Kiitos vuodesta 2021! - Villa Ivan Falin

21.12.2021 | Blogit

Näin on vuosi 2021 saatu lähes päätökseen. Se ei ollut aivan sellainen, kuin yrittäjä olisi toivonut, mutta se oli omanlaisensa ja monella tapaa hyvä.  

Saimme toteuttaa huvilalla upeita tilaisuuksia pienistä eksklusiivista kokouksista suuriin juhliin. Saimme tavata kattavan kirjon upeita ihmisiä, joiden kanssa yhteistyö sujui koronan aiheuttamista haasteista huolimatta hienosti. Lisäksi lanseerasimme uusia palvelukokonaisuuksia ja solmimme hedelmällisiä kumppanuuksia eri alojen huippuosaajien kanssa palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin.  

Vuoden 2021 kokemusten siivittämänä suuntaamme katseet kohti uutta vuotta ja odotamme innolla kaikkea mitä se tuokaan tullessaan. Vierivä kivi ei sammaloidu, joten jatkamme uusien palveluiden kehittämistä ensi vuonnakin. Jos sinulla on tarve, jota emme ole vielä hoksanneet huomioida, ota yhteyttä, kuulemme siitä mielellämme ja tartumme toimeen! 

Heti tammikuussa toivotamme kaikki yritysasiakkaamme tutustumaan huvilan tiloihin, sillä olemme huomanneet, että tilaisuuden suunnittelu on helpompaa, kun tunnemme toisemme. Sinäkin olet lämpimästi tervetullut käymään 25.1.22. Tarjolla on pientä naposteltavaa ja kuplivaa. Haluatko lisätietoja tapahtumasta? Ota yhteyttä, niin lisäämme sinut kutsulistalle.  

Rauhallista joulua ja rentouttavaa vuodenvaihdetta toivottaa,  

Tiina Enäkoski

huvilan yrittäjä

 

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox