tunnelmalliseen metsästäjänmajaan fiilistelemään.

Tarjoiluista vastaa tuttuun tapaan Gastro Catering Food Camp Finland. Yhdessä teemme ruokailusta elämyksen, jollaista ette ole ennen kokeneet!

Illan ohjelma räätälöidään aina teidän porukallenne sopivaksi, autamme mielellämme suunnittelussa ja olemmekin ideoita täynnä. Miltä tämä kuulostaisi:

Na zdorovie!

Ilta kietoutuu huvilan historiaan ja tarjoaa vieraille uudenlaisen pikkujouluelämyksen. Venäläinen vieraanvaraisuus näkyy runsaissa tarjoiluissa, josta löytyy venäjän kulttuurista inspiraation saaneet herkut ja juomat sekä tietenkin hauskaa yhdessä tekemistä leikkimielisen skaban merkeissä. Ilta etenee näin: 

Saavutaan paikalle ja nostetaan maljat – Na zdorovie!

Cocktail -skaban pyörteisiin Ivan Falinin tyyliin

Sauna ja vaahtokarkkeja

Illanviettoa ja illallinen

Pikkujoulut varataan nyt!

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox