Villa Ivan Falinin kokouspalvelut on suunniteltu vaativimpiinkin kokouksiin.

01.06.2021 | Blogit

Onnistunut kokous on enemmän kuin voileipiä ja kahvia sisältävä kokouspaketti. Kokousta suunniteltaessa on kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin sekä ympäröivään ilmapiiriin. Useat yritysten johtohenkilöt sanovat, että ympäristö luo auran, jossa kokouksen osapuolet haluavat tehdä yhteistyötä kumppanuudessa ja ongelmat avoimesti ratkaisten.

Kokoushuoneella on iso vaikutus neuvotteluihin. Jos päädyt tiukkaan, minimalistiseen huoneeseen, jossa ainoana koristeena ovat betoniseinät, pöytä ja tuolit, neuvotteluista tulee nopeat ja tiukat.

Toisaalta jotkut neuvottelut tarvitsevat aikaa, varsinkin jos asialistalla on avata ja viestiä yrityksesi linja. Tällöin on hyvä etsiä rentouttava ympäristö ja miellyttävä huone, jossa on avarat tilat ja suuret ikkunat. Näin luot avoimen tunnelman ja lisäät osallistujien tuottavuutta.

Myös palvelulla ja ruoalla on valtava rooli kokouksen järjestämisessä. Et koskaan mene pieleen tilaamalla voileipiä, hedelmiä ja kahvia, lopulta syöden lounasta yhteisessä tilassa muiden asiakkaiden kanssa, mutta silloin tyydytät vain osallistujien perustarpeet.

Entä jos tila ja tarjoilut suunnitellaan palvelemaan juuri teitä? Jos “kokouspaketin” ensisijainen käsite muutetaan “kokouspalveluiksi”? Lopputulos on jotain aivan muuta kuin nopeasi unohdettu kokoontuminen. Sinä ja vieraasi voitte keskittyä tärkeisiin asioihin tietäen, että kaikki yksityiskohdat on rakennettu huolellisesti vastaamaan kaikkia tarpeitanne ja toiveitanne. 

Ole yhteydessä ja me hoidamme loput. Arvoistanne tulee prioriteettimme heti ensikontaktista.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox