Asiakastarina: Myynnin kick off Villa ivan falinissa - Villa Ivan Falin

20.11.2023 | Blogit

Asiakastarina Visual Monkeysin myynnin kick-off Villa Ivan Falinissa

Visual Monkeysin helmikuinen kick-off Villa Ivan Falinissa oli ikimuistoinen tapahtuma. Asiakasyritys oli päättänyt aloittaa vuoden vahvalla yhteishengellä ja luovuudella ja valitsi tähän täydellisen paikan uusien suunnitelmien käynnistämiseksi. 

Villa Ivan Falin tarjosi inspiroivan ympäristön tapahtumalle. Kauniit maisemat ja merinäköala loivat inspiroivan taustan, kun tiimi kokoontui yhteen päivän mittaiseen tapahtumaan. 

“Valitsimme paikaksi tapahtumallemme Villa Ivan Falinin, sillä halusimme yksityisyyttä, luonnonrauhaa sekä ennenkaikkea halusimme päästä mahdollisimman helpolla. Huvilalta saimme avaimet käteen- tyyppisen ratkaisun, jossa meidän täytyi vain saapua paikalle”, Visual Monkeysin toimistopäällikkö Anna Virtanen kertoo. 

Ryhmätyöskentelyä ja finediningia

Aamun aloitti toimitusjohtajan innostava puhe, jossa kerrattiin edellistä vuotta ja suunnattiin katse tulevaan. Puhe kohotti odotukset korkealle uuden vuoden mahdollisuuksista ja tavoitteista. Osallistujat saivat tilaisuuden jakaa ideoitaan pienryhmissä ja työstää niitä yhdessä. Huvila tarjosi ryhmätyöskentelyyn erinomaiset puitteet, sillä päätalolla on useita rauhalliseen tiimityöskentelyyn sopivia tiloja.  

Savityön viimeistely meneillään, ruukku saa hymynaaman.

Päivän mittaan järjestettiin erilaisia työpajoja ja ryhmätehtäviä, jotka vahvistivat tiimin yhteenkuuluvuutta ja yhteistyötä. Illan saapuessa oli aika rentoutua ja juhlistaa päivän saavutuksia. Illallinen tarjosi herkullisen gastronomisen kokemuksen ja tiimin jäsenet saivat jakaa rennompaa aikaa yhdessä, vahvistaen samalla keskinäistä sidettään. 

“Illallinen onnistui yli odotusten. Tiesimme, että luvassa on makuhermoja kutkutteleva elämys illallisen myötä, sillä Villa Ivan Falinin cateringyhteistyökumppani Foodcamp Finland on tunnettu ensiluokkaisesta ruoasta. Palvelu pelasi alusta loppuun moitteettomasti!” Anna muistelee. 

Rantasaunan lämmössä viimeistellään onnistunut päivä

Onnistuneen päivän ja nautinnollisen illallisen jälkeen Visual Monkeysin tiimi päätti rentoutua yhdessä vielä Villa Ivan Falinin tunnelmallisessa rantasaunassa. Saunominen tarjosi ainutlaatuisen tilaisuuden jatkaa päivän inspiroivaa ilmapiiriä rennommissa merkeissä. Tiimin jäsenet istuivat yhdessä saunan lämmössä ja jotkut rohkeimmista pulahtivat helmikuun pakkasessa vieläpä jopa avantoon. Saunan lauteilla ihanan päivän tapahtumia kerrattiin vielä jutellen kick-offin annista, jakamalla naurua ja luoden vielä vahvempaa yhteyttä toisiinsa. 

“Visual Monkeysin päivä Villa Ivan Falinissa oli täynnä sekä ammatillista kehitystä että tiimin yhteenkuuluvuuden vahvistamista. Oli mukavaa, että kaikki järjestelyt hoitui huvilan henkilökunnan puolelta niin ohjelmasta aina kuljetuksiin ja ruokailuunkin asti. Saunominen huvilalla oli lopullinen sinetti päivälle, joka oli täynnä inspiraatiota, luovuutta ja tiimityötä”, Anna summaa lopuksi. 

Tarvitsetko apua tapahtuman suunnittelussa tai mietitkö mahdollista juhlapaikkaa? Autamme mielellämme- laita sähköpostia osoitteeseen sales@villaivanfalin.fi ja jatketaan keskustelua!

YHDESSÄTEKEMISEN ILOA PARHAIMMILLAAN!

Savityön viimeistely meneillään, ruukku saa hymynaaman.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox