Elämyksiä juhliisi - Villa Ivan Falin

28.03.2023 | Blogit

Elämyksiä juhliisi

Euroviisuhuumaa, salakapakan hämyä ja munkkiluostarin mystistä viehätystä

Kaipaatko tapahtumaasi tai juhliisi virkistävän erilaista ohjelmanumeroa, joka yllättää, osallistaa kaikki paikallaolijat, tempaa taatusti mukaansa yleisön ja aiheuttaa hervottomia naurunpurskahduksia? Elämystä, joka muistetaan vielä pitkään illan jälkeen ja josta puhutaan? Jos vastasit kyllä, olet oikealla sivulla!

Oli juhliesi osallistujamäärä sitten 10 tai 100, näistä Taikatähti Oy:n tarjoamista huikeista elämyksistä löytyy sinun tarpeisiisi sopiva ohjelmanumero. Kaikki aktiviteetit ovat myös muokattavissa tarpeidesi mukaan.

Euroviisushow – musiikkia ja nostalgiaa

Muistatko vielä, kuinka Abban nelikko valloitti Waterloolla koko musiikkimaailman tai kuinka Pave Maijanen jammaili tunnetuksi Finland zero pointsin? 

Illan viisugaala tarjoaa musiikin, huumorin ja yllätyksellisyyden kautta muistoja ja elämyksiä. Vieraat viihtyvät legendaarisessa 70-luvun hengessä, unohtamatta Suomen huikeaa 80-luvun euroviisumenestystä.

 

Luvassa on nauruhermoja koetteleva euroviisuvisa, jossa jokainen illan osallistuja pääsee vaikuttamaan dramaattiseen lopputulokseen. Herkullinen illallinen ja teeman mukainen musiikki vuosien takaavat huikean tunnelman. Viisuvisa sijoitetaan illallisen lomaan ja koko ohjelman kesto ruokailuineen on noin kolmesta neljään tuntia. Euroviisushow sopii mainiosti noin 20 – 100 hengen ryhmille. 

Munkkiluostarin pääsykokeethuumoria ja koettelemuksia   

Vetäydymme luostarin lämpöön. Illan ohjelmassa osallistujat joutuvat yllättäen veljeskunnan noviiseiksi. Tarkoituksena on tutustua luostarin hieman erikoiseen arkeen ja testata noviisien soveltuvuutta tulevaan luostarielämään.

Ohjelma sopii loistavasti henkilöstötilaisuuksiin noin 10–30 hengen ryhmille. Ohjelmalliset osuudet sijoitetaan osaksi kolmenneljän ruokalajin illallista. Ohjelman kesto on ruokailuineen ryhmästä riippuen noin kahdesta neljään tuntia.

Tervetuloa salakapakkaanhämyistä tunnelmaa ja uhkapelejä 

Eletään 20- ja 30-lukujen vaihdetta.
Hämyiseen tilaan luodaan salakapakkatunnelmaa valaistuksen, äänentoiston ja rekvisiitan avulla. Paikalla on aikakauden mukaan puvustettua henkilökuntaa.

Illan teema on hyvä tuoda esille jo kutsussa ja pyytää vieraita pukeutumaan ajan henkeä mukaillen, mikäli mahdollista. Tämä auttaa omalta osaltaan nostamaan tunnelman kattoon.

”Hyvät naiset ja herrat, saanko pyytää teitä takaovelle…”

Illan teema valkenee osallistujille viimeistään salakapakan ovella, jossa ”Al Caponettiukkaavat tulijoilta tunnussanaa ennen kuin suostuvat raottamaan ravintolansa ovea. 

Tarkoituksena on tutustua uhkapelien kiehtovaan maailmaan ja nauttia esimerkiksi huikeista tanssiesityksistä – unohtamatta tietenkään hyvää ruokaa ja juomaa. Ohjelma sopii loistavasti henkilöstö- tai asiakastilaisuuksiin yli 20 hengen ryhmille.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Rapujuhlat

Rapujuhlat

Rapujuhlat merenrannalla joko upeassa pääsalissa tai rennon rouheassa venevajassa!

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 40 158 7560  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox