Piia Korisevan monipuoliset luennot yritystilaisuuksiin - Villa Ivan Falin

22.11.2022 | Blogit

Loistava tapa arvioida edellisen vuoden liiketoimintaa sekä laatia työsuunnitelma tulevalle vuodelle, on järjestää kevään Kick Off inspiroivassa ympäristössä, ensiluokkaisen palvelun sekä energisoivan ohjelman kera. 

Villa Ivan Falinin ohjelmatarjonta saa keväällä uuden lisävahvistuksen, kun Piia Korisevan pirskahtelevan hauskat hyvinvointiluennot ovat varattavissa Kick Offeihin, tiimipäiviin tai vaikkapa kokouspäivän lisämausteeksi! 

Piia koriseva

Piia Koriseva on personal trainer, luennoitsija, hyvinvointivalmentaja, kouluttaja, juontaja ja paljon muuta. Vuosi 2008 muutti elämän ja arvot, kun aivoinfarkti halvaannutti Piian. Alkoi taistelu liikuntakyvyn palauttamiseksi. Vastoin lääkäreiden ennusteita, Piia jätti pyörätuolin taakseen ja juoksi puolimaratonin vuonna 2013.  

Siitä alkaen Piia on määrätietoisesti keskittynyt ihmisten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäämiseen valmentamalla ja luennoimalla ilon ja positiivisuuden kautta. Piia ei pelkää pöljäillä ja tehdä asioita vähän eri tavalla. 

Oletko valmis tuulettamaan piintyneitä tapoja ja nappaamaan helpot vinkit parempaan arkeen?  Piian pirskahtelevan positiivisalla luennoilla saat konkreettisia työkaluja henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin sekä  elämäniloon. Pian tarjoilemat energiset hyvinvointihetket innostavat, herättävät ajatuksia ja haastavat muutokseen. Luennot Piia höystää rohkeasti StandUp -komiikalla, poistaen turhan pönötyksen ja maksimoiden naurun sekä oivallukset. Hyvinvointihetki räätälöidään tilaisuuden mukaan niin sisällön kuin kestonkin osalta. Sopisiko teidän tilaisuuteen ’Elämänmakuista elämää’  vai jokin muu Piian tarjoamista aiheista? Lue lisää alta ja ota yhteyttä!

Elämänmakuista elämää 

Tiedätkö mitä yhteistä on luumulla ja pakaralihaksella? Osaatko kunnioittaa ja rakastaa itseäsi? Miten aloittaa aamu reippaasti ilman ”ameba-oloa”? Haluatko oppia sanomaan ei? Muun muassa näihin saat vastaukset
pirskahtelevan positiivisella ‘Elämänmakuista Elämää’ -hyvinvointiluennolla. 

Luennon aiheina ovat oikea ruokailu, riittävä liikunta, henkinen ja fyysinen jaksaminen, itsensä kunnioittaminen sekä terve minäkuva.

Luento soveltuu kaikille sukupuolille ikään katsomatta. Loistava ohjelmanumero tiimipäiville ja Kick Offeihin! Tällä n. 1,5 – 2 h luennolla saat konkreettisia työkaluja sekä vinkkejä arjessa jaksamiseen ja itsesi hoitamiseen. Tuuletat piintyneet tavat ja ajatukset löytäen uinuvan motivaation kohti elämänmakuista elämää. Tässä kiireessä kun niin usein unohtuu se tärkein, sinä itse! 

Aurinkoinen asiakaspalvelU

Jokainen kohtaaminen asiakkaan kanssa on yrityksen käyntikortti. Miten hallita se tärkeä ensivaikutelma? Kuinka ”valloittaa” asiakas? Mistä syntyy lähtökohtaisesti yrityksen myönteinen imago? Kuinka rakentaa työyhteisö, jossa jokaisella on tilaa olla oma itsensä?

Yritys on juuri niin vahva, kuin sen heikoin lenkki. Miten sitten vahvistaa sitä ketjua? Nämä ja paljon muuta luennolla, jossa käydään läpi yrityksen positiivista imagoa ja lämmintä asiakaskohtaamista. 

Tämä 45 minuutin luento on loistava ohjelmanumero tiimipäiviiin ja kick offeihin kaikille niille tiimeille, jotka tekevät töitä asiakasrajapinnassa! 

Esiintyminen

Kuinka laatia hyvä puhe? Mistä syntyy esiintyjän se kuuluisa karisma? Piia on esiintynyt ammatikseen juontajana, näyttelijänä, luennoitsijana, kouluttajana ja tanssijana. Hän, jos kuka, tietää mitä tarvitaan hyvään esiintymiseen ja kuinka siihen valmistaudutaan!

Luennolla käydään läpi kaikkea esiintymiseen liittyvää, aina pukeutumisesta loppukumarrukseen ja lavalta poistumiseen. Oli tilaisuutesi mikä tahansa, yleisösi millainen tahansa, esiintymistä on syytä harjoitella, sillä varma esiintyjä vetää puoleensa ja saa viestinsä tehokkaasti perille.

Luento sopii erinomaisesti tiimille, joka esiintyy paljon työssään, kuten myynnin ammattilaiset tai asiantuntijat. Täyttä asiaa 45 minuutin ajan esimerkiksi myynnin Kick Offeihin!

esiintymisjännitys

Kädet hikoaa, kasvot punoittaa, ääni särkyy… Jokainen meistä jännittää joskus. Terve jännitys on hyvästä, se laittaa tekemään parhaansa, mutta kuinka saada aisoihin oma jännitys?

45 minuutin koulutus sisältää käytännön ohjeita ja opettaa ”kädestä pitäen”, miten saada oma jännitys hallintaan. 

MEDIAN KOHTAAMINEN

Piia on työskennellyt toimittajana yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Tutuiksi ovat tulleet radiot, lehdet ja televisio. Nykyään myös some. 

30 minuutin luennolla kuullaan kuinka rakentaa henkilöbrändi, kuinka kohdata median edustajat ja miten antaa hyvä julkisuuskuva.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox