ideoita team buildingiin - Villa Ivan Falin

15.09.2022 | Blogit

Huvilan monipuoliset tilat sekä upea ympäröivä luonto toimivat mainiosti erilaisten aktiviteettien järjestämiseen. Kattavassa tiimipäiväaktiviteetti valikoimassamme on tarjolla ihastuttavan erilaisia vaihtoehtoja rauhallisesta vauhdikkaaseen.

Uutuutena valikoimaamme on lisätty Room Escape Running Rabbittin Team Building-pelit, jotka luovat osallistujille elämyksiä. Nämä hauskat Team Building -pelit kääntävät skeptisimmänkin mielen seikkailumoodiin tarjoillen osallistujille ahaa-elämyksiä.

Lue alta eri vaihtoehdoista, kysy lisää ja anna seikkailun löytää sinut!  

Rikospaikka

Rikospaikka on poliisisarjojen, dekkareiden ja true crime-tapausten fanien unelmakeikka! Rikospaikkapelissä tiimisi pääsee käyttämään yhteistyötaitojaan analysoidessaan rikosvyyhtiä, joka avautuu kinkkisiä pakopelitehtäviä ratkomalla, kuulustelemalla ja todistusaineistoa keräämällä.

Rikospaikka toimii mainiosti tiimipäivän, tyky- tai tyhypäivän ja erilaisten yritystapahtumien sekä esimerkiksi polttareiden ohjelmana, ​kun halutaan haastaa porukka puhaltamaan yhteen hiileen innovatiivisen ja hauskan mysteerin parissa!

Tapahtuman kesto: 90min
Peliin voi osallistuja 8-200 pelaajaa.
Minimiveloitus 15 osallistujan mukaan.

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Yhdistä Rikospaikka-peliin Team building- elämys!

Pakopeli Rikospaikka + team building on täydellinen paketti, kun haluatte hauskaa, mutta haastavampaa ja syväluotaavampaa ohjelmaa. Kouluttajana toimii team buildingiin erikoistunut vetäjä, joka seuraa ryhmän suoriutumista rikosmysteerin parissa ja purkaa pelikokemuksen analyyttisten ryhmäkeskustelujen, itsereflektion ja harjoitusten avulla.

Tämä on takuuvarma tapa yhteisten tavoitteiden löytymiseksi sekä ryhmähengen kohottamiseksi. Pelit ovat paljastava, hedelmällinen ja ennen kaikkea hauska alusta kehittyä yhteisönä, löytää yksilöiden vahvuudet ja kehittämisalueet, sekä tunnistaa tapoja kehittyä
organisaationa.

Kesto: 90min rikospaikka + 1h team building.
Osallistujamäärä 8-200
Minimilaskutus 15 hengen mukaan.

Team building keskiöön

Tässä team buildingin pidemmässä n. kahden tunnin sessiossa, pureudutaan syvemmin ryhmädynamiikan kehittämiseen hauskojen pelielementtien avulla. Koulutuksessa ammennetaan keskustelujen sekä harjoitteiden kautta uusia työkaluja tiimin/organisaation kommunikointiin.

Tämä on täydellinen valinta, kun haluatte kouluttaa tiimiänne saavuttamaan pitkän tähtäimen tavoitteita tehokkaammin, integroida uusia työntekijöitä organisaatiokulttuuriinne tai tuoda esille henkilöstön piilevät voimavarat.

Kesto: 2h
Osallistujamäärä: 8-200
Minimilaskutus 15 hengen mukaan.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox