Huvilan VIP-grillipaikat avattu!

Huvilan VIP-grillipaikat soveltuvat täydellisesti yrityksesi asiakastilaisuuksiin, tiimipäiviin ja kokouksiin. VIP-grillipaikat ovat myös mainio idea omalle porukalle rentoihin häihin, perhejuhliin, polttareihin, synttäreihin tai, kun haluatte vain viettää ystävien kanssa laatuaikaa poikkeusajan turvallisuussääntöjä noudattaen.

VIP-grillipaikat

VIP-grillipaikat sijaitsevat huvilan venevajalla ja metsästäjänmajalla. Venevajalla, nautit grillailusta omalla hiekkarannalla ja pöytä on katettu koreaksi venevajaan. Metsästäjänmajalla voit grillailla terassilla ja nauttia herkut takkatulen ääressä majalla.

Kesäkuun tarjous:
Varaa venevajan tai metsästäjänmajan VIP kesäkuulle hintaan 350€ neljälle hengelle kolmeksi tunniksi!

Normaalihinta on 750€ kolme tuntia neljälle hengelle, sisältäen kaiken tarvittavan grillaukseen, grilliherkut, pöytäliinat, posliiniastiat, kahvin ja teen sekä oman vessan. Lisähenkilöt 30€ ja lisätunnit 50€.

Yllä mainitut hinnat koskevat korkeintaan 15:sta henkilön ryhmiä. Isommat porukat ovat toki tervetulleita myös, kysy tarjous!

Ota yhteyttä

Huvilan grillimenu:

Hummusta & maalaispatonkia
Maissia

****

Chef Wotkinsin Sörkän Grilleri -makkarat

TAI
Kasvismakkarat

Pimientokset eli pikkupaprikat ripauksella öljyä ja suolaa
Yrttiset grilliperunat

****

S’mores:
Marie -keksejä
Maitosuklaata
Vaahtokarkkeja

VIP-grillipaikan voit vuokrata milloin tahansa myös grillibulevardin aukioloaikojen ulkopuolella.

Venevajan VIP-pakettiin, voit vuokrata myös saunan oman porukan käyttöön hintaan 400€. Sauna sisältää pyyhkeet, pefletit sekä pesuaineet. Saunoa voi kerrallaan korkeintaan kymmenen henkilöä.

VINKKI!
Upgreidaa VIP-paketti ja palkkaa oma kokki hoitamaan grillistä porukalle huvilan grillimenu. Näin voitte itse keskittyä vain nauttimiseen.

Varaa paikkasi tästä.