Äitienpäivän juhlakonsertti – live stream

Äitienpäivän juhlakonsertti streamataan sunnuntaina 10.5. klo 14 – 15 Villa Ivan Falin juhlasalista. Grilibulevardilta paikan varanneet grillailijat ja pop-up kahvilan asiakkaat pääsevät nauttimaan live musiikista huvilan pihalla.

Kotisohvalta musiikista diggailevat näkevät konsertin täältä

Äitienpäivän konsertissa esiintyvät Evgenia Podymalkina, mezzosopraano ja Sergei Sokolov, piano. Konsertissa kuullaan pianosävellyksiä ja kauneimpia venäläisiä romansseja.

Evgenia Podymalkina, mezzosopraano

Evgenia Podymalkina on oopperalaulaja. Hänellä on harvinaisen kaunis ja erikoinen ääni. Evgenia on työskentelyt mm. kuuluissan Pietarilaisen Mariinskyn teatterin solistina. Tällä hetkellä Evgenia työskentelee Suomen Kansallisoopperassa. 

Sergei Sokolov, piano

Sergei Sokolov on pop/jazz musiikin pedagogi, säveltäjä, pianisti ja tuottaja. Sergei aloitti muusikon uran Suomessa vuonna 1992 Kansallisbaletin pianistina. Sergeille eivät musiikin mitkään lajit ole vieraita. Hän on kotonaan niin klassisessa, jazzissa, rockissa, soulissa kuin pop-musiikissakin. 

Musiikin lisäksi äitienpäivän juhlakonsertissa nähdään Inna Sokolovan virtuaalinen taidenäyttely. Taiteilija esittelee öljymaalauskokoelmaansa 

Inna Sokolova, taiteilija

Inna Sokolova on tuottelias taidemaalari. Maalausten tyyli on abstrakti, moderni ilmaisu. Maalatessaan Inna kertoo tarinan, jolla on yhteys arjessa nähtyyn ja koettuun. Maalauksia on nähtävissä myös Innan nettisivuilla: http://innasokolova.fi/

Lisää grillibulevardin toiminnasta voit lukea täältä: https://villaivanfalin.fi/huvilan-pop-up-grillibulevardi-avautuu/