Oletko sinä Villa Ivan Falinin uusi myyjä? - Villa Ivan Falin

Oletko sinä Villa Ivan Falinin uusi myyjä?

23.03.2021 | Juuri nyt

Hakuaika on päättynyt ja rekrytointiprosessi on edennyt seuraavaan vaiheeseen. Hakijoihin olemme yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille paikasta kiinnostuneille! 

***************************************************************************************************************

Hei, meillä huvilalla olisi hommia tarjolla motivoituneelle myyjälle. Alkaneesta vuodesta odotetaan aika kiireistä, mutta koska meitä ei kiire pelota, etsimme tyyppiä, joka luo sitä lisää.

Kaipaamme joukkoomme myyjää, jonka unelma on päästä myymään monipuoliselle asiakaskunnalle upeita elämyksiä. Irtiottoja arjesta, elämän tärkeimpiä juhlahetkiä, nautinnollisia tuokioita löylyissä ja tuotteliaita kokouksia huvilamiljöössä.

Etsimällämme henkilöllä tulisi olla kokemusta B2B-myynnistä, tapahtuma-alalla työskentelystä esim. tuottajana tai koordinaattorina, sekä hirveä halu luoda kiire, jollaista ei ole koskaan ennen koettu.

Työhön kuuluu uusien asiakkaiden hankinta, asiakkaiden tapaaminen ja tarjousten laadinta sekä seuranta. Olennainen osa työtä on myös olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito sekä myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus. Päätehtäväsi myymisen lisäksi, pääset kehittämään uusia palvelukonsepteja sekä huvilan toimintaa yleisesti.

Työssäsi raportoit huvilan toimitusjohtajalle.

Me tarjoamme

Hauskan ja monipuolisen työympäristön, saat tehdä töitä niin huvilalla kuin toimistollakin. Kivat työkaverit, jotka ovat kaikki rautaisia ammattilaisia rennoilla ranteilla. Kattavan perehdytyksen ja tarvittavan tuen sekä mahtavat yhteistyökumppanit, joiden kanssa on mukava kehittää toimintaa.

Huvilan tiimi on pieni, mutta sitäkin tehokkaampi. Matala organisaatio tarjoaa upean mahdollisuuden olla luomassa uutta ja kehittyä itse siinä samalla.

Hakemukset

Pistä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen tiina@villaivanfalin.fi 9.4.2021 mennessä.

Toivomme saavamme sinulta CV:n ja hakemuksen lisäksi lyhyen videoesittelyn itsestäsi.

Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 158 7560.

JUURI NYT

UUTTA JA AJANKOHTAISTA - VILLA IVAN FALINISSA TAPAHTUU.
Kokouspalvelut

Kokouspalvelut

Onnistunut kokous on enemmän kuin voileipiä ja kahvia sisältävä kokouspaketti. Kokousta...

lue lisää
Yritysjuhlat

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat järjestetään juhlistamaan tiettyä yritystapahtumaa tai kiittämään ihmisiä viime vuoden aikana tehdystä työstä. Tyypillisesti yritykset pyrkivät helpottamaan työnsä järjestämällä tapahtuma omassa toimistossaan tai ravintolassa.

lue lisää
Skatanniementie 4, 00980 Helsinki (käynti Eteläreimarintien alusta)
+358 40 158 7560   |   info@villaivanfalin.fi
Yritysmyynti
 +358 45 847 4145  |   sales@villaivanfalin.fi
© Villa Ivan Falin 2021  |  Tietosuojaseloste
WordPress Video Lightbox