Ota yhteyttä

Varmistus, että lähettäjä ei ole robotti:

Henkilökunta esittäytyy

Mikko Enäkoski

Mies kaiken takana, jonka vastuulla on kokonaisuus. Enäkoskelle mikään ei ole mahdotonta eikä yksikään idea liian iso toteutettavaksi. Enäkoski on pyörittänyt omaa tapahtumatuotantoyritystä ja tehnyt töitä TV- ja musiikkiteollisuuden parissa yli kaksi vuosikymmentä. Enäkoski on yksi Suomen arvostetuimmista lavaste- ja valosuunnittelijoista.

Tiina Rantaniemi

Huvilan johtaja, jonka vastuulla on huvilan päivittäinen pyörittäminen, palveluiden kehittäminen sekä henkilöstöhallinto. Rantaniemi huolehtii siitä, että huvila palvelee asiakkaita huvilan arvojen mukaisesti, vastuullisesti ja ilolla. Rantaniemi on työskennellyt henkilöstön johtamisen ja kehittämisen parissa kansainvälisissä tehtävissä reilun vuosikymmenen ja hyödyntää nyt kokemustaan maailmalta huvilan huveissa.

Eva Martikainen

Tapahtumakoordinaattori, jonka vastuulla on asiakastilaisuuksien suunnittelu sekä toteutus. Martikainen pitää huolta huvilan huolitellusta ilmeestä sekä asiakkaiden viihtyvyydestä. Jokainen asiakas ja tilaisuus on ainutlaatuinen. Martikainen vastaa myös huvilan sosiaalisen median viestinnästä sekä visuaalisesta ilmeestä. Martikainen on asunut viimeiset neljä vuotta Australiassa, missä hän opiskeli viestintää ja työskenteli opintojen ohella kahviloissa sekä hostina että tarjoilijana.