Ajankohtaista

Digihäät

Nyt ollaan uuden äärellä, kun korona sotkee monen suunnitelmat. Pyrimme vastaamaan uuteen tilanteeseen ja asiakkaiden tarpeisiin adaptoimalla palveluitamme. Niinpä kehittelimme uudenlaisen palvelumuodon – ”Digihäät”.

 Digihäät sopivat niille, jotka haluavat järjestää juhlansa aiottuna päivämääränä, mutta eivät hallituksen rajoitustoimista johtuen voi kutsua koolle suurta joukkoa. Tarjoamme mahdollisuuden juhlia huvilalla pienet häät, joihin:

🍇kaikki kutsutut vieraat pääsevät mukaan striimauksen avulla;

🍇tarjoilut viedään pk-seudulla asuville vieraille kotiin ja tanssit tanssitaan;

🍇fyysisesti paikalla on vain hääpari ja muutama rakkain, muut juhlivat kotisohvillaan.

Striimausta voidaan hyödyntää myös tilaisuuksissa, joissa useampi vieras ei syystä tai toisesta pääsisi paikanpäälle vaikka kokoontuminen olisikin sallittua.

Terveydestä ja turvallisuudesta huolehtii huvilan ammattitaitoinen henkilökunta. Uudet haasteet synnyttävät uusia ratkaisuja ja yhdessä selvitään vaikeistakin ajoista. Kiinnostuitko? Kysy lisää p. 040 158 7560 tai info@villaivanfalin.fi.

Hääpari huvilan portaiskossa
Kuvaaja Rita Miklan

Koronavirusepidemian aikainen toiminta

Voihan korona sentään! Se vaikuttaa nyt meihin kaikkiin, siitä ei epäilystäkään. Villa Ivan Falinin toiminta tulevien tilaisuuksien myynnin osalta jatkuu kuitenkin normaalisti, poikkeuksia on vain peruutusehdoissa, niiden kanssa ollaan nyt erityisen joustavia. On kaikkien etu etsiä ratkaisuja, joustamattoman toiminnan sijaan.

Huvilaa näytetään virtuaalisesti asiakkaalle parhaiten sopivan sovelluksen avulla. Ymmärrämme, ettei videokierros huvilan tiloissa ole live-kierroksen veroinen, mutta se on tällä hetkellä meille kaikille turvallisin tapa toimia. Kasvokkain kohtaamisten aika tulee vielä! Huvilaa näytetään asiakkaalle aina yksityisesti, jolloin paikalla on vain asiakas ja huvilan edustaja. Näin ollen uskomme, että pääsemme siirtymään takaisin live-näyttöihin piakkoin. Kättely ja lähikontakti tulevat kuitenkin olemaan pannassa vielä jonkin aikaa, ihan vain varmuuden vuoksi.

Normaalisti jatketaan myös alkukesän tilaisuuksien suunnittelua, toki tilaisuutta suunnittelevien asiakkaiden kanssa kuulostellaan erityisen herkällä korvalla tilanteen kehitystä ja reagoidaan, jos tarvetta on.

Haluamme kiittää asiakkaitamme jo tässä vaiheessa rauhallisesta, avoimesta dialogista, joka välillemme on syntynyt epävarmuuden keskellä. Yhdessä keskustellen löydämme varmasti parhaat ratkaisut ja niin syntyy kuningasideat.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Love Me Do Autumn Fair 3.10.2020

Olemme mukana lokakuun Love Me Do -häämessuilla.
Tule moikkaamaan ja tutustumaan huvilaan osastolle B3.

Totuttuun tapaan mahtava messuarvonta sekä mainio messutarjous tulossa.
Pysy kuulolla!

Nähdään lokakuun messuilla!