Villa Ivan Falinin kokouspalvelut on suunniteltu vaativimpiinkin kokouksiin.

Kokouspalvelut

01.06.2021 | Juuri nyt

Onnistunut kokous on enemmän kuin voileipiä ja kahvia sisältävä kokouspaketti. Kokousta suunniteltaessa on kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin ja teitä ympäröivään ilmapiiriin. Useat yritysten johtohenkilöt sanovat, että ympäristö luo auran, jossa kokouksen osapuolet haluavat tehdä yhteistyötä kumppanuudessa ja avoimesti ratkaista ongelmat.

Kokoushuoneellakin on iso vaikutus neuvotteluihin. Jos päädyt tiukkaan, minimalistiseen huoneeseen, jossa ainoana koristeena ovat betoniseinät, pöytä ja tuolit, neuvotteluista tulee nopeat, tiukat ja rakentavat.

Toisaalta jotkut neuvottelut tarvitsevat aikaa, varsinkin jos asialistalla on avata ja viestiä yrityksesi linja. Tällöin sinun pitäisi etsiä rentouttava ympäristö ja miellyttävä huone, jossa on avarat tilat ja suuret ikkunat. Näin pääset luomaan sopivan tunnelman ja lisäät osallistujien tuottavuutta.

Myös palvelulla ja ruoalla on valtava rooli kokouksen järjestämisessä. Et koskaan mene pieleen tilaamalla voileipiä, hedelmiä ja kahvia, lopulta syöden lounasta yhteisessä tilassa muiden asiakkaiden kanssa. Silloin tyydytät vain perustarpeesi.

Entä jos palvelu ja erinomainen ruoka suunnitellaan palvelemaan sinua? Jos muutamme “kokouspaketin” ensisijaisen käsitteen “kokouspalveluiksi”, saat täysin erilaisen lopputuloksen. Sinä ja vieraasi voisitte keskittyä tärkeisiin asioihin tietäen, että kaikki muut yksityiskohdat on rakennettu huolellisesti vastaamaan kaikkia tarpeitanne ja toiveittanne. Olisiko mukavaa, jos tiestä pidettäisiin huolta aina erityisellä huomiolla?

Ole meihin yhteydessä ja me hoidamme loput, sillä teidän arvoista tulee meidän prioriteetimme, heti ensikontaktista.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Yritysjuhlat

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat järjestetään juhlistamaan tiettyä yritystapahtumaa tai kiittämään ihmisiä viime vuoden aikana tehdystä työstä. Tyypillisesti yritykset pyrkivät helpottamaan työnsä järjestämällä tapahtuma omassa toimistossaan tai ravintolassa.

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox