Elävää musiikkia juhliisi - Villa Ivan Falin

30.10.2023 | Blogit

Elävä musiikki nostaa yritys- tai yksityistilaisuuden tunnelman aivan uudelle tasolle!

Häät, kesäbileet tai pikkujoulut- juhlien unohtumattomimmat elämykset syntyvät usein elävästä musiikista. Hyvää esiintyjää juhliin miettiessä saattaa nousta tie pystyyn jo heti alkuvaiheessa, sillä tarjontaa on valtavasti ja aivan joka lähtöön. Mistä aloittaa esiintyjien kartoittaminen? Onko esiintyjä varmasti hyvä? Tuleekohan bändi ajoissa paikalle? Soittaakohan bändi tai DJ musiikkitoiveita? Voit skipata näistä huolehtimisen ja pähkäilyn, sillä teimme tämän jo puolestasi!

Finlandia Musiikki Oy on vuonna 2016 perustettu ohjelmatoimisto, jonka yrittäjänä toimii musiikin maisteri ja diplomipianisti Henrik Nissinen. Ohjelmatoimisto suunnittelee ja toteuttaa tyylikkään ja tasokkaan musiikkiohjelman valaistuksineen perhejuhlista yritystilaisuuksiin. 

”Ilta oli käytännössä täydellinen ja yleisö kehui erityisesti musiikkia ja soittajien taitoa! Kiitos että olitte mukana tekemässä illasta ikimuistoisen.” 

Savityön viimeistely meneillään, ruukku saa hymynaaman.

Finlandia Musiikin kautta saat tilaisuuteesi DJ:n, pianistit, laulajat ja suuremmat kokoonpanot jousikvartetista aina loppuillan energiseen bilebändiin saakka. Mikäli tilaisuudessa on lapsia, paikalle järjestyy tilanteen haltuun ottava kids` host. 

”Musiikki oli ihanaa, kaikki meni niin kuin toivoimme.”

Ole yhteydessä niin autamme sinua valitsemaan juhliisi täydellisen musiikkiohjelman!

Savityön viimeistely meneillään, ruukku saa hymynaaman.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox